Reclamă

Prințul Harry a obținut despăgubiri de la un tabloid britanic

Prințul Harry a obținut despăgubiri în urma procesului cu publicația Mail on Sunday. Acesta a reușit să obțină prin intermediul echipei de avocați despăgubiri seminificative. Publicația vorbea despre faptul că acesta i-a ignorat pe colegii din Marina Regală o perioadă mare de timp.

Publicat: 2 februarie 2021, 16:03 / Actualizat: 11 februarie 2021, 18:54

Jenny Afia, avocatul Ducelui de Sussex a specificat încă de la începutul procesului că poveștile redactate sunt nefondate. Acesta a mai adăugat că sunt false și defăimătoare și că au reprezentat un atac personal . Tot prin intermediul echipei sale de avocați, Prințul Harry specificat totul. Acesta a cerut ca daunele plătite de publicație să meargă la Fundația Invictus Games, potrivit CNN.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Explicația pentru care a vrut ca lucrurile să se întâmple așa a fost una extrem de simplă și logică. Ducele de Sussex spune că dacă daunele ajung la Fundație, o organizație înființată chiar de el, acesta este singurul mod prin care simte că ceva bun s-a întâmplat în urma situației defăimătoare în care a fost pus. Suma obținută în urma procesului nu a fost însă făcută publică.

Articole care i-au prejudiciat imaginea Prințului Harry

Ducele de Sussex a dat în judecată Associated Newspapers, grup media din care face parte Mail on Sunday. Motivul invocat a fost defăimarea în urma unor articole apărute în luna octombrie a anului trecut. În materialele scrise se specifica că Prințul Harry nu a mai luat legătura cu colegii din Marina Regală, după ce s-a îndepărtat de Familia Regală.

Reclamă

În articole era scris că superiorii Prințului Harry sunt nemulțumiți de atitudinea lui. Mai mult, se spune că aceștia se gândesc chiar să-l înlocuiască din funcție pe care o deține, aceea de Căpitan General al Marinei Regale. Potrivit publicației Mail on Sunday, nemulțumirile au pornit de la faptul că Prințul Harry nu a dat niciun semn colegilor din Marină.

În articole era menționat și faptul că Prințul a ignorat o scrisoare adresată personal de Generalul Lord Dannatt. Acesta îi se cerea printr-un document să-și ia atribuțiile în serios.

Mail on Sunday a acceptat că a greșit

Mail on Sunday a publicat la sfârșitul lunii decembrie 2020 scuzele către Prințul Harry. Publicația a menționat că va plăti daune substanțiale și că va avea grijă ca greșeala să nu se mai repete.

„The Mail on Sunday și MailOnline au recunoscut public că au publicat o poveste complet falsă și defăimătoare. Și-au cerut scuze pentru că au pus la îndoială angajamentul Ducelui de Sussex față de Marina Regală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ducelui de Sussex.

Reclamă

Prințul Harry a obținut despăgubiri de la publicația Mail on Sunday. Decizia finală din partea Înaltei Curți din Londra a fost dată luni, pe data de 1 februarie 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×