Reclamă

Pax Jolie-Pitt îl critică pe Brad Pitt și îi adresează cuvinte jignitoare. Ce spunea fiul Angelinei Jolie în 2020 despre celebrul actor

Pax Jolie-Pitt îl critică pe Brad Pitt și îi adresează cuvinte jignitoare. Ce spunea fiul Angelinei Jolie în 2020 despre celebrul actor. Un omagiu de Ziua Tatălui pe care Pax l-a postat atunci a revenit în atenția publicului în mediul online.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 noiembrie 2023, 8:00

Dezvăluirea lui Pax despre Brad Pitt a redevenit de interes, iar în captura de ecran de pe Instagram, tânărul și-a descris tatăl drept o „ființă umană îngrozitoare”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pax Jolie-Pitt îl critică pe Brad Pitt

Pax, în vârstă de 19 ani, care a fost adoptat la vârsta de 3 ani din Vietnam de Angelina Jolie în 2007, și mai târziu de Pitt în 2008, ar fi postat un mesaj dur despre Pitt de Ziua Tatălui în anul 2020.

„La mulți ani de Ziua Tatălui acestui nemernic de clasă mondială! Tu demonstrezi din când în când că ești o persoană teribilă și disprețuitoare.”

Pax, care avea 16 ani când ar fi postat mesajul pe Instagram, a continuat: „Nu ai nicio considerație sau empatie față de cei 4 copii ai tăi cei mai mici, care tremură de frică când ești în prezența lor. Nu vei înțelege niciodată răul pe care l-ai făcut familiei mele, deoarece ești incapabil să faci asta.”

În postarea sa, Pax a susținut că Pitt „a făcut din viața celor mai apropiați un iad constant”.

Reclamă

El a adăugat: „Poți să-ți spui ție și lumii orice vrei, dar adevărul va ieși la lumină într-o zi. Deci, Ziua Tatălui fericită, ființă umană îngrozitoare.”

O sursă a confirmat pentru Daily Mail că contul privat din captura de ecran aparține lui Pax.

„Este contul pe care îl folosește pentru prieteni, mai ales prieteni de la școală”, a declarat sursa publicației. „Nu spune niciodată prea multe despre părinții săi, este destul de discret, așa că a fost total neobișnuit acest mesaj.”

Reclamă

Angelina Jolie a spus că ea și copiii ei au nevoie de vindecare

Nu este clar de ce mesajul circulă acum. Cu toate acestea, vine la aproape două luni după ce Jolie a vorbit despre călătoria de „vindecare” a familiei sale pentru Vogue.

„Aveam nevoie de foarte multă vindecare”, a spus ea în septembrie, fără a împărtăși alte detalii despre situația prin care trec. „Încă ne găsim locul”.

Ea a mai spus pentru publicația mai sus menționată: „Aveam 26 de ani când am devenit mamă. Întreaga mea viață s-a schimbat. Să am copii m-a salvat și m-a învățat să fiu diferită în această lume”.

Jolie a cerut divorțul de Pitt în august 2016 în urma unei presupuse altercații care a avut loc într-un avion privat. Cei doi foști soți au fost în cele din urmă declarați legal divorțați în aprilie 2019.

În octombrie 2022, avocatul lui Pitt, Anne Kiley, a declarat pentru E! News în apărarea caracterului clientului ei: „Brad a fost foarte responsabil din prima zi, spre deosebire de cealaltă parte. Nu va susține nimic din ceea ce nu a făcut. E doar atac și denaturare”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×