Reclamă

Brad Pitt are o mașină electrică care costă o mică avere. Cu ce se plimbă actorul pe străzile din Los Angeles

Brad Pitt are o mașină electrică care costă o mică avere. Actorul a fost văzut într-un Porsche Taycan pe care l-a cumpărat recent. Se pare că valoarea automobilului se ridică la aproximativ 200.000 de dolari.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 februarie 2024, 7:39

Chiar dacă actorul încă are probleme cu fosta sa soție și cu acuzațiile pe care Pax i le-a adresat, se pare că trece printr-o perioadă bună. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ines de Ramon, este invidiat pentru felul în care arată la cei 60 de ani și se plimbă cu cele mai luxoase mașini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt are o mașină electrică care costă o mică avere

DailyMail.com a dezvăluit în exclusivitate că fiul său adoptiv, în vârstă de 19 ani, Pax, și-a acuzat fără milă tatăl. Tânărul l-a numit o „persoană groaznică și disprețuitoare”, într-o postare de Ziua Tatălui din 2020.

Surse apropiate lui Pitt au spus ulterior că actorului i s-a părut „deprimant să vadă acest lucru”. Cu toate acestea, se pare că este liniștit în acest punct al vieții sale.

Chiar dacă imaginile în care actorul a fost văzut coborând lângă o clădire de birouri dintr-o mașină rapidă, luxoasă, sunt mai vechi, fanii au vrut să știe care este prețul unui astfel de automobil.

Potrivit Car And Driver, Porsche Taycan electric condus de Pitt poate atinge de la 0 la 96 de km pe oră în 2,4 secunde.

Reclamă

În timp ce modelul de bază costă în jur de 92.500 de dolari, versiunea rapidă Turbo S costă aproape 200.000.

Matthew Perry era, de asemenea, un fan al mașinii sport electrice și a fost văzut conducând una în mai. Starul Spider-Man, Tom Holland, deține și el o versiune mai scumpă a mașinii.

Brad Pitt, la volanul unei mașini, cu ochelari de soare la ochi
Brad Pitt are o mașină electrică care costă o mică avere / Profimedia Images

Ce spune Pax despre tatăl său

Reclamă

Deși pare că actorul nu se mai lasă afectat de ceea ce apare în presă despre el, mesajul lui Pax a atras atenția tuturor.

„La mulți ani de Ziua Tatălui acestui nemernic de clasă mondială! Tu demonstrezi din când în când că ești o persoană teribilă și disprețuitoare.”

Printre cei patru copii mai mici ai lui Brad, pe care îi are din relația cu fosta sa soție, Angelina Jolie, se numără Zahara, acum în vârstă de 18 ani, și cei trei copii biologici ai cuplului, Shiloh, în vârstă de 17 ani, și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 15 ani.

Pax a continuat: „Nu ai nicio considerație sau empatie față de cei 4 copii ai tăi cei mai mici, care tremură de frică când ești în prezența lor. Nu vei înțelege niciodată răul pe care l-ai făcut familiei mele, deoarece ești incapabil să faci asta.”

În postarea sa, Pax a susținut că Pitt „a făcut din viața celor mai apropiați un iad constant”.

Pax a fost adoptat de Angelina dintr-un orfelinat din Ho Chi Minh City, Vietnam, în 2007. Avea trei ani la acea vreme și fusese abandonat de mama sa biologică la un spital de obstetrică.

Brad l-a adoptat oficial în anul următor.

Când Pitt și Jolie, în vârstă de 48 de ani, s-au despărțit în 2016, la doar doi ani după ce s-au căsătorit într-o ceremonie privată în Franța, copiii au rămas cu mama lor. Tot atunci au apărut și informații despre o altercație la bordul unui avion privat. Se pare că disputa a avut loc între fiul cel mare Maddox și tatăl său.

Acum este însă clar că și relația dintre Pax și Pitt este una tensionată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×