Reclamă

Brad Pitt o numește pe Ines de Ramon iubita sa. Ce spun apropiații cuplului despre relația lor

Brad Pitt o numește pe Ines de Ramon iubita sa. Apropiații actorului au făcut mai multe dezvăluiri despre relație pe care cei doi o au în prezent. Fostul soț al Angeline Jolie pare că și-a găsit fericirea în brațele partenerei pe care o are la acest moment.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 noiembrie 2023, 13:42

Apropiații actorului sunt încântați să-l vadă pe acesta că iubește din nou. Pitt s-a ferit să facă declarații despre viața sa personală. Actorul nu a vorbit despre relațiile pe care le-a avut după divorțul de Angelina Jolie. Însă de această dată, pare că Pitt este decis să aibă o relație serioasă cu Ines de Ramon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt o numește pe Ines de Ramon iubita sa

Relația lor pare să fie din ce în ce mai bună. Brad Pitt și Ines de Ramon se întâlnesc de aproape un an.

Actorul, în vârstă de 59 de ani, pare că și-a găsit fericirea în brațele partenerei sale. Ines, în vârstă de 33 de ani, este designer de bijuterii și are în spate o carieră de succes.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ines de Ramon, iubita lui Brad Pitt, surprinsă de paparazzi luna trecută, în Hollywood, după ce a luat prânzul cu unul dintre prietenii ei
Ines de Ramon, iubita lui Brad Pitt, surprinsă de paparazzi luna trecută în Hollywood, după ce a luat prânzul cu unul dintre prietenii ei / Profimedia Images
Reclamă

„Aceasta este prima relație serioasă a lui Brad de când a divorțat. El o prezintă pe Ramon ca pe iubita sa. Pitt trece printr-o perioadă grozavă”.

„Îl vedem că este tot mai fericit, iar relația avansează în mod natural. Este minunat să-l vedem așa. Ines îl face să fie foarte fericit”, a declarat un apropiat al actorului pentru People.

La începutul lunii Pitt și Ines au avut prima apariție publică împreună. Cei doi au participat la o gală de film din Los Angeles.

Reclamă

Actorul i-a adus atunci un tribut lui David Fincher. Pitt și partenera sa nu au pozat pentru paparazzi împreună, dar oamenii i-au surprins în ipostaze tandre.

Cum s-a schimbat Brad Pitt de când este într-o relație cu Ines de Ramon

Apropiații actului spun că viața acestuia s-a schimbat de când Ramon a apărut în cercul de apropiați. Ines a fost fotografiată în trecut cu un colier care avea inițial „B”. Jurnaliștii de la PageSix spun că vedeta a vrut să facă un gest romantic pentru iubitul ei. Cei doi ies des la întâlniri romantice și nu se feresc să-și facă declarații de iubire.

„Cei doi au petrecut foarte mult timp împreună vara aceasta. S-au bucurat de companie și vedem că sunt tot mai interesați unul de celălalt. Este evident că se iubesc”, a declarat un apropiat al actorului pentru presa de peste hotare.

Ines ar fi făcut mai multe zboruri pe continentul european pentru a se întâlni cu Pitt în timp ce acesta filma pentru producția „Formula One”. Nu doar vedeta se dedică relației, ci și actorul. Apropiații lui Pitt spun că acesta obișnuiește să-și surprindă iubita cu gesturi tandre și romantice.

Acesta ar fi invitat-o de mai multe ori pe Ines la Castelul Miraval. Mai mult, în luna februarie a acestui an, Ines a fost surprinsă cu un buchet uriaș de bujori roz.

Presa scrie că Pitt nu ratează nicio ocazie pentru a-i oferi partenerei sale daruri superbe. Cei doi fac pași mici și naturali în relația pe care o au. Ines de Ramon s-a ocupat de oficializarea divorțului său de Paul Wesley. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×