Semnificația rochiei purtată de Meghan Markle pentru interviul cu Oprah Winfrey

Semnificația rochiei purtată de Meghan Markle pentru interviul cu Oprah Winfrey reflectă o nouă etapă din viață pe care Ducii de Sussex au început-o odată cu detașarea de responsabilitățile regale, mutarea în California și a doua sarcină a lui Meghan Markle.

2 martie 2021 la 9:39

În urmă cu o săptămână, postul de televiziune CBS a anunțat că va difuza pe 7 martie un interviu „intim” și „cuprinzător” cu Meghan Markle și Prințul Harry realizat de Oprah Winfrey. Discuția are loc în contextul în care Ducii de Sussex au renunțat la responsabilitățile regale și s-au mutat în California. Cei doi au pierdut titulaturile de „Alteța Sa Regală” și au trebuit să renunțe la patronaje.

Discuția are loc în contextul în care Ducii de Sussex au renunțat la responsabilitățile regale și s-au mutat în California. Cei doi au pierdut titulaturile de „Alteța Sa Regală” și au trebuit să renunțe la patronaje / Profimedia Images

Postul de televiziune a transmis că interviul „va acoperi totul, de la renunțarea la responsabilitățile regale, căsătorie, maternitate, filantropie până la modul în care își trăiește viața (n.r. Meghan Markle) sub o presiune publică intensă”, cât și mutarea în Statele Unite și „speranțele și visele lor viitoare pentru familia care se extinde”.

Semnificația rochiei purtată de Meghan Markle pentru interviul cu Oprah Winfrey

CBS a difuzat pe 1 martie un teaser al interviului care va fi difuzat pe 7 martie. Se pare că Ducii de Sussex au decis să își spună povestea nu doar prin dialog, ci și prin vestimentație. Pentru această ocazie, Meghan Markle a ales o rochie neagră lungă, accesorizată cu o curea neagră sub bust. Decorațiunile rochiei de pe umărul drept, niște flori albe de lotus, nu au doar funcție estetică în acest context. Se știe că membrii Familiei Regale apelează adesea la vestimentație pentru a transmite un mesaj.

Și chiar dacă nu mai este un membru activ al Familiei Regale, Meghan Markle continuă să adopte acest trend. 

Floarea de lotus, simbol a renașterii

„Lotusul are un ciclu de viață diferit de al oricărei alte plante. Cu rădăcinile fixate în noroi, se scufundă în fiecare seară în apa râului și reînflorește în mod miraculos a doua zi dimineață, strălucitoare. În multe culturi, acest proces face ca floarea să fie asociată cu renașterea și iluminarea spirituală.”, potrivit Town and Country Magazine.

Mai mult, floarea de lotus este atribuit unor figuri divine în anumite culturi.

„Pentru egipteni, floarea reprezintă universul. În cultura hindusă, se spune că zeii și zeițele stăteau pe tronuri de lotus. Și o poveste budistă veche afirmă că Buddha și-a făcut apariția pe un lotus plutitor.”, mai scrie sursa anterior citată. 

Lotusul este cadoul perfect pentru oricine se recuperează după o experiență traumatică. Din această erspectivă, este o alegere interesantă pentru Meghan, care a descris anterior că glumele care s-au făcut în mediul online pe seama ei au fost „aproape imposibile”. 

Oprah: „Ați spus câteva lucruri destul de șocante aici”

Teaserul lansat de CBS pe 1 martie surprinde câteva detalii importante din interviul care va fi difuzat pe 7 martie. 

„Vreau doar să le explic clar tuturor că nu există subiecte care sunt interzise”, o putem auzi pe Winfrey spunând. „Ai tăcut sau ai fost făcută să taci?, este una dintre întrebările pe care prezentatoarea TV i le-a adresat lui Meghan Markle.

Teaserul mai surprinde o declarație făcută de Prințul Harry, esențială în înțelegerea motivului care i-a determinat pe Ducii de Sussex să se detașeze de Familia Regală.

„Cea mai mare îngrijorare a mea a fost ca istoria să nu se repete”, a spus acesta.

La finalul teaserului, Oprah Winfrey, care este și unul dintre vecinii lui Meghan și Harry din cartierul lor Montecito din California, a spus cuplului: „Ați spus câteva lucruri destul de șocante aici”.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prăjitură de post cu mere și nuci, feliată pe o spatulă de tort
Rețete
Prăjitură de post cu mere și nuci, aromată cu scorțișoară
Dacă nu știi ce desert de post să mai pregătești, îți oferim o rețetă de prăjitură de post cu mere și nuci, aromată cu scorțișoară. Nu ai nevoie de prea multe ingrediente pentru a...
2
icon
Ramona Olaru, tânără, frumoasă și mereu sinceră, zâmbește la cameră, în timp ce stă pe un scaun în studioul unde sunt filmate interviurile din seria CaTine.ro..
CaTine
Ramona Olaru, tânără, frumoasă și mereu sinceră: „Cea mai mare realizare e faptul că sunt colega băieților de la Neatza”
O vezi mereu la TV cu zâmbetul pe buze, dimineața devreme. Râde, dansează și face glume cu echipa emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. În ciuda aparențelor, Ramona Olaru este însă un om ca...
3
Meghan Markle, în ziua nunții ei, în biserică, înconjurată de Prințul William, Prințul Philip și Regina Elisabeta
Divertisment
Gestul lui Meghan Markle pentru Prințul Philip. Ce a ales să-i pună lângă coroană
Prințul Harry a fost singur la ceremonia de înmormântare a Prințului Philip. Cu toate acestea, gestul lui Meghan Markle pentru Prințul Philip a ținut primele pagini ale publicațiilor internaționale. Ducesa de Sussex nu a...
4
Regina Elisabeta, îmbrăcată în negru, cu capul plecat, la înmormântarea Prințului Philip
Divertisment
Primele decizii ale Reginei Elisabeta după decesul Prințului Philip
Regina Elisabeta a primit o mulțime de mesaje de condoleanțe după aflarea veștii că Prințul Philip a murit. Primele decizii ale Reginei Elisabeta după decesul Prințului Philip au fost luate. Când va putea răspunde...
5
Macauley Culkin și Brenda Song, la Disneyland, alături de niște prieteni
Divertisment
Macaulay Culkin și Brenda Song au devenit părinți. Ce nume au ales pentru bebeluș
„Suntem foarte bucuroși”, au scris cei doi soți. Macaulay Culkin și Brenda Song au devenit părinți și trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cuplul și-a întâmpinat primul copil, o fetiță pe...
PARTENERI
×