Reclamă

Ce au discutat Prințul Harry și Prințul William după interviul Ducilor de Sussex

Prințul William a fost extrem de discret în ceea ce privește afirmațiile pe care le-a făcut după interviul Ducilor de Sussex pentru Oprah. Acesta a promis în fața jurnaliștilor că își va suna fratele. Ce au discutat Prințul Harry și Prințul William după interviul difuzat de CBS.

Publicat: 9 aprilie 2021, 13:10

În timp ce Harry și Meghan Markle au deci să discute în mod public despre tensiunile cu Familia Regală, Prințul William a avut o abordare diferită și a implorat la intimitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce au discutat Prințul Harry și Prințul William

Potrivit US Magazine, Prințul William și-a ținut promisiunea și l-a sunat pe Prințul Harry în urma dezvăluirilor acestuia pentru Oprah Winfrey. Ce au discutat Prințul Harry și Prințul William după interviul Ducilor de Sussex a fost ținut secret. Presa este în continuare interesată de subiect.

Potrivit unei surse a publicației menționate mai sus, cei doi frați au discutat doar despre omagiul pe care își doresc să-l aducă mamei lor anul acesta. Aceștia și-au amintit de mama lor și cu ocazia Zilei Mamei.

Discuția Prinților Harry și William a fost tensionată

„A fost singurul subiect pe care l-au discutat în timpul conversației tensionate. Discuția pe care Harry și William au avut-o după interviu nu s-a încheiat bine. Și da, au fost de acord asupra statuii Prințesei Diana. Comunicarea dintre ei a fost slabă și prin e-mail și WhatsApp.”

Reclamă

Aceste informații au fost dezvăluite de sursă în exclusivitate în noul număr al revistei US Magazine.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Harry și Prințul William, împreună, la evenimentul de deschidere al unei săli de sport
Prinții Harry și William au adus un omagiu Prințesei Diana și au făcut-o în moduri complet diferite / Getty Images
Reclamă

Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, și Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, au avut un interviu intim și cuprinzător cu Oprah Winfrey. Ei au abordat chestiuni legate de viața privată atunci când făceau parte din Familia Regală a Marii Britanii. Aceștia au dezvăluit că au experimentat probleme legate de rasism și s-au luptat cu starea de sănătate mintală a lui Meghan.

Ducii de Sussex au anunțat că se vor muta în California și renunță la toate atribuțiile lor regale. Ducii de Sussex nu s-au mai întâlnit cu niciun membru al Familiei Regale din luna martie a anului 2020. Toți se așteptau ca Prințul Harry să se întoarcă la Londra pentru a discuta despre statuia în onoarea Prințesei Diana, care ar fi împlinit 60 de ani în luna iulie a acestui an. US Magazine spune însă că discuția despre omagierea Prințesei de Wales s-a realizat prin telefon.

Tensiunile dintre frați după interviul Ducilor de Sussex

„Harry se ocupă acum atât de mult de viața sa din punct de vedere profesional. Este ocupat să planifice sosirea celui de-al doilea copil, încât încearcă să diminueze consecințele care pot apărea la întoarcerea sa în Marea Britanie”.

Sursa publicației US Magazine spune că William insistă foarte mult să se vadă cu Harry înainte ca statuia să fie dezvăluită în mod public.

„Toate privirile vor fi îndreptate asupra lor la dezvăluirea statuii. Criticii le vor analiza fiecare mișcare și modul în care interacționează între ei. Prințul William nu crede că este fezabil pentru ei să se reunească în ochii publicului fără să-și rezolve înainte tensiunile.”

William și Harry au comandat inițial statuia Dianei în anul 2017. Cei doi își doreau atunci să marcheze 20 de ani de la moartea mamei lor. Totodată au vrut ca Prințesei Diana să-i fie recunoscut impactul pozitiv pe care l-a avut în întreaga lume. Planurile lor nu s-au mai concretizat atunci. Au decis să facă acest lucru în ziua în care aceasta ar fi împlinit 60 de ani.

„Statuia trebuie să reflecte contribuția și moștenirea lăsate de Prințesa Diana, iar William vrea să mențină lucrurile așa. Dar Harry refuză să se întâlnească cu William și nu vrea să fie condus de fratele său. Încăpățânarea sa înrăutățește situația”, a concluzionat sursa publicației US Magazine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×