Reclamă

Locul viitorului copil al Ducilor de Sussex în ierarhia regală

Meghan Mrkle și Prințul Harryau anunțat pe 14 februarie că așteaptă venirea pe lume al celui de-al doilea copil. Deși s-au distanțat de Familia Regală și de responsabilități aferente, acest lucru nu influențează locul viitorului copil al Ducilor de Sussex în ierarhia regală.  

Publicat: 15 februarie 2021, 16:39

Ducii de Sussex au anunțat pe 14 februarie că familia lor se va întregi cu un al doilea copil. Vestea a fost însoțită de o fotografie idilică surprinsă de fotograful și prietenul cuplului, Misan Harriman. Cei doi arată foarte fericiți în timp ce își zâmbesc unul altuia într-un cadru natural. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și ducesa de Sussex sunt bucuroși să aștepte al doilea copil”, a transmis purtătorul lor de cuvânt într-o declarație.

Misan Harriman a postat pe Instagram fotografia cuplului, însoțită de un mesaj personal. „Meg, am fost acolo la nunta ta pentru a asista la începutul acestei povești de dragoste și, prietena mea, sunt onorat să o surprind crescând. Felicitări Ducelui și Ducesei de Sussex pentru această veste fericită!”, a scris fotograful.

Locul viitorului copil al Ducilor de Sussex în ierarhia regală

Cel de-al doilea copil al Ducilor de Sussex va fi primul membru al familiei regale născut în California. În ciuda eforturilor consistente ale părinților de a se sustrage responsabilităților regale, noul copil va face parte din succesiunea la tronul Curții St. James de la Palatul Buckingham.

Reclamă

Membrii familiei regale britanice se pot naște oriunde. Prin urmare, locul viitorului copil în ierarhia Familiei Regale britanice nu va fi afectat de acest context.

În prezent, Harry se află pe locul șase în succesiunea la tron, în spatele tatălui său, al fratelui său mai mare și al celor trei copii ai fratelui său. Archie nu va purta niciun titlu regal, așa cum au transmis cei doi părinți, dar, în ciuda acestui fapt, el îl urmează pe Prințul Harry în ierarhia regală, potrivit Forbes.

Viitorul copil al lui Harry și Meghan Markle îi va urma fratelui său, Archie, deci se va afla pe a opta poziție în ierarhie. 

Reclamă

La rândul său, Palatul Buckingham a salutat anunțul Ducilor de Sussex cu un mesaj protocolar. „Majestatea Sa, Ducele de Edinburgh, Prințul de Wales și întreaga familie sunt încântați și le doresc tot binele”.

De la nașterea primului copil al cuplului, lui Archie, au existat mai multe schimbări în viața familiei. Meghan și Harry au anunțat în ianuarie 2020 că nu vor mai face parte din familia regală ca membri activi. Totodată, în noiembrie anul trecut, Meghan a dezvăluit într-un articol emoțional pentru The New York Times că a trecut printr-un avort în iulie 2020, potrivit HuffPost. Ducesa a spus că „a pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar despre care puțini vorbesc”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×