Reclamă

Detaliul ascuns din poza cu Ducii de Sussex. Ce a dezvăluit fotograful despre imaginea care anunță cea de-a doua sarcină

Detaliul ascuns din poza cu Ducii de Sussex este scos la iveală de fotograful cu care cei doi au colaborat pentru fotografia care a anunțat cea de-a doua sarcină. Misan Harriman a povestit cum a fost să lucreze cu Prințul Harry și Meghan Markle în această perioadă.

Publicat: 23 februarie 2021, 8:00 / Actualizat: 25 februarie 2021, 12:30

Fotograful nigerian în vârstă de 43 de ani a vorbit în cadrul emisiunii Good Morning America despre fotografia alb-negru a cuplului. Emoțiile pe care le-au avut atât Prințul Harry, cât și Meghan, au fost vizibile pentru Misan Harriman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Detaliul ascuns din poza cu Ducii de Sussex

Harriman a povestit despre elementele care se regăsesc în acea fotografie și ceea ce semnifică ele. Viziunea fotografului în momentul când a făcut acea poză a fost legată mai mult de ce poți să simți, decât de ce poți să vezi.

Detaliul ascuns din poza cu Ducii de Sussex stă în ceea ce se află în backround, și anume copacul. Acesta are rolul de a simboliza viața și cum crește ea în jurul Prințului Harry și al lui Meghan Markle. Pe lângă asta, fotograful a descris și lumina pe care a folosit-o pentru a simboliza norocul, speranța și dragostea. Acest aspect face referire la sarcina pierdută pe care a suferit-o recent Ducesa de Sussex.

Nici nu trebuie să vezi imaginea, pur și simplu o simți. Sunt pierduți unul în celălalt. Iar copacul din spatele lor și viața însăși care crește în jurul lor, este incredibil de puteric totul și are încărcătură simbolică.

– Misan Harriman

Reclamă

Detaliul face referire și la femeile care au pierdut o sarcină

În special pentru femeile care au trecut prin experiențe asemănătoare, detaliul din poza cu Ducii de Sussex este semnificativ. Misan Harriman a explicat că astfel vrea să ajute persoanele care au avut parte de o suferință similară. Meghan Markle a suferit recent o pierdere a sarcinii despre care a dorit să vorbească pentru a exprima ceea ce a simțit în momentul acela. Destăinurea ei vine și în sprijinul femeilor care au suferit și ele o astfel de pierdere.

Solidaritatea pe care o simt femeile când privesc această fotografie este puternic susținută de aceste semnificații. În acest mod ele nu se mai simt singure și nu trebuie să mai considere că este necesar să-și ascundă sentimentele.

Reclamă

Fotografia a fost făcută de la distanță

Detaliul ascuns din poza cu Ducii de Sussex s-ar mai putea referi și la modul cum a fost ea făcută. Din cauza perioadei pandemice și a faptului că Meghan Markle este însărcinată, Misan Harriman a trebuit să fie creativ. A făcut poza de la distanță, cu ajutorul unui iPad și al indicațiilor audio pe care le-a oferit cuplului. Fotograful a fost cel care le-a făcut și pozele de la nuntă. Iar acum este prezent din nou pentru a le surprinde fericirea de părinți.

Meg, am fost acolo la nunta ta și am fost martor la începutul poveștii tale de dragoste și, draga mea prietenă, sunt onorat să o surprind cum crește.

Conform publicației US Magazine, curtea din spate a celor doi are o grădină de trandafiri, o piscină și un teren de tenis. Iar Meghan Markle plănuiește să o schimbe și mai mult pentru ca fiul lor, Archie, să aibă unde se juca. Se pare că detaliul din poza cu Ducii de Sussex are legătură și cu faptul că pun mare preț pe natură și pe spațiile deschise.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×