Locul viitorului copil al Ducilor de Sussex în ierarhia regală

Meghan Mrkle și Prințul Harryau anunțat pe 14 februarie că așteaptă venirea pe lume al celui de-al doilea copil. Deși s-au distanțat de Familia Regală și de responsabilități aferente, acest lucru nu influențează locul viitorului copil al Ducilor de Sussex în ierarhia regală.  

15 februarie 2021 la 16:39
Meghan Markle și Prințul Harry îl țin în brațe pe nou-născutul Archie
Deși s-au distanțat de Familia Regală și de responsabilități aferente, acest lucru nu influențează locul viitorului copil al Ducilor de Sussex în ierarhia regală / Getty Images

Ducii de Sussex au anunțat pe 14 februarie că familia lor se va întregi cu un al doilea copil. Vestea a fost însoțită de o fotografie idilică surprinsă de fotograful și prietenul cuplului, Misan Harriman. Cei doi arată foarte fericiți în timp ce își zâmbesc unul altuia într-un cadru natural. 

Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și ducesa de Sussex sunt bucuroși să aștepte al doilea copil”, a transmis purtătorul lor de cuvânt într-o declarație.

Misan Harriman a postat pe Instagram fotografia cuplului, însoțită de un mesaj personal. „Meg, am fost acolo la nunta ta pentru a asista la începutul acestei povești de dragoste și, prietena mea, sunt onorat să o surprind crescând. Felicitări Ducelui și Ducesei de Sussex pentru această veste fericită!”, a scris fotograful.

Locul viitorului copil al Ducilor de Sussex în ierarhia regală

Cel de-al doilea copil al Ducilor de Sussex va fi primul membru al familiei regale născut în California. În ciuda eforturilor consistente ale părinților de a se sustrage responsabilităților regale, noul copil va face parte din succesiunea la tronul Curții St. James de la Palatul Buckingham.

Membrii familiei regale britanice se pot naște oriunde. Prin urmare, locul viitorului copil în ierarhia Familiei Regale britanice nu va fi afectat de acest context.

În prezent, Harry se află pe locul șase în succesiunea la tron, în spatele tatălui său, al fratelui său mai mare și al celor trei copii ai fratelui său. Archie nu va purta niciun titlu regal, așa cum au transmis cei doi părinți, dar, în ciuda acestui fapt, el îl urmează pe Prințul Harry în ierarhia regală, potrivit Forbes.

Viitorul copil al lui Harry și Meghan Markle îi va urma fratelui său, Archie, deci se va afla pe a opta poziție în ierarhie. 

La rândul său, Palatul Buckingham a salutat anunțul Ducilor de Sussex cu un mesaj protocolar. „Majestatea Sa, Ducele de Edinburgh, Prințul de Wales și întreaga familie sunt încântați și le doresc tot binele”.

De la nașterea primului copil al cuplului, lui Archie, au existat mai multe schimbări în viața familiei. Meghan și Harry au anunțat în ianuarie 2020 că nu vor mai face parte din familia regală ca membri activi. Totodată, în noiembrie anul trecut, Meghan a dezvăluit într-un articol emoțional pentru The New York Times că a trecut printr-un avort în iulie 2020, potrivit HuffPost. Ducesa a spus că „a pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar despre care puțini vorbesc”.

Recomandările CaTine.ro
1
O femeie care spală o tigaie încinsă la chiuvetă
Timp liber
De ce nu e recomandat să speli niciodată o tigaie încinsă cu apă rece
Ai observat cum, în timp, calitatea tigăii scade? Se deformează și începe să ardă jumătate din mâncare, iar cealaltă rămâne nefăcută. Poate ți s-a mai spus că nu e recomandat să speli niciodată o...
2
Kimberley Garner, apariție ravisantă pe covorul roșu la Cannes
Divertisment
Apariția sexy a lui Kimberley Garner la plajă. Cum s-a îmbrăcat modelul
Kimberley Garner a ales o destinație preferată de multe vedete pentru relaxare, plajele din Miami. Vedeta a ales un costum de baie care a atras toate privirile. Fotografii nu au putut trece cu vederea...
3
Paris Jackson pe covorul roșu îmbrăcată cu o rochie portocalie și o coroniță pe frunte
CaTine
Viața marcată de suferință a lui Paris Jackson
Moartea tatălui ei, Michael Jackson, a fost pentru Paris Jackson începutul unei perioade foarte lungi de suferință și autovătămare. Are doar 22 de ani, dar a trecut prin încercări prea dure pentru un adolescent....
4
icon
Statuete Oscar
Divertisment
Oscar 2021, lista scurtă a nominalizărilor: „Colectiv”, printre titlurile eligibile
Academia Americană de Artă și Științe Cinematografice a anunțat lista scurtă a nominalizarilor la Oscar 2021 pentru nouă categorii, inclusiv documentar și film internațional. „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau, a fost inclus la categoriile...
5
Meghan Markle, fotografiată altături de fiul său Archie și Prințul Harry, este însărcinată pentru a doua oară.
Divertisment
Meghan Markle este din nou însărcinată. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al doilea copil
Meghan Markle este din nou însărcinată. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al cuplului pentru agenția britanică de știri Press Association, duminică, 14 februarie. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al...
PARTENERI
×