Reclamă

proces

Shakira într-un costum de baie negru la iHeart Radio 2014
Știri
// 29 iulie 2022

Parchetul din Barcelona va cere 8 ani de închisoare pentru Shakira. Vedeta este acuzată de fraudă fiscală

Parchetul din Barcelona va cere 8 ani de închisoare pentru Shakira. Cântăreața internațională este acuzată de fraudă fiscală în Spania. Vestea i-a luat complet prin surprindere pe admiratorii vedetei. Aceasta se află în prezent în Mexic în vacanță cu cei doi băieți ai săi.
Reclamă
Shakira cu părul pe spate în timp ce pozează la festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
// 28 iulie 2022

Shakira și-a dus copiii în vacanță. Cântăreața a fost fotografiată pe o plajă din Mexic

Shakira și-a dus copiii în vacanță. Cântăreața încearcă să se ferească de problemele sale și să se relaxeze pe plajele din Mexic. Vedeta internațională urmează să ia alături de fostul partener o decizie definitivă privind custodia celor doi băieți pe care îi au împreună. Milan și Sasha au ales de această dată să-și petreacă timpul cu mama lor.
Kate Moss îmbrăcată într-o rochie neagră în timp ce parcitipă la Met Gala 2022
Divertisment
// 26 iulie 2022

Kate Moss a explicat de ce a intervenit în apărarea lui Johnny Depp. Ce declarații a făcut după ce actorul a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard

Kate Moss a explicat de ce a intervenit în apărarea lui Johnny Depp în cadrul procesului de defăimare dintre actor și fosta sa soție, Amber Heard. Actrița în vârstă de 48 de ani a decis să-l ajute pe fostul său iubit. Vedeta a declarat că s-a văzut nevoită să spună adevărul într-o situație ce părea fără sfârșit.
Angelina Jolie a câștigat procesul împotriva lui Brad Pitt. Cazul a vizat vinăria franceză Château Miraval
Divertisment
// 25 iulie 2022

Angelina Jolie a câștigat procesul împotriva lui Brad Pitt. Cazul a vizat vinăria franceză Château Miraval

Angelina Jolie a câștigat procesul împotriva lui Brad Pitt. Cazul a vizat vinăria franceză Château Miraval. Procesul a fost unul emoționant, proprietatea fiind și locul unde cei doi s-au căsătorit în anul 2014. Cuplul a preluat compania de vinuri în anul 2008.
Reclamă
Amber Heard, la procesul cu Johnny Depp
Divertisment
// 21 iunie 2022

Amber Heard a fost fotografiată într-un magazin cu reduceri. Actrița a fost însoțită de sora ei

Amber Heard a fost fotografiată într-un magazin cu reduceri. Actrița a fost însoțită de sora ei la New York. Plimbarea lor se întâmplă la câteva săptămâni după ce s-a aflat că trebuie să-i plătească daune de 15 milioane de dolari lui Johnny Depp.
Johnny Depp, alături de avocați, la procesul cu Amber Heard
Divertisment
// 17 iunie 2022

Un jurat din procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard spune că juriul nu a crezut în „lacrimile de crocodil” ale lui actriței

„Plânsul, expresiile faciale pe care le avea, privirea la juriu. Toți ne-am simțit foarte incomod”, a spus un jurat din procesul Depp-Heard despre actrița din Aquaman. Un jurat din procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard spune că juriul nu a crezut în „lacrimile de crocodil” ale lui actriței.
Amber Heard, în haine negre, la ieșirea din tribunal
Divertisment
// 14 iunie 2022

Amber Heard a fost văzută într-un avion privat la câteva zile după ce avocata ei a spus că nu îi poate plăti daune lui Johnny Depp

A trecut puțin mai mult de o săptămână de când un juriu a acordat decizia în favoarea lui Johnny Depp în procesul său de defăimare împotriva fostei sale soții, Amber Heard. Actrița trebuie să plătească peste 8 milioane de dolari. Cu toate acestea, Amber Heard a fost văzută într-un avion privat.
Amber Heard, la ieșirea din tribunal, după aflarea verdictului
Divertisment
// 3 iunie 2022

Amber Heard nu poate plăti despăgubirile. Actrița îi datorează 10,4 milioane de dolari lui Johnny Depp

Amber Heard nu poate plăti despăgubirile. Actrița a pierdut procesul împotriva lui Johnny Depp. Jurații au decis că trebuie să-i plătească daune în valoare de 10,4 milioane de dolari fostului ei soț.
Johnny Depp, la procesul contra lui Amber Heard
Divertisment
// 2 iunie 2022

Scrisoarea lui Johnny Depp după ce a câștigat procesul contra lui Amber Heard. Ce a avut de spus actorul

La câteva momente după ce jurații au dat verdictul în procesul de defăimarea dintre Johnny Depp și Amber Heard, actorul a mai avut de spus câteva cuvinte. Scrisoarea lui Johnny Depp după ce a câștigat procesul contra lui Amber Heard a fost de interes pentru întreaga lume. Mai ales din cauza faptului că actorul nu a fost în sală la decizia finală.
Johnny Depp, îmbrăcat în costum, la tribunal
Știri
// 1 iunie 2022

Johnny Depp a câștigat procesul contra lui Amber Heard. Actorul va primi despăgubiri în valoare de 15 milioane de dolari

Johnny Depp a câștigat procesul contra lui Amber Heard. Verdictul în procesul dintre actor și fosta sa soție a fost dat. Un juriu format din șapte persoane a ajuns la o concluzie cu privire la procesul pentru defăimare. Deși s-au cerut despăgubiri uriașe, Amber Heard trebuie să-i plătească actorului doar 15 milioane de dolari.
Kate Moss, în timp ce depune mărturie în favoarea lui Johnny Depp
Divertisment
// 26 mai 2022

Kate Moss a depus mărturie în favoarea lui Johnny Depp. Ce a spus actrița despre fostul ei iubit

Kate Moss a depus mărturie în favoarea lui Johnny Depp. Supermodelul britanic a mărturisit că fostul ei iubit, Johnny Depp, nu a abuzat-o niciodată. Aceasta a contrazis o afirmație făcută de fosta soție a actorului, Amber Heard.
Camille Vasquez, cu mâna în păr, în timpul procesului lui Johnny Depp
Divertisment
// 18 mai 2022

Cine este Camille Vasquez. Avocata lui Johnny Depp în procesul cu Amber Heard a atras toate privirile

Procesul de defăimare pe care Johnny Depp i l-a intentat lui Amber Heard este departe de a se fi terminat. Cu toate acestea, nu doar informațiile despre proces sunt cele care țin primele pagini ale tabloidelor. Hai să aflăm împreună cine este Camille Vasquez, avocata actorului.
Amber Heard într-o rochie alegantă în timp ce ia parte la premiera filmului Justice League din anul 2017
Divertisment
// 11 mai 2022

Mărturiile surprinzătoare făcute de Amber Heard de-a lungul timpului. Ce acuzații i-a adus actrița fostului său soț, Johnny Depp

Amber Heard și Johnny Depp trec în această perioadă printr-un proces pe care au ales să-l facă public. Actorul în vârstă de 58 de ani o dă în judecată pe fosta soție pentru defăimare. Heard a depus jurământul în sala de judecată din Fairfax, Virginia. Iată care sunt mărturiile surprinzătoare făcute de Amber Heard de-a lungul timpului.
Amber Heard depune mărturie în procesul de defăimare intentat de Johnny Depp
Divertisment
// 5 mai 2022

Amber Heard a depus mărturie în procesul cu Johnny Depp. Actrița a luat atitudine în boxa martorilor

Amber Heard a depus mărturie în procesul cu Johnny Depp. Actrița a spus „este groaznic pentru mine”. Înaintea procesului, Amber Heard a declarat că „îmi provoacă o mare durere că trebuie să trăiesc detaliile vieții noastre trecute în fața lumii”.
Amber Heard în timp ce părăsește tribunalul în urma procesului avut cu Johnny Depp
Divertisment
// 4 mai 2022

Amber Heard spune că suferă de tulburarea de stres post-traumatic din cauza lui Johnny Depp. Ce acuzații noi îi aduce aceasta fostului soț

Amber Heard spune că suferă de tulburarea de stres post-traumatic din cauza lui Johnny Depp. Procesul dintre cele două celebrități capătă noi valențe în urma acuzațiilor pe care fosta soție a actorului i le aduce acestuia. Un psiholog a adus mai multe dovezi care să ateste că Amber Heard a rămas cu aceste traume în urma relației cu Depp.
Familia Kardashian-Jenner la o prezentare de modă a propriei colecții în anul 2011
Divertisment
// 3 mai 2022

Blac Chyna a pierdut procesul de defăimare împotriva familiei Kardashian-Jenner. Ce reacție a avut vedeta după aflarea deciziei

Blac Chyna a pierdut procesul de defăimare împotriva familiei Kardashian-Jenner. Decizia finală a fost în cele din urmă pronunțată, după ce vedetele au început discuțiile legale în urmă cu două săptămâni.
Amber Heard, la ieșirea din tribunal, cu capul plecat
Divertisment
// 29 aprilie 2022

Amber Heard și-a cerut iertare față de Johnny Depp la un an după despărțire. Cei doi se acuză reciproc de violență

Amber Heard și-a cerut iertare față de Johnny Depp la un an după despărțire. Potrivit mesajelor text citite cu voce tare în instanță, Amber Heard a scris în septembrie 2017, „Doamne, mi-e dor de el”, referindu-se la fostul soț Johnny Depp.
Amber Heard, la procesul cu Johnny Depp, îmbrăcată în negru
Divertisment
// 28 aprilie 2022

Amber Heard are tulburări de personalitate legate de violență și „povești inventate”. Un psiholog clinician a evaluat-o pe fosta soție a lui Johnny Depp

Un psiholog clinician criminalist care a evaluat-o pe Amber Heard a mărturisit în instanță că a diagnosticat-o pe actriță cu tulburare de personalitate limită și tulburare de personalitate histrionică. Cu alte cuvinte, Amber Heard are tulburări de personalitate legate de violență și „povești inventate”.
Kris Jenner și iubitul la Met Gala 2021
Divertisment
// 22 aprilie 2022

Kris Jenner susține că Blac Chyna a amenințat-o pe Kylie Jenner. Tyga a fost motivul conflictului

Kris Jenner susține că Blac Chyna a amenințat-o pe Kylie Jenner. Potrivit femeii, fosta iubită a lui Rob Kardashian a spus că o va ucide pe Kylie Jenner. Chiar dacă cel mai probabil au fost niște vorbe spuse la nervi, familia Kardashian nu le-a trecut cu vederea.
Johnny Depp, cu părul prins, la ieșirea dintr-un tribunal, după procesul cu Amber Heard
Divertisment
// 20 aprilie 2022

Johnny Depp a spus când s-a deteriorat relația cu Amber Heard. Ce declarație a făcut recent actorul

Actorul a depus mărturie la propriul său proces purtat împotriva fostei sale soții Amber Heard. Johnny Depp a spus când s-a deteriorat relația cu Amber Heard. Momentul când l-a pedepsit că și-a scos cizmele singur, a fost cel care a dus la destrămarea relației lor.
Johnny Depp, la procesul cu Amber Heard, într-un costum gri
Divertisment
// 18 aprilie 2022

Johnny Depp a publicat un video cu Amber Heard. Imaginile care arată că l-a înșelat cu Elon Musk și James Franco

Johnny Depp a publicat un video cu Amber Heard. Lucrurile au început să ia o întorsătură urâtă în acest proces. Totul a pornit de la acuzațiile pe care actrița i le-a adus starului.
Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes din anul 2003
Divertisment
// 29 decembrie 2021

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver au finalizat procesul de divorț la 10 ani de la despărțire. Ce decizii s-au luat în urma acestuia

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver au finalizat procesul de divorț la zece ani de la despărțire. Cuplul a anunțat în mod oficial că se va separa în anul 2011. Cei doi au luat această decizie în urma declarațiilor actorului.
Vanessa Bryant alături de soțul său Kobe Bryant
Divertisment
// 27 octombrie 2021

Vanessa Bryant a vorbit despre pierderea soțului său. Ce a declarat la un an de la accidentul de elicopter al lui Kobe Bryant

Vanessa Bryant și-a deschis sufletul și a vorbit despre pierderea soțului său, Kobe Bryant și a fiicei sale, Gianna Bryant. Cei doi nu au supraviețuit accidentului de elicopter care a avut loc pe 26 ianuarie 2020. Modelul în vârstă de 39 de ani a povestit despre clipele în care a aflat vestea decesului soțului său. Aceasta s-a prezentat la o conferință online. Întâlnirea a fost ținută pe fondul procesului pe care îl desfășoară împotriva departamentului de poliție al orașului Los Angeles.
Rebel Wilson, la Academy Museum of Motion Pictures Vanity Fair, în septembrie 2021, într-o rochie neagră cu paiete
Divertisment
// 19 octombrie 2021

Rebel Wilson a vorbit despre procesul de slăbire prin care a trecut: „Oamenii sunt obsedați de asta”

Rebel Wilson a vorbit despre procesul de slăbire prin care a trecut. Actrița a numit anul 2020 „Anul Sănătății”. Publicul a fost fascinat de transformarea prin care a trecut până în acest moment. Mai multe publicații au scris că actrița de origine australiană a slăbit 66 de kg.
Imagine cu Prințul Harry în timp ce salută cu respect admiratorii
Divertisment
// 2 februarie 2021

Prințul Harry a obținut despăgubiri de la un tabloid britanic

Prințul Harry a obținut despăgubiri în urma procesului cu publicația Mail on Sunday. Acesta a reușit să obțină prin intermediul echipei de avocați despăgubiri seminificative. Publicația vorbea despre faptul că acesta i-a ignorat pe colegii din Marina Regală o perioadă mare de timp.
×