Reclamă

Ce au discutat Prințul Harry și Prințul William după interviul Ducilor de Sussex

Prințul William a fost extrem de discret în ceea ce privește afirmațiile pe care le-a făcut după interviul Ducilor de Sussex pentru Oprah. Acesta a promis în fața jurnaliștilor că își va suna fratele. Ce au discutat Prințul Harry și Prințul William după interviul difuzat de CBS.

Publicat: 9 aprilie 2021, 13:10

În timp ce Harry și Meghan Markle au deci să discute în mod public despre tensiunile cu Familia Regală, Prințul William a avut o abordare diferită și a implorat la intimitate.

Ce au discutat Prințul Harry și Prințul William

Potrivit US Magazine, Prințul William și-a ținut promisiunea și l-a sunat pe Prințul Harry în urma dezvăluirilor acestuia pentru Oprah Winfrey. Ce au discutat Prințul Harry și Prințul William după interviul Ducilor de Sussex a fost ținut secret. Presa este în continuare interesată de subiect.

Potrivit unei surse a publicației menționate mai sus, cei doi frați au discutat doar despre omagiul pe care își doresc să-l aducă mamei lor anul acesta. Aceștia și-au amintit de mama lor și cu ocazia Zilei Mamei.

Discuția Prinților Harry și William a fost tensionată

„A fost singurul subiect pe care l-au discutat în timpul conversației tensionate. Discuția pe care Harry și William au avut-o după interviu nu s-a încheiat bine. Și da, au fost de acord asupra statuii Prințesei Diana. Comunicarea dintre ei a fost slabă și prin e-mail și WhatsApp.”

Reclamă

Aceste informații au fost dezvăluite de sursă în exclusivitate în noul număr al revistei US Magazine.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Harry și Prințul William, împreună, la evenimentul de deschidere al unei săli de sport
Prinții Harry și William au adus un omagiu Prințesei Diana și au făcut-o în moduri complet diferite / Getty Images
Reclamă

Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, și Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, au avut un interviu intim și cuprinzător cu Oprah Winfrey. Ei au abordat chestiuni legate de viața privată atunci când făceau parte din Familia Regală a Marii Britanii. Aceștia au dezvăluit că au experimentat probleme legate de rasism și s-au luptat cu starea de sănătate mintală a lui Meghan.

Ducii de Sussex au anunțat că se vor muta în California și renunță la toate atribuțiile lor regale. Ducii de Sussex nu s-au mai întâlnit cu niciun membru al Familiei Regale din luna martie a anului 2020. Toți se așteptau ca Prințul Harry să se întoarcă la Londra pentru a discuta despre statuia în onoarea Prințesei Diana, care ar fi împlinit 60 de ani în luna iulie a acestui an. US Magazine spune însă că discuția despre omagierea Prințesei de Wales s-a realizat prin telefon.

Tensiunile dintre frați după interviul Ducilor de Sussex

„Harry se ocupă acum atât de mult de viața sa din punct de vedere profesional. Este ocupat să planifice sosirea celui de-al doilea copil, încât încearcă să diminueze consecințele care pot apărea la întoarcerea sa în Marea Britanie”.

Sursa publicației US Magazine spune că William insistă foarte mult să se vadă cu Harry înainte ca statuia să fie dezvăluită în mod public.

„Toate privirile vor fi îndreptate asupra lor la dezvăluirea statuii. Criticii le vor analiza fiecare mișcare și modul în care interacționează între ei. Prințul William nu crede că este fezabil pentru ei să se reunească în ochii publicului fără să-și rezolve înainte tensiunile.”

William și Harry au comandat inițial statuia Dianei în anul 2017. Cei doi își doreau atunci să marcheze 20 de ani de la moartea mamei lor. Totodată au vrut ca Prințesei Diana să-i fie recunoscut impactul pozitiv pe care l-a avut în întreaga lume. Planurile lor nu s-au mai concretizat atunci. Au decis să facă acest lucru în ziua în care aceasta ar fi împlinit 60 de ani.

„Statuia trebuie să reflecte contribuția și moștenirea lăsate de Prințesa Diana, iar William vrea să mențină lucrurile așa. Dar Harry refuză să se întâlnească cu William și nu vrea să fie condus de fratele său. Încăpățânarea sa înrăutățește situația”, a concluzionat sursa publicației US Magazine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×