Detaliul ascuns din poza cu Ducii de Sussex. Ce a dezvăluit fotograful despre imaginea care anunță cea de-a doua sarcină

Detaliul ascuns din poza cu Ducii de Sussex este scos la iveală de fotograful cu care cei doi au colaborat pentru fotografia care a anunțat cea de-a doua sarcină. Misan Harriman a povestit cum a fost să lucreze cu Prințul Harry și Meghan Markle în această perioadă.

23 februarie 2021 la 8:00

Fotograful nigerian în vârstă de 43 de ani a vorbit în cadrul emisiunii Good Morning America despre fotografia alb-negru a cuplului. Emoțiile pe care le-au avut atât Prințul Harry, cât și Meghan, au fost vizibile pentru Misan Harriman.

Detaliul ascuns din poza cu Ducii de Sussex

Harriman a povestit despre elementele care se regăsesc în acea fotografie și ceea ce semnifică ele. Viziunea fotografului în momentul când a făcut acea poză a fost legată mai mult de ce poți să simți, decât de ce poți să vezi.

Detaliul ascuns din poza cu Ducii de Sussex stă în ceea ce se află în backround, și anume copacul. Acesta are rolul de a simboliza viața și cum crește ea în jurul Prințului Harry și al lui Meghan Markle. Pe lângă asta, fotograful a descris și lumina pe care a folosit-o pentru a simboliza norocul, speranța și dragostea. Acest aspect face referire la sarcina pierdută pe care a suferit-o recent Ducesa de Sussex.

Nici nu trebuie să vezi imaginea, pur și simplu o simți. Sunt pierduți unul în celălalt. Iar copacul din spatele lor și viața însăși care crește în jurul lor, este incredibil de puteric totul și are încărcătură simbolică.

– Misan Harriman

Detaliul face referire și la femeile care au pierdut o sarcină

În special pentru femeile care au trecut prin experiențe asemănătoare, detaliul din poza cu Ducii de Sussex este semnificativ. Misan Harriman a explicat că astfel vrea să ajute persoanele care au avut parte de o suferință similară. Meghan Markle a suferit recent o pierdere a sarcinii despre care a dorit să vorbească pentru a exprima ceea ce a simțit în momentul acela. Destăinurea ei vine și în sprijinul femeilor care au suferit și ele o astfel de pierdere.

Solidaritatea pe care o simt femeile când privesc această fotografie este puternic susținută de aceste semnificații. În acest mod ele nu se mai simt singure și nu trebuie să mai considere că este necesar să-și ascundă sentimentele.

Fotografia a fost făcută de la distanță

Detaliul ascuns din poza cu Ducii de Sussex s-ar mai putea referi și la modul cum a fost ea făcută. Din cauza perioadei pandemice și a faptului că Meghan Markle este însărcinată, Misan Harriman a trebuit să fie creativ. A făcut poza de la distanță, cu ajutorul unui iPad și al indicațiilor audio pe care le-a oferit cuplului. Fotograful a fost cel care le-a făcut și pozele de la nuntă. Iar acum este prezent din nou pentru a le surprinde fericirea de părinți.

Meg, am fost acolo la nunta ta și am fost martor la începutul poveștii tale de dragoste și, draga mea prietenă, sunt onorat să o surprind cum crește.

Conform publicației US Magazine, curtea din spate a celor doi are o grădină de trandafiri, o piscină și un teren de tenis. Iar Meghan Markle plănuiește să o schimbe și mai mult pentru ca fiul lor, Archie, să aibă unde se juca. Se pare că detaliul din poza cu Ducii de Sussex are legătură și cu faptul că pun mare preț pe natură și pe spațiile deschise.

Recomandările CaTine.ro
1
O femeie care spală o tigaie încinsă la chiuvetă
Timp liber
De ce nu e recomandat să speli niciodată o tigaie încinsă cu apă rece
Ai observat cum, în timp, calitatea tigăii scade? Se deformează și începe să ardă jumătate din mâncare, iar cealaltă rămâne nefăcută. Poate ți s-a mai spus că nu e recomandat să speli niciodată o...
2
Kimberley Garner, apariție ravisantă pe covorul roșu la Cannes
Divertisment
Apariția sexy a lui Kimberley Garner la plajă. Cum s-a îmbrăcat modelul
Kimberley Garner a ales o destinație preferată de multe vedete pentru relaxare, plajele din Miami. Vedeta a ales un costum de baie care a atras toate privirile. Fotografii nu au putut trece cu vederea...
3
Paris Jackson pe covorul roșu îmbrăcată cu o rochie portocalie și o coroniță pe frunte
CaTine
Viața marcată de suferință a lui Paris Jackson
Moartea tatălui ei, Michael Jackson, a fost pentru Paris Jackson începutul unei perioade foarte lungi de suferință și autovătămare. Are doar 22 de ani, dar a trecut prin încercări prea dure pentru un adolescent....
4
icon
Statuete Oscar
Divertisment
Oscar 2021, lista scurtă a nominalizărilor: „Colectiv”, printre titlurile eligibile
Academia Americană de Artă și Științe Cinematografice a anunțat lista scurtă a nominalizarilor la Oscar 2021 pentru nouă categorii, inclusiv documentar și film internațional. „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau, a fost inclus la categoriile...
5
Meghan Markle, fotografiată altături de fiul său Archie și Prințul Harry, este însărcinată pentru a doua oară.
Divertisment
Meghan Markle este din nou însărcinată. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al doilea copil
Meghan Markle este din nou însărcinată. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al cuplului pentru agenția britanică de știri Press Association, duminică, 14 februarie. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al...
PARTENERI
×