Reclamă

Meghan Markle putea „moderniza” Familia Regală Britanică. De ce spune Jodie Turner-Smith acest lucru

Actrița Jodie Turner-Smith crede că Meghan Markle putea „moderniza” Familia Regală Britanică. Această declarație a făcut-o în cel mai recent interviu unde a vorbit de asemenea și despre cel mai nou rol, acela al Reginei Anne Boleyn.

Publicat: 18 mai 2021, 13:19

Jodie Turner-Smith și-a exprimat fără menajamente părerea despre renunțarea Ducilor de Sussex la Familia Regală Britanică. Actrița de origine britanică, care acum o interpretează pe Regina Anne Boleyn, în producția cu același nume a Channel 5, a acordat un interviu pentru The Telegraph. Ea a discutat despre noul rol, dar și despre cele mai recente evenimente din viața Familiei Regale Britanice, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jodie Turner-Smith crede că Meghan Markle putea „moderniza” Familia Regală Britanică

Fără să-i pese de nimic, Jodie Turner-Smith consideră că Meghan Markle putea „moderniza” Familia Regală Britanică înainte ca ea și Prințul Harry să renunțe la atribuțiile regale.

„Cred că Meghan ar fi putut face acest lucru. A fost o oportunitate ratată. Nu i s-a permis să facă ceva care să modernizeze cu adevărat instituția respectivă. Să o schimbe în ceva mai bun. Cred că de aceea există o disfuncție acolo”, a declarat actrița în vârstă de 34 de ani.

Turner-Smith a discutat, de asemenea, poziția ei față de Familia Regală în timpul interviului, spunând: „Nu m-aș considera monarhist. Cred că este interesant faptul că instituția nu se schimbă odată cu timpul sau suficient de repede. Trebuie să privim lucrurile într-un context modern. Și numai atunci vom recunoaște că anumite lucruri sunt arhaice și nu ne servesc cu adevărat ca comunitate. Ne limitează. Cred că ar trebui să păstrăm aceste lucruri în povești și să ne ghidăm pe o altă direcție în realitate”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Meghan Markle îmbrăcată într-un palton maro la un eveniment alături de Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la toate responsabilitățile regale la începutul anului 2020 / Getty Images

Meghan Markle puteamodernizaFamilia Regală Britanică înainte de a se muta în California

Meghan și Harry și-au părăsit rolurile de membri activi ai Familiei Regale în ianuarie 2020. Cei doi s-au mutat în California, unde își cresc fiul, Archie, în vârstă de 2 ani. În prezent al doilea copil, o fiică, care va veni pe lume în această vară.

Reclamă

Ducele și Ducesa de Sussex au vorbit pe larg despre relația lor cu Familia Regală în timpul unui interviu cu Oprah Winfrey difuzat la CBS pe 7 martie. Culoarea pielii lui Archie și lipsa ajutorului lui Meghan atunci când nu s-a putut integra în Familia Regală au împins-o la gânduri de sinucidere. Prințul William a respins ulterior afirmațiile rasiste în timpul unei ieșiri după difuzarea interviului, spunând: „Nu suntem o familie rasistă”.

La aproximativ o lună după difuzarea interviului, Harry s-a întors în Marea Britanie pentru a participa la înmormântarea bunicului său, Prințul Philip. Pentru slujbă, Harry și William au mers separat în procesiune, separați de vărul lor, Peter Phillips. A fost prima dată când Harry și-a văzut familia după interviul pentru Oprah, precum și prima dată când a fost cu familia după mai bine de un an de când s-a mutat în California.

Meghan Markle puteamodernizaFamilia Regală Britanică, spune Jodie Turner-Smith. Noul rol a făcut-o să afle mai multe despre viața din familiile regale.

Jodie Turner-Smith, în rolul Reginei Anne Boleyn

Jodie Turner-Smith este actrița care dă viață personajului Anne Boleyn în noua mini serie produsă de Channel 5. Este prima abordare feministă a vieții Reginei Anne Boleyn.

Premiera este și faptul că o actriță de origine afro-americană a fost aleasă pentru un asemenea rol. Anne Boleyn a fost o regină executată de soțul ei, Regele Henric al VIII-lea, în anul 1536. Motivul a fost că nu i-a dăruit copii băieți, ci doar o fiică. Reacțiile după ce Jodie a luat rolul în urma castingului au fost extrem de diferite. Culoare pielii a fost subiect de controverse în mediul online.

Producția Anne Boleyn, mult așteptată

Anne Boleyn este un personaj iubit de atât de mulți și are o poveste atât de cunoscută încât oamenii sunt atașați de modul în care arată în propria lor imaginație. Deci, atunci când introduci ceva care este atât de diferit, va exista rezistență. Cred că era de așteptat.

– Jodie Turner-Smith

Jodie Turner Smith este cunoscută pentru rolul din drama Queen & Slim (2019) și din serialele Nightflyers (2018) și Jett (2019. Aceasta este căsătorită cu actorul Joshua Jackson, iar cei doi au împreună o fetiță. Meghan Markle putea „moderniza” Familia Regală Britanică. De ce spune Jodie Turner-Smith acest lucru, acum, doar ea știe. Un lucru este însă cert, actrița joacă unul dintre cele mai râvnite roluri.

Mini seria va avea doar trei episoade și prezintă viața la curte, dar și destinul Reginei Anne Boleyn. Ea a fost cea de-a doua soție a Regelui Henric al VIII-lea. Aceasta i-a cerut Regelui să anuleze căsătoria cu Caterina de Aragon ca să-i fie soție. Acela a fost momentul când Regele Henric al VIII-lea l-a destituit din funcție pe Arhiepiscopul de York și l-a numit pe Thomas Cranmer Arhiepiscop de Canterbury ca să-l poată ajuta cu anularea căsătoriei. Regele Henric al VIII-lea și Anne Boleyn s-au căsătorit în luna ianuarie a anului 1533.

Regina Anne Boleyn a adus o lume o fetiță în luna septembrie. Elisabeta I a Angliei urma să devină următoarea regină, dar după ce a mai pierdut două sarcinii, Anne Boleyn a fost acuzată de trădare și de legături amoroase cu fratele ei. Anne Boleyn a fost închisă în turnul Londrei și a fost decapitată pe 19 mai 1536.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×