Familia Regală a avut o atitudine rasistă față de Meghan Markle și de copilul ei. Ducesa de Sussex dezvăluie momentele dificile prin care a trecut: „Nu îmi mai doream să trăiesc”

Familia Regală a avut o atitudine rasistă față de Meghan Markle și de primul ei copil, Archie. Dezvăluirile au fost făcute în cadrul interviului „intim” și „cuprinzător” pe care Ducii de Sussex l-au acordat Ophrei Winfrey. 

8 martie 2021 la 9:28

Meghan Markle a acuzat Familia Regală că a avut atitudini rasiste față de ea și de primul ei copil, Archie. Comportamentul a dus-o în pragul disperării și i-a provocat gânduri suicidale. 

Meghan Markle a făcut o serie de dezvăluiri uimitoare în timpul unui interviu de două ore cu Oprah Winfrey. Ducesa de Sussex a susținut că Familia Regală și-a exprimat deschis îngrijorarea cu privire culoarea pielii fiului ei, Archie. 

Familia Regală a avut o atitudine rasistă față de Meghan Markle și de copilul ei

Când Meghan Markle a devenit ținta tabloidelor britanice, Familia Regală nu a apărat-o și nu s-a gândit la siguranța fiului ei, susține aceasta. Meghan Markle s-a simțit complet neprotejată de atacul tabloidelor. Aceasta susține că Palatul Buckingham a respins în mod repetat apelurile sale de ajutor și a descurajat-o să părăsească casa de luni de zile, relatează The Guardian.

„Totul se întâmpla doar pentru că respiram”, a spus Meghan Markle în lacrimi. „Pur și simplu nu mai voiam să fiu în viață. Acesta a fost un gând clar, real, înspăimântător și constant.”

Întrebată dacă s-a gândit la originile ei birasiale, la naționalitatea sa americană sau la faptul că era divorțată când s-a alăturat Familiei Regale, Meghan a oferit un răspuns dur.

M-am gândit la asta pentru că m-au făcut să mă gândesc la asta.

– Meghan Markle

Un episod pe care l-a descris ca pe un punct de cotitură a venit la câteva luni după nuntă. În acel moment, tabloidele scriau că Meghan a făcut-o pe Kate Middleton să plângă.

Meghan Markle susține că situația a fost invers. Kate a făcut-o să plângă, dar mai târziu și-a cerut scuze și i-a oferit flori. Ceea ce a șocat-o a fost că nimeni de la Palat nu s-a îndoit de veridicitatea poveștii.

Cel mai mare regret al lui Meghan Markle: a avut încredere în Familia Regală

Meghan Markle a recunoscut că regretul ei cel mai mare a fost să creadă în cuvântul Casei Regale când a spus că o va proteja. Ea a dezvăluit că membrii Familiei Regale i-au sugerat să-și continue cariera în actorie, deoarece nu existau bani disponibili pentru a o pune pe statul de plată regal.

Meghan a mai dezvăluit că alți membri ai Familiei Regale i-au spus categoric că nu poate merge la psihiatru pentru că acest lucru ar păta reputația instituției.

Harry și Meghan au analizat fotografiile din timpul unei apariții publice la Royal Albert Hall, când s-a spus despre Meghan că arăta radiant. Ducesa de Sussex a remarcat că din prim-planuri era clar că Harry îi strângea foarte tare mâna. Aceasta a dezvăluit că a participat la eveniment pentru că se temea de ceea ce ar fi putut face dacă ar fi rămas singură. 

Chiar în acea dimineață, Meghan că i-a spus soțului ei despre gândurile sale suicidare. „Mi-a fost rușine să o spun. Mi-a fost rușine să recunosc, dar știam că dacă nu o spun, aș face-o”.

Întrebat de Oprah ce ar crede Diana despre detașarea lor de Palatul Buckingham, Prințul Harry a spus că aceasta ar fi dezamăgită de situație. 

Cred că ar fi foarte nervoasă și tristă de cum s-a întâmplat totul. Dar cred că tot ce și-ar dori vreodată ar fi ca noi să fim fericiți.

– Prințul Harry

RECOMANDĂRI CATINE.RO
PARTENERI
×