Reclamă

Detalii surprinzătoare despre Meghan Markle

De la actriță la ducesă, Meghan Markle a fost în atenția tabloidelor de când s-a afișat pentru prima dată cu Prințul Harry, în 2016. Orice informație despre americanca din serialul Suits, care i-a furat inima celui mai râvnit burlac al lumii, făcea înconjurul tuturor publicațiilor. Pe lângă faptul că e frumoasă și inteligentă, știai că Ducesa de Sussex are și ea bizareriile ei? Descoperă câteva detalii surprinzătoare despre Meghan Markle.

Publicat: 29 ianuarie 2021, 10:58 / Actualizat: 11 februarie 2021, 19:00

Poate părea straniu, dar Ducesa de Sussex este o împătimită a vinului de calitate. Acest lucru este un detaliu pe care îl are în comun cu Regina Angliei, și ea o iubitoare a băuturii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu ar trebui să ne surprindă că Familia Regală are înclinații spre astfel de băuturi rafinate. În fond, sub Palatul Buckingam se întinde o vastă cramă ce include cele mai apreciate tipuri de vin.

Detalii surprinzătoare despre Meghan Markle

Unul dintre aceste detalii este mai puțin cunoscut și face parte din trecutul ducesei. Înainte să devină cunoscută pentru aparițiile ei televizate, Markle a lucrat în arta caligrafiei. Actrița a motivat că era mai rentabil să scrie, decât să servească la mese ca ospătăriță într-un restaurant.

Experții care i-au analizat scrisul spun că acesta denotă putere de control, descriind-o pe ducesă ca fiind o femeie cu emoții intense, o fire puternică și o persoană care dezvăluie doar atât cât trebuie.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry sunt de fapt înrudiți

Urmând arborele genealogic al Ducilor de Sussex se pare că Meghan și Prințul Harry împart un strămoș comun. Numele lui era Ralph Bowles, Înaltul Șerif din Comitatul Durham, și a trăit în secolul al XV-lea. Unul dintre nepoții lui a dat naștere familiei ducesei, în timp ce linia genealogică a altui nepot duce la însăși Regina Angliei. Se pare că Meghan Markle are, până la urmă, sânge regal.

Nu contează ce vin bea, atâta timp cât este roșu

Reclamă

Meghan le-a mărturisit celor de la publicația Today că adoră să încheie o zi obositoare cu un pahar de vin, preferabil roșu. Ducesa de Sussex a explorat Noua Zeelandă împreună cu fostul soț, unde și-a lărgit preferințele în materie de vinuri.

Să cauți un vin deosebit face parte din distracție. Câștigă doar prima înghițitură pe care o iei și care este făcută cu atâta grijă, încât nu te poți abține să nu-i mulțumești personal celui care a făcut vinul.

Ducesa de Sussex îndrăgostită de Dennis Quaid?

Și fețele regale au un celebrity crush al lor, ca oricare dintre noi, iar pentru Markel acesta este nimeni altul decât actorul Dennis Quaid. Probabil îl veți recunoaște din filmele The Parent Trap, A Dog’s Journey și Yours, Mine & Ours. Fosta actriță din Suits a declarat că nu îi este rușine să admită că simte o anume admirație pentru el.

Ducesa a mărturisit că: „O să râzi când vei afla pe cine am ca celebrity crush masculin, dar nu o să renunț niciodată la el”. Meghan a adăugat-o și pe Madeleine Albright, o femeie politician, pentru care are un crush feminin.

„Nasul Meghan Markle” este în topul operațiilor estetice

Admirația pentru Ducesa de Sussex nu se rezumă doar la realizările ei, ci și la felul cum arată. Se pare că soția Prințului Harry are un nas atât de caracteristic, încât a ajuns să fie cea mai solicitată cerere în cabinetele de chirurgie estetică. Specialiștii au afirmat că Markel este într-adevăr superbă, dar în același timp nu iese foarte mult din tipare. Putem spune că Meghan are acel je ne sais quoi pe care toată lumea îl caută.

Obicei straniu sau dovadă de afecțiune?

Potrivit anumitor comentatori roiali, Meghan a dezvoltat un obicei catalogat ca ciudat în timpul video conferințelor la care participă cu Harry. În loc să privească spre cameră în timp ce Prințul vorbește, Markel se uită doar la el. Deși unii o consideră o practică bizară, nouă ni se pare o dovadă a afecțiunii ducesei. Cine nu ar vrea ca soția lui să nu-și poată lua ochii de la el?

„Santa Baby”, dar pe vocea Ducesei de Sussex

Un video care a apărut pe internet o prezintă pe Meghan Markel interpretând melodia „Santa Baby”. Spectacolul a avut loc de Crăciun, pe când era în liceu. Evenimentul s-a desfășurat în 1998, pe vremea când soția Prințului Harry avea doar 17 ani. Cântecul a fost de fapt un duet. Fosta protagonistă din Suits împărțind scena cu Natalie Fryman, o colegă de liceu care a devenit și ea actriță.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
3
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
4
Julie Andrews într-un sacou alb în timp ce intră într-o mașină
Divertisment
Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe stradă la 88 de ani
Aceasta este transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe vedeta în vârstă de 88 de ani. Actrița a ieșit la plimbare și s-a bucurat de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×