Ce au discutat Prințul Harry și Prințul William după interviul Ducilor de Sussex

Prințul William a fost extrem de discret în ceea ce privește afirmațiile pe care le-a făcut după interviul Ducilor de Sussex pentru Oprah. Acesta a promis în fața jurnaliștilor că își va suna fratele. Ce au discutat Prințul Harry și Prințul William după interviul difuzat de CBS.

9 aprilie 2021 la 13:10

În timp ce Harry și Meghan Markle au deci să discute în mod public despre tensiunile cu Familia Regală, Prințul William a avut o abordare diferită și a implorat la intimitate.

Ce au discutat Prințul Harry și Prințul William

Potrivit US Magazine, Prințul William și-a ținut promisiunea și l-a sunat pe Prințul Harry în urma dezvăluirilor acestuia pentru Oprah Winfrey. Ce au discutat Prințul Harry și Prințul William după interviul Ducilor de Sussex a fost ținut secret. Presa este în continuare interesată de subiect.

Potrivit unei surse a publicației menționate mai sus, cei doi frați au discutat doar despre omagiul pe care își doresc să-l aducă mamei lor anul acesta. Aceștia și-au amintit de mama lor și cu ocazia Zilei Mamei.

Discuția Prinților Harry și William a fost tensionată

„A fost singurul subiect pe care l-au discutat în timpul conversației tensionate. Discuția pe care Harry și William au avut-o după interviu nu s-a încheiat bine. Și da, au fost de acord asupra statuii Prințesei Diana. Comunicarea dintre ei a fost slabă și prin e-mail și WhatsApp.”

Aceste informații au fost dezvăluite de sursă în exclusivitate în noul număr al revistei US Magazine.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Harry și Prințul William, împreună, la evenimentul de deschidere al unei săli de sport
Prinții Harry și William au adus un omagiu Prințesei Diana și au făcut-o în moduri complet diferite / Getty Images

Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, și Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, au avut un interviu intim și cuprinzător cu Oprah Winfrey. Ei au abordat chestiuni legate de viața privată atunci când făceau parte din Familia Regală a Marii Britanii. Aceștia au dezvăluit că au experimentat probleme legate de rasism și s-au luptat cu starea de sănătate mintală a lui Meghan.

Ducii de Sussex au anunțat că se vor muta în California și renunță la toate atribuțiile lor regale. Ducii de Sussex nu s-au mai întâlnit cu niciun membru al Familiei Regale din luna martie a anului 2020. Toți se așteptau ca Prințul Harry să se întoarcă la Londra pentru a discuta despre statuia în onoarea Prințesei Diana, care ar fi împlinit 60 de ani în luna iulie a acestui an. US Magazine spune însă că discuția despre omagierea Prințesei de Wales s-a realizat prin telefon.

Tensiunile dintre frați după interviul Ducilor de Sussex

„Harry se ocupă acum atât de mult de viața sa din punct de vedere profesional. Este ocupat să planifice sosirea celui de-al doilea copil, încât încearcă să diminueze consecințele care pot apărea la întoarcerea sa în Marea Britanie”.

Sursa publicației US Magazine spune că William insistă foarte mult să se vadă cu Harry înainte ca statuia să fie dezvăluită în mod public.

„Toate privirile vor fi îndreptate asupra lor la dezvăluirea statuii. Criticii le vor analiza fiecare mișcare și modul în care interacționează între ei. Prințul William nu crede că este fezabil pentru ei să se reunească în ochii publicului fără să-și rezolve înainte tensiunile.”

William și Harry au comandat inițial statuia Dianei în anul 2017. Cei doi își doreau atunci să marcheze 20 de ani de la moartea mamei lor. Totodată au vrut ca Prințesei Diana să-i fie recunoscut impactul pozitiv pe care l-a avut în întreaga lume. Planurile lor nu s-au mai concretizat atunci. Au decis să facă acest lucru în ziua în care aceasta ar fi împlinit 60 de ani.

„Statuia trebuie să reflecte contribuția și moștenirea lăsate de Prințesa Diana, iar William vrea să mențină lucrurile așa. Dar Harry refuză să se întâlnească cu William și nu vrea să fie condus de fratele său. Încăpățânarea sa înrăutățește situația”, a concluzionat sursa publicației US Magazine.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×