Reclamă

Brad Pitt a abuzat-o fizic pe Angelina Jolie înainte de incidentul din 2016 din avion. Avocații actriței au oferit noi detalii despre căsnicia celor doi

Brad Pitt a abuzat-o fizic pe Angelina Jolie înainte de incidentul din 2016 din avion. Au ieșit dezvăluiri noi la iveală. Un prieten al actorului, familiarizat cu litigiul care s-a desfășurat de-a lungul anilor, susține că echipa lui Jolie încearcă să ofere informații „inexacte” ca o metodă de distragere a atenției.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 aprilie 2024, 10:46

Angelina Jolie a depus, prin intermediul avocaților, un nou dosar în instanță. Aceasta susține că fostul ei soț, Brad Pitt, a fost abuziv față de ea înainte de incidentul cu avionul. Reprezentanții acesteia au mai adăugat că acesta a fost unul dintre motivele pentru care Jolie a solicitat divorțul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt a abuzat-o fizic pe Angelina Jolie înainte de incidentul din 2016 din avion

Bătălia legală dintre Brad Pitt și Angelina Jolie se extinde din nou. Cei doi erau deja în proces pentru obținerea drepturilor asupra vinăriei lor franceze de la Château Miraval.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Angelina Jolie într-o rochie verde însărcinată cu Brad Pitt pe covorul roșu la festivalul de la Cannes din 2008
Angelina Jolie este în plin proces de divorț cu actorul Brad Pitt / Getty Images

Pe data de 4 aprilie, echipa de a avocați a actriței a depus o moțiune nou. Această moțiune a fost depusă ar urma să dovedească că Pitt nu îi permite fostei sale soții să vândă partea de vinărie care îi aparține.

Reclamă

În noul dosar, avocații lui Jolie nu au așteptat să se facă auziți. Aceștia au declarat că „istoria lui Pitt de abuz fizic asupra lui Jolie este mult mai veche și a început înainte de călătoria familiei din Franța la Los Angeles în septembrie 2016”.

Avocații susțin că acel zbor a marcat doar prima dată când Pitt a fost abuziv față de copiii lui, însă abuzurile sale asupra Angelinei ar fi fost mult mai timpurii.

Comportamentul actorului față de copiii săi a făcut-o pe actriță să ia decizia de a cere divorțul în instanță. Publicația People a încercat să ia legătura cu reprezentanții lui Brad Pitt pentru a comenta noile acuzații. Cu toate acestea, reprezentanții au refuzat să comenteze.

Reclamă

Ce spun prietenii lui Brad Pitt despre noile acuzații ale Angelinei Jolie

Apropiații lui Brad Pitt sunt surprinși de noile acuzații pe care Angelina Jolie le-a adus în instanță. Cu toate acestea, prietenii lui Pitt nu ezită să comenteze strategia actriței.

„Acesta este doar un tipar de comportament. Ori de câte ori există o decizie care este împotriva celeilalte părți, ei aleg în mod constant să introducă informații înșelătoare, inexacte și irelevante ca o distragere a atenției”, a spus un apropiat al actorului pentru publicația People.

„A exista un proces care s-a extins privind custodia copiilor și care a implicat întreaga istorie a relației lor. A existat și un judecător care a audiat toate dovezile și custodia a fost acordată drept 50/50. Jolie pur și simplu nu poate să accepte această situație”, a mai spus prietenul actorului.

Ce se întâmplă cu procesul care vizează vinăria

Conform avocaților lui Jolie, procesul pentru vinărie nu ar fi ajuns aici dacă Pitt ar fi cumpărat cota lui Jolie atunci când i-a fost făcută această ofertă.

Totuși, avocații divei spun că Pitt a refuzat înțelegerea, cu excepția cazului în care a venit cu un acord de confidențialitate care să sugereze că actorul se temea că documentele sigilate incluse în bătălia lor separată pentru custodie ar putea fi făcute publice.

„Documentul sigilat al lui Jolie, care includea e-mailuri, rezumate ale mărturiei așteptate de familie și alte dovezi, l-a făcut pe Pitt să se teamă că informațiile ar putea deveni publice”, spun avocații divei.

Aceștia au mai declarat că Pitt și-a dorit ca Angelina să semneze un acord de confidențialitate prin care să se ascundă „abatera personală a actorului”, indiferent dacă avea legătură cu Miraval sau nu.

Procesul celor doi soți va mai continua până ce se va găsi o soluționare, scrie presa de peste hotare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×