Reclamă

Detalii mai puțin știute despre Prințul William

Prințul William Arthur Philip Louis s-a născut în 1982 și a devenit centrul atenției în foarte scurtă vreme. Este a doua persoană pe linia de succesiune la tronul britanic. Descoperă detalii mai puțin știute despre Prințul William.

Publicat: 20 martie 2021, 7:34

Ani mai târziu avea să fie din nou un subiect pentru lume, fiind unul dintre cei doi fii pe care Prințesa Diana i-a lăsat în urmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent este imaginea perfectă a filantropului implicat, a tatălui și soțului devotat și a viitorului Rege al Angliei.

Așa cum cere protocolul Casei Regale a Marii Britanii, atât familia lui, cât și Prințul William sunt extrem de rezervați. Întotdeauna iau măsuri serioase pentru a evita intruziunile presei și speculațiile tabloidelor. Acest lucru conferă un oarecare mister personalității Prințului.

Detalii mai puțin știute despre Prințul William

Ca toți copiii, chiar și fețele regale au poreclele lor, iar Prințul William nu face excepție. O rană provocată la cap nu l-a împiedicat să-și vadă în continuare de viață. A obținut poziții importante la anumite evenimente și și-a dezvoltat pasiuni aparent comune pentru un membru al Familiei Regale. Abordează, de asemenea, destul de des subiecte legate de bolile mentale și încurajează britanicii să se mai relaxeze puțin din când în când.

Îți oferim o listă cu detalii mai puțin știute despre Prințul William, care te va ajuta să-i descoperi personalitatea complexă, dincolo de titlul regal pe care îl deține.

Reclamă

Prințesa Diana îl numea „Wombat”

Deși este cunoscut cel mai bine pentru faptul că este nepotul Reginei Elisabeta a II-a, Prințul William are câteva porecle. Cea mai îndrăgită a fost aceea pe care i-a dat-o mama lui, Prințesa Diana. Este, poate, cel mai emoționant amănunt dintre seria celor șapte lucruri mai puțin știute despre Prințul William.

Potrivit unui interviu dat pentru NBC, William a vorbit despre o amintire pe care o avea cu Lady Di, dintr-o vacanță petrecută în Australia. Aparent, există acolo un animal care se numește wombat.

Reclamă

Asemănarea dintre William și această specie de animal i s-a părut izbitoare mamei sale, așa că de atunci a primit această poreclă. Fratele său, Prințul Harry a adăugat în cadrul aceluiași interviu ca William se deplasa uneori târându-se, chiar și la vârsta de șase ani.

Prințul William și Prințul Harry, alături de Prințul Charles și Prințesa Diana
Bananele nu au lipsit niciodată din meniul exclusivist al Regalității Britanice / Profimedia Images

Este președintele Academiei Britanice de Artă a Filmului și a Televiziunii

Prințul William ocupă această poziție de președinte în cadrul organizației BAFTA încă din februarie 2010. În fiecare an cu ocazia decernării premiilor Academiei, atât el, cât și soția lui, Kate Middleton, participă în cadrul evenimentului.

În luna februarie a anului 2020, Ducele de Cambridge a ținut prima pagină a tututor publicațiilor lumii după ce și-a rostit discursul la începutul ceremoniei.

Acesta a pledat pentru diversitate și acceptare în cadrul industriei britanice de film, scrie The List. De asemenea, a avut și câteva comentarii amuzante despre felul cum imaginea familiei lui a fost proiectată în producțiile de film de-a lungul timpului.

Prințul William s-a accidentat la cap în copilărie

Este bine știut faptul că o mare parte a carierei Prințului William are legătură cu ajutorul oferit celor aflați în pericol. A fost pilot în cadrul Serviciilor Aeriene Regale și a Forțelor de Salvare timp de șapte ani. Însă chiar și Prințul William a avut parte de accidente neplăcute.

Pe când acesta avea nouă ani a fost lovit în cap de un obiect care zbura. Era pe terenul de golf cu un prieten când incidentul s-a produs. În urma incudentului, nepotul Reginei Elisabeta a suferit o intervenție chirurgicală, în urma căreia a rămas o cicatrice marca Harry Potter.

Este primul viitor rege născut într-un spital

Protocolul Casei Regale a Marii Britanii cere ca nașterile să se desfășoare acasă, în cadrul Palatului Buckingham. Totuși, Prințesa Diana nu a urmat regulile și a dat naștere primului dintre cei doi fii ai săi în aripa Lindo, a Spitalului St. Mary. Aceasta a urmat modelul cumnatei sale, Prințesa Ana, care a încălcat pentru prima dată tradiția în anul 1977, și a născut în același spital.

Inelul de logodnă a lui Kate Middleton provine de la Prințul Harry

Inelul cu safir, pe care Prințul William l-a folosit pentru a o cere în căsătorie pe Kate Middleton, a fost al mamei lor. Doar că Prințesa Diana nu i l-a lăsat lui, ci a fost ales de Harry. În testamentul ei, mama lor a scris că toată colecția de bijuterii pe care a avut-o este pusă la dispoziția lor, pentru a putea fi folosită de soțiile lor. Fostul majordom al Prințesei Diana a mărturisit pentru documentarul Povestea Dianei că:

Harry a renunțat la comoara lui prețioasă. Singurul lucru pe care l-a păstrat de la mama lui, i l-a oferit fratelui său. Acesta este un gest altruist și blând, exact așa cum era și Prințesa Diana.

Kate Middleton la nunta ei într-o caleațcă îmbrăcată în rochie de mireasă și o tiară
Una dintre cele mai palpitante și mai dificile decizii pentru orice viitoare mireasă este alegerea unei rochii. Dar dacă te naști în familia regală sau te căsătorești cu un membru al ei, tiara este un accesoriu obligatoriu / Getty Images

Prințul William a primit o educație neobișnuită pentru un viitor rege

În timpul anului său de pauză, Prințul William s-a înrolat în cadrul Gărzii Galeze, care a fost trimisă în Belize. A plecat apoi în Kenya, a călătorit în Insula Rodrigues din Oceanul Indian și a lucrat ca voluntar în Patagonia, din America de Sud. După toate aceste expediții, și-a început primul an la Universitatea St. Andrews.

Un aspect important dintre cele șapte detalii mai puțin știute despre Prințul William are legătură cu faptul că la 23 de ani a absolvit cursurile univesitare.

Contrar așteptărilor, Prințul William este doar al patrulea membru al Familiei Regale care a obținut o diplomă de studii superioare. Tatăl său, Prințul Charles, Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice sunt ceilalți membri regali care au absolvit cursurile unor universități importante.

Prințul William este stângaci

Printre hobby-urile și pasiunile Prințului William se numără pilotarea avioanelor și surfingul. Se pare că orice activitate ar face, acesta se pricepe de minune.

Deși sportul lui preferat este polo, practicarea lui a fost întotdeauna destul de dificilă. Motivul principal ar fi că Prințul este stângaci, iar acest lucru nu este permis jucătorilor de polo. William a trebuit să învețe să mânuiască crosa de polo cu mâna dreaptă. Deși mulți ar considera asta un dezavantaj, Prințul William a glumit într-un interviu pentru revista Hello! despre faptul că persoanele stângace au creierul mai bine dezvoltat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
O femeie frumoasă cu urechi de elf și coroană pe cap
Horoscop
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru mic dejunuri savuroase într-o tavă metalică așezată pe un grătar
Rețete
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână....
PARTENERI
×