Reclamă

Prințul Harry are un job în Silicon Valley. Drumul spre o viață normală

Vestea că Ducele de Sussex vrea să se detașeze complet de Familia Regală a ținut primele pagini ale tabloidelor. El deja face pași mari către o viață normală a luat pe toată lumea prin surprindere. Potrivit DailyMail, Prințul Harry are un job în Silicon Valley, o zonă renumită pentru performanțele în IT și tehnologie.

Publicat: 24 martie 2021, 9:32

E pentru prima dată când în presă apare o astfel de informație despre Prințul Harry. Acesta a ales să se retragă împreună cu familia sa din viața monarhiei britanice.

Ducele de Sussex urmează să devină director executiv la o firmă de life-coaching din Silicon Valley. E o afacere care ar putea să-i aducă milioane de dolari în conturi, scrie publicația mai sus menționată.

Prințul Harry are un job în Silicon Valley

Harry a fost numit Director executiv pentru un start-up, BetterUp Inc., din San Francisco. Pe lângă faptul că are un cuvânt de spus în deciziile companiei, Harry devine și imaginea afacerii în care s-a implicat. Fotografia sa este deja afișată în mod vizibil pe site-ul companiei alături de cuvintele „Prințul Harry, Ducele de Sussex”.

Fondatorul companiei a refuzat să spună dacă lui Harry i se plătește un salariu.

Specialiștii din industrie sugerează că este mai probabil să i se acorde capital în companie. Afacerea e evaluată până la 1,25 miliarde de lire sterline. Acest nou job i-a uimit pe toți din cauza faptului că Prințul Harry nu a lucrat niciodată într-o corporație.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Harry îmbrăcat cu un costum gri deschis merge pe covorul roșu înconjurat de militari
Prințul Harry în Angola în 2019 / Getty Images

Noul statut vine în urma unor tranzacții profitabile pentru Ducii de Sussex după mutarea lor în California. Compania la care s-a angajat Prințul Harry realizează programe și podcast-uri pentru companiile media Netflix și Spotify. Pe de altă parte, Meghan Markle a investit într-o companie de wellness.

Reclamă

Într-o declarație, Harry a spus că este încântat să se alăture BetterUp. El a menționat că dorește „să dezvolte mai mult sfera sănătății mintale, să construiască comunități de susținere și compasiune și să încurajeze un mediu pentru conversații oneste și vulnerabile”.

El a mai adăugat: „Auto-optimizarea nu înseamnă a remedia ceva defect. Este vorba despre a deveni cea mai bună versiune a noastră, indiferent de ce provocări ne aduce viața. Trebuie să devenim oameni pregătiți pentru următoarea provocare și să putem întâmpina eșecuri cu încredere, curaj și conștiință de sine.”

Harry, în vârstă de 36 de ani, a vorbit deschis de-a lungul timpului despre propriile probleme de sănătate mintală. El a detaliat în trecut și despre modul în care a căutat ajutor specializat pentru a face față pierderii mamei sale, Prințesa Diana.

Ce va face Prințul Harry la BetterUp Inc.

Ducele de Sussex a declarat pentru Wall Street Journal că a folosit aplicația BetterUp și un terapeut timp de câteva luni. Directorul BetterUp, Alexi Robichaux, a spus că el și Harry s-au întâlnit printr-un prieten comun. Potrivit lui au început să vorbească despre acest nou job pentru Ducele de Sussex încă din toamna anului trecut. Robichaux a insistat să menționeze că nu l-a ales doar datorită rezonanței numelui său, ci pentru calitățile pe care le are.

Deși Prințul Harry nu va avea angajați în subordine, el va petrece mult timp în sediul central din San Fracisco. Totul va avea altă dimensiune după ce restricțiile impuse de pandemie vor permite acest lucru. Directorul companiei a mai specificat că Prințul Harry va participa și la ședințele importante ale companiei și că va deveni chiar imaginea firmei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×