Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry vor avea un interviu „intim” cu Oprah Winfrey

Meghan Markle și Prințul Harry vor avea un interviu „intim” și „cuprinzător” cu Oprah Winfrey în prima săptămână a lunii vitoare. Ducele și Ducesa de Sussex vor vorbi despre distanțarea de Familia Regală, mariaj, copii și munca lor filantropică.

Publicat: 17 februarie 2021, 10:45

Postul de televiziune CBS a anunțat că va difuza un interviu „intim” și „cuprinzător” cu Meghan Markle și Prințul Harry realizat de Oprah Winfrey pe 7 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle și Prințul Harry, interviu „intim” și „cuprinzător” cu Oprah Winfrey

Winfrey va vorbi cu Meghan, ducesa de Sussex, într-un interviu cuprinzător, acoperind totul, de la renunțarea la responsabilitățile regale, căsătorie, maternitate, filantropie până la modul în care își trăiește viața sub o presiune publică intensă. Mai târziu, celor două li se va alătura Prințul Harry și vor vorbi despre mutarea lor în SUA și despre speranțele și visele lor viitoare pentru familia care se extinde”, a fost mesajul transmis de CBS.

Ducii de Sussex au o relație strânsă cu Oprah Winfrey. Prezentatoarea TV a fost invitată la nunta lor din 2018 de la Castelul Windsor. În prezent aceștia sunt vecini în regiunea Montecito din California. Mai mult, Prințul Harry colaborează cu Oprah Winfrey la o emisiune despre sănătatea mentală produsă de AppleTV+.

„Nu există cale de întoarcere”

Meghan Markle și Prințul Harry au primit un avertisment din partea Familiei Regale după ce au confirmat interviul. Cuplul a fost anunțat că „nu există cale de întoarcere la îndatoririle regale”, au spus surse regale pentru Daily Mail.

Reclamă

Ducele și Ducesa de Sussex trebuie să se întoarcă în Marea Britanie pentru a discuta cu Familia Regală redefinirea poziției lor.

Potrivit Daily Mail, Harry și-ar putea pierde cele trei titluri militare onorifice și patronajul Uniunii de Fotbal și Rugby, Ligii de Fotbal și de Rugby și Maratonului din Londra. De asemenea, Meghan ar putea pierde patronajul Teatrului Național.

O sursă regală a declarat pentru Daily Mail că Ducii de Sussex nu mai sunt membri activi ai Familiei Regale. Orice alegere făcută cu privire la „angajamentele mass-media îi privește doar pe ei”, spun sursele. Prin urmare, cuplul nu are „nicio obligație” să discute decizia cu Familia Regală.

Reclamă

Interviul a apărut în mod clar deoarece există o înțelegere a faptului că toate legăturile formale cu organizațiile vor înceta să mai existe”, a declarat o altă sursă.

Ducii de Sussex așteaptă al doilea copil

Vestea interviului vine la doar câteva zile după ce Ducii de Sussex au anunțat că așteaptă un al doilea copil.

„Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex așteaptă bucuroși al doilea copil”, a spus purtătorul de cuvânt al cuplului. Meghan Markle și Prințul Harry nu au dezvăluit încă perioadă în care copilul va veni pe lume.

Anunțul a fost însoțit de o fotografie alb-negru surprinsă de fotograftul și prietenul cuplului, Misan Harriman.

„Meg, am fost la nunta ta și am văzut începutul acestei povești de dragoste, iar acum prietena mea, sunt onorat să o surprind crescând. Felicitări Ducelui și Ducesei de Sussex pentru această veste minunată”, este mesajul transmis de Misan Harriman.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×