Reclamă

Brad Pitt a abuzat-o fizic pe Angelina Jolie înainte de incidentul din 2016 din avion. Avocații actriței au oferit noi detalii despre căsnicia celor doi

Brad Pitt a abuzat-o fizic pe Angelina Jolie înainte de incidentul din 2016 din avion. Au ieșit dezvăluiri noi la iveală. Un prieten al actorului, familiarizat cu litigiul care s-a desfășurat de-a lungul anilor, susține că echipa lui Jolie încearcă să ofere informații „inexacte” ca o metodă de distragere a atenției.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 aprilie 2024, 10:46

Angelina Jolie a depus, prin intermediul avocaților, un nou dosar în instanță. Aceasta susține că fostul ei soț, Brad Pitt, a fost abuziv față de ea înainte de incidentul cu avionul. Reprezentanții acesteia au mai adăugat că acesta a fost unul dintre motivele pentru care Jolie a solicitat divorțul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt a abuzat-o fizic pe Angelina Jolie înainte de incidentul din 2016 din avion

Bătălia legală dintre Brad Pitt și Angelina Jolie se extinde din nou. Cei doi erau deja în proces pentru obținerea drepturilor asupra vinăriei lor franceze de la Château Miraval.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Angelina Jolie într-o rochie verde însărcinată cu Brad Pitt pe covorul roșu la festivalul de la Cannes din 2008
Angelina Jolie este în plin proces de divorț cu actorul Brad Pitt / Getty Images

Pe data de 4 aprilie, echipa de a avocați a actriței a depus o moțiune nou. Această moțiune a fost depusă ar urma să dovedească că Pitt nu îi permite fostei sale soții să vândă partea de vinărie care îi aparține.

Reclamă

În noul dosar, avocații lui Jolie nu au așteptat să se facă auziți. Aceștia au declarat că „istoria lui Pitt de abuz fizic asupra lui Jolie este mult mai veche și a început înainte de călătoria familiei din Franța la Los Angeles în septembrie 2016”.

Avocații susțin că acel zbor a marcat doar prima dată când Pitt a fost abuziv față de copiii lui, însă abuzurile sale asupra Angelinei ar fi fost mult mai timpurii.

Comportamentul actorului față de copiii săi a făcut-o pe actriță să ia decizia de a cere divorțul în instanță. Publicația People a încercat să ia legătura cu reprezentanții lui Brad Pitt pentru a comenta noile acuzații. Cu toate acestea, reprezentanții au refuzat să comenteze.

Reclamă

Ce spun prietenii lui Brad Pitt despre noile acuzații ale Angelinei Jolie

Apropiații lui Brad Pitt sunt surprinși de noile acuzații pe care Angelina Jolie le-a adus în instanță. Cu toate acestea, prietenii lui Pitt nu ezită să comenteze strategia actriței.

„Acesta este doar un tipar de comportament. Ori de câte ori există o decizie care este împotriva celeilalte părți, ei aleg în mod constant să introducă informații înșelătoare, inexacte și irelevante ca o distragere a atenției”, a spus un apropiat al actorului pentru publicația People.

„A exista un proces care s-a extins privind custodia copiilor și care a implicat întreaga istorie a relației lor. A existat și un judecător care a audiat toate dovezile și custodia a fost acordată drept 50/50. Jolie pur și simplu nu poate să accepte această situație”, a mai spus prietenul actorului.

Ce se întâmplă cu procesul care vizează vinăria

Conform avocaților lui Jolie, procesul pentru vinărie nu ar fi ajuns aici dacă Pitt ar fi cumpărat cota lui Jolie atunci când i-a fost făcută această ofertă.

Totuși, avocații divei spun că Pitt a refuzat înțelegerea, cu excepția cazului în care a venit cu un acord de confidențialitate care să sugereze că actorul se temea că documentele sigilate incluse în bătălia lor separată pentru custodie ar putea fi făcute publice.

„Documentul sigilat al lui Jolie, care includea e-mailuri, rezumate ale mărturiei așteptate de familie și alte dovezi, l-a făcut pe Pitt să se teamă că informațiile ar putea deveni publice”, spun avocații divei.

Aceștia au mai declarat că Pitt și-a dorit ca Angelina să semneze un acord de confidențialitate prin care să se ascundă „abatera personală a actorului”, indiferent dacă avea legătură cu Miraval sau nu.

Procesul celor doi soți va mai continua până ce se va găsi o soluționare, scrie presa de peste hotare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×