Meghan Markle și Prințul Harry vor avea un interviu „intim” cu Oprah Winfrey

Meghan Markle și Prințul Harry vor avea un interviu „intim” și „cuprinzător” cu Oprah Winfrey în prima săptămână a lunii vitoare. Ducele și Ducesa de Sussex vor vorbi despre distanțarea de Familia Regală, mariaj, copii și munca lor filantropică.

17 februarie 2021 la 10:45
Meghan Markle și Prințul Harry zâmbesc în timp ce participă la un eveniment
Ducii de Sussex au o relație strânsă cu Oprah Winfrey. Prezentatoarea TV a fost invitată la nunta lor din 2018 de la Castelul Windsor / Getty Images

Postul de televiziune CBS a anunțat că va difuza un interviu „intim” și „cuprinzător” cu Meghan Markle și Prințul Harry realizat de Oprah Winfrey pe 7 martie.

Meghan Markle și Prințul Harry, interviu „intim” și „cuprinzător” cu Oprah Winfrey

Winfrey va vorbi cu Meghan, ducesa de Sussex, într-un interviu cuprinzător, acoperind totul, de la renunțarea la responsabilitățile regale, căsătorie, maternitate, filantropie până la modul în care își trăiește viața sub o presiune publică intensă. Mai târziu, celor două li se va alătura Prințul Harry și vor vorbi despre mutarea lor în SUA și despre speranțele și visele lor viitoare pentru familia care se extinde”, a fost mesajul transmis de CBS.

Ducii de Sussex au o relație strânsă cu Oprah Winfrey. Prezentatoarea TV a fost invitată la nunta lor din 2018 de la Castelul Windsor. În prezent aceștia sunt vecini în regiunea Montecito din California. Mai mult, Prințul Harry colaborează cu Oprah Winfrey la o emisiune despre sănătatea mentală produsă de AppleTV+.

„Nu există cale de întoarcere”

Meghan Markle și Prințul Harry au primit un avertisment din partea Familiei Regale după ce au confirmat interviul. Cuplul a fost anunțat că „nu există cale de întoarcere la îndatoririle regale”, au spus surse regale pentru Daily Mail.

Ducele și Ducesa de Sussex trebuie să se întoarcă în Marea Britanie pentru a discuta cu Familia Regală redefinirea poziției lor.

Potrivit Daily Mail, Harry și-ar putea pierde cele trei titluri militare onorifice și patronajul Uniunii de Fotbal și Rugby, Ligii de Fotbal și de Rugby și Maratonului din Londra. De asemenea, Meghan ar putea pierde patronajul Teatrului Național.

O sursă regală a declarat pentru Daily Mail că Ducii de Sussex nu mai sunt membri activi ai Familiei Regale. Orice alegere făcută cu privire la „angajamentele mass-media îi privește doar pe ei”, spun sursele. Prin urmare, cuplul nu are „nicio obligație” să discute decizia cu Familia Regală.

Interviul a apărut în mod clar deoarece există o înțelegere a faptului că toate legăturile formale cu organizațiile vor înceta să mai existe”, a declarat o altă sursă.

Ducii de Sussex așteaptă al doilea copil

Vestea interviului vine la doar câteva zile după ce Ducii de Sussex au anunțat că așteaptă un al doilea copil.

„Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex așteaptă bucuroși al doilea copil”, a spus purtătorul de cuvânt al cuplului. Meghan Markle și Prințul Harry nu au dezvăluit încă perioadă în care copilul va veni pe lume.

Anunțul a fost însoțit de o fotografie alb-negru surprinsă de fotograftul și prietenul cuplului, Misan Harriman.

„Meg, am fost la nunta ta și am văzut începutul acestei povești de dragoste, iar acum prietena mea, sunt onorat să o surprind crescând. Felicitări Ducelui și Ducesei de Sussex pentru această veste minunată”, este mesajul transmis de Misan Harriman.

Recomandările CaTine.ro
1
O femeie care spală o tigaie încinsă la chiuvetă
Timp liber
De ce nu e recomandat să speli niciodată o tigaie încinsă cu apă rece
Ai observat cum, în timp, calitatea tigăii scade? Se deformează și începe să ardă jumătate din mâncare, iar cealaltă rămâne nefăcută. Poate ți s-a mai spus că nu e recomandat să speli niciodată o...
2
Kimberley Garner, apariție ravisantă pe covorul roșu la Cannes
Divertisment
Apariția sexy a lui Kimberley Garner la plajă. Cum s-a îmbrăcat modelul
Kimberley Garner a ales o destinație preferată de multe vedete pentru relaxare, plajele din Miami. Vedeta a ales un costum de baie care a atras toate privirile. Fotografii nu au putut trece cu vederea...
3
Paris Jackson pe covorul roșu îmbrăcată cu o rochie portocalie și o coroniță pe frunte
CaTine
Viața marcată de suferință a lui Paris Jackson
Moartea tatălui ei, Michael Jackson, a fost pentru Paris Jackson începutul unei perioade foarte lungi de suferință și autovătămare. Are doar 22 de ani, dar a trecut prin încercări prea dure pentru un adolescent....
4
Meghan Markle, fotografiată altături de fiul său Archie și Prințul Harry, este însărcinată pentru a doua oară.
Divertisment
Meghan Markle este din nou însărcinată. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al doilea copil
Meghan Markle este din nou însărcinată. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al cuplului pentru agenția britanică de știri Press Association, duminică, 14 februarie. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al...
5
icon
Statuete Oscar
Divertisment
Oscar 2021, lista scurtă a nominalizărilor: „Colectiv”, printre titlurile eligibile
Academia Americană de Artă și Științe Cinematografice a anunțat lista scurtă a nominalizarilor la Oscar 2021 pentru nouă categorii, inclusiv documentar și film internațional. „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau, a fost inclus la categoriile...
PARTENERI
×