Prințul Harry are un job în Silicon Valley. Drumul spre o viață normală

Vestea că Ducele de Sussex vrea să se detașeze complet de Familia Regală a ținut primele pagini ale tabloidelor. El deja face pași mari către o viață normală a luat pe toată lumea prin surprindere. Potrivit DailyMail, Prințul Harry are un job în Silicon Valley, o zonă renumită pentru performanțele în IT și tehnologie.

24 martie 2021 la 9:32

E pentru prima dată când în presă apare o astfel de informație despre Prințul Harry. Acesta a ales să se retragă împreună cu familia sa din viața monarhiei britanice.

Ducele de Sussex urmează să devină director executiv la o firmă de life-coaching din Silicon Valley. E o afacere care ar putea să-i aducă milioane de dolari în conturi, scrie publicația mai sus menționată.

Prințul Harry are un job în Silicon Valley

Harry a fost numit Director executiv pentru un start-up, BetterUp Inc., din San Francisco. Pe lângă faptul că are un cuvânt de spus în deciziile companiei, Harry devine și imaginea afacerii în care s-a implicat. Fotografia sa este deja afișată în mod vizibil pe site-ul companiei alături de cuvintele „Prințul Harry, Ducele de Sussex”.

Fondatorul companiei a refuzat să spună dacă lui Harry i se plătește un salariu.

Specialiștii din industrie sugerează că este mai probabil să i se acorde capital în companie. Afacerea e evaluată până la 1,25 miliarde de lire sterline. Acest nou job i-a uimit pe toți din cauza faptului că Prințul Harry nu a lucrat niciodată într-o corporație.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Harry îmbrăcat cu un costum gri deschis merge pe covorul roșu înconjurat de militari
Prințul Harry în Angola în 2019 / Getty Images

Noul statut vine în urma unor tranzacții profitabile pentru Ducii de Sussex după mutarea lor în California. Compania la care s-a angajat Prințul Harry realizează programe și podcast-uri pentru companiile media Netflix și Spotify. Pe de altă parte, Meghan Markle a investit într-o companie de wellness.

Într-o declarație, Harry a spus că este încântat să se alăture BetterUp. El a menționat că dorește „să dezvolte mai mult sfera sănătății mintale, să construiască comunități de susținere și compasiune și să încurajeze un mediu pentru conversații oneste și vulnerabile”.

El a mai adăugat: „Auto-optimizarea nu înseamnă a remedia ceva defect. Este vorba despre a deveni cea mai bună versiune a noastră, indiferent de ce provocări ne aduce viața. Trebuie să devenim oameni pregătiți pentru următoarea provocare și să putem întâmpina eșecuri cu încredere, curaj și conștiință de sine.”

Harry, în vârstă de 36 de ani, a vorbit deschis de-a lungul timpului despre propriile probleme de sănătate mintală. El a detaliat în trecut și despre modul în care a căutat ajutor specializat pentru a face față pierderii mamei sale, Prințesa Diana.

Ce va face Prințul Harry la BetterUp Inc.

Ducele de Sussex a declarat pentru Wall Street Journal că a folosit aplicația BetterUp și un terapeut timp de câteva luni. Directorul BetterUp, Alexi Robichaux, a spus că el și Harry s-au întâlnit printr-un prieten comun. Potrivit lui au început să vorbească despre acest nou job pentru Ducele de Sussex încă din toamna anului trecut. Robichaux a insistat să menționeze că nu l-a ales doar datorită rezonanței numelui său, ci pentru calitățile pe care le are.

Deși Prințul Harry nu va avea angajați în subordine, el va petrece mult timp în sediul central din San Fracisco. Totul va avea altă dimensiune după ce restricțiile impuse de pandemie vor permite acest lucru. Directorul companiei a mai specificat că Prințul Harry va participa și la ședințele importante ale companiei și că va deveni chiar imaginea firmei.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×