Reclamă

Familia Regală a avut o atitudine rasistă față de Meghan Markle și de copilul ei. Ducesa de Sussex dezvăluie momentele dificile prin care a trecut: „Nu îmi mai doream să trăiesc”

Familia Regală a avut o atitudine rasistă față de Meghan Markle și de primul ei copil, Archie. Dezvăluirile au fost făcute în cadrul interviului „intim” și „cuprinzător” pe care Ducii de Sussex l-au acordat Ophrei Winfrey. 

Publicat: 8 martie 2021, 9:28 / Actualizat: 8 martie 2021, 10:38

Meghan Markle a acuzat Familia Regală că a avut atitudini rasiste față de ea și de primul ei copil, Archie. Comportamentul a dus-o în pragul disperării și i-a provocat gânduri suicidale. 

Meghan Markle a făcut o serie de dezvăluiri uimitoare în timpul unui interviu de două ore cu Oprah Winfrey. Ducesa de Sussex a susținut că Familia Regală și-a exprimat deschis îngrijorarea cu privire culoarea pielii fiului ei, Archie. 

Familia Regală a avut o atitudine rasistă față de Meghan Markle și de copilul ei

Când Meghan Markle a devenit ținta tabloidelor britanice, Familia Regală nu a apărat-o și nu s-a gândit la siguranța fiului ei, susține aceasta. Meghan Markle s-a simțit complet neprotejată de atacul tabloidelor. Aceasta susține că Palatul Buckingham a respins în mod repetat apelurile sale de ajutor și a descurajat-o să părăsească casa de luni de zile, relatează The Guardian.

„Totul se întâmpla doar pentru că respiram”, a spus Meghan Markle în lacrimi. „Pur și simplu nu mai voiam să fiu în viață. Acesta a fost un gând clar, real, înspăimântător și constant.”

Întrebată dacă s-a gândit la originile ei birasiale, la naționalitatea sa americană sau la faptul că era divorțată când s-a alăturat Familiei Regale, Meghan a oferit un răspuns dur.

Reclamă

M-am gândit la asta pentru că m-au făcut să mă gândesc la asta.

– Meghan Markle

Un episod pe care l-a descris ca pe un punct de cotitură a venit la câteva luni după nuntă. În acel moment, tabloidele scriau că Meghan a făcut-o pe Kate Middleton să plângă.

Meghan Markle susține că situația a fost invers. Kate a făcut-o să plângă, dar mai târziu și-a cerut scuze și i-a oferit flori. Ceea ce a șocat-o a fost că nimeni de la Palat nu s-a îndoit de veridicitatea poveștii.

Reclamă

Cel mai mare regret al lui Meghan Markle: a avut încredere în Familia Regală

Meghan Markle a recunoscut că regretul ei cel mai mare a fost să creadă în cuvântul Casei Regale când a spus că o va proteja. Ea a dezvăluit că membrii Familiei Regale i-au sugerat să-și continue cariera în actorie, deoarece nu existau bani disponibili pentru a o pune pe statul de plată regal.

Meghan a mai dezvăluit că alți membri ai Familiei Regale i-au spus categoric că nu poate merge la psihiatru pentru că acest lucru ar păta reputația instituției.

Harry și Meghan au analizat fotografiile din timpul unei apariții publice la Royal Albert Hall, când s-a spus despre Meghan că arăta radiant. Ducesa de Sussex a remarcat că din prim-planuri era clar că Harry îi strângea foarte tare mâna. Aceasta a dezvăluit că a participat la eveniment pentru că se temea de ceea ce ar fi putut face dacă ar fi rămas singură. 

Chiar în acea dimineață, Meghan că i-a spus soțului ei despre gândurile sale suicidare. „Mi-a fost rușine să o spun. Mi-a fost rușine să recunosc, dar știam că dacă nu o spun, aș face-o”.

Întrebat de Oprah ce ar crede Diana despre detașarea lor de Palatul Buckingham, Prințul Harry a spus că aceasta ar fi dezamăgită de situație. 

Cred că ar fi foarte nervoasă și tristă de cum s-a întâmplat totul. Dar cred că tot ce și-ar dori vreodată ar fi ca noi să fim fericiți.

– Prințul Harry

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Un cuplu de iubiți care se îmbrățișează pentru a ilustra una din cele trei zodii care se îndrăgostesc pe data de 3 octombrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Acești nativi au șansa să-și găsească sufletul pereche și să înceapă o frumoasă poveste de iubire. Întreaga...
3
Mercur retrograd pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună octombrie, nativii zodiacului vor avea parte de trăiri intense, spun astrele. Anul acesta au fost anunțate patru...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru înconjurată de fum roz
Horoscop
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie rezolvate, rescrise și regândite pentru ca viitorul să sune cu adevărat bine. Există nativi cu mai multe învățături primite decât alții? Acest...
5
Bella Hadid a purtat o rochie unică la săptămâna modei de la Paris
Divertisment
Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris. Ținuta a fost concepută cu doar câteva momente înainte de a defila pe podium
Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris. Modelul a asistat la o premieră în istoria modei. Ținuta ei a fost concepută cu doar câteva momente înainte de a...
PARTENERI
×