Reclamă

Shiloh Jolie-Pitt și-a vopsit părul roz. Fiica Angelinei Jolie a fost fotografiată cu noul look la o ieșire în oraș

Shiloh Jolie-Pitt și-a vopsit părul roz. Fiica Angelinei Jolie a fost fotografiată cu noul look la o ieșire în oraș. Tânăra a ales un look de vară și pare că se simte foarte bine cu alegerea făcută.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 septembrie 2023, 7:51

Adolescenta de 17 ani și-a afișat noul look în timp ce mergea la prânz la Erewhon din Studio City. Fiica Angelinei purta un tricou cu imprimeu cu lună, pantaloni scurți din jeans, pantofi sport. Ea a purtat un rucsac atârnat pe un singur umăr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shiloh Jolie-Pitt și-a vopsit părul roz

Shiloh și prietenul ei au găsit o masă în fața magazinului de produse naturiste, scrie DailyMail. Acolo au discutat în timp ce se bucurau de niște mâncăruri delicioase. Odată ce au terminat, și-au luat rămas-bun în parcare unde s-au îmbrățișat înainte de a pleca.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Shiloh Jolie-Pitt, pe un scaun, la o masă în oraș, în haine casual
Shiloh și prietenul ei au găsit o masă în fața magazinului de produse naturiste / Profimedia Images

Fostul cuplu Brad și Angelina mai au cinci copii pe lângă Shiloh. Pe Maddox, 22 de ani, Pax, 19 ani, Zahara, 18 ani și gemenii Knox și pe Vivienne, de 15 ani.

Reclamă

Actrița și Brad s-au cunoscut în 2005 și au spus oficial „Da” în 2014. Cu toate acestea, Jolie a solicitat divorțul în 2016, invocând „diferențe ireconciliabile”. Tribunalul a declarat ulterior că ambii sunt singuri din punct de vedere legal în aprilie 2019.

Cei doi s-au aflat într-o lungă luptă pentru custodie. Actrița a dorit mereu custodia exclusivă, iar Brad a luptat pentru custodie comună. Cu toate acestea, Brad a câștigat custodia comună în 2021.

Dacă Angelina nu și-a mai dorit o relație după despărțire, Brad Pitt a declanșat recent o poveste de dragoste cu Ines de Ramon. Aceasta din urmă a cerut divorțul de Paul Wesley, în februarie. Cele două vedete au fost pentru prima dată legate romantic în noiembrie 2022, când au participat împreună la un concert Bono.

Reclamă

Cele mai recente informații despre familia lor vin după ce Angelina a dezvăluit că a angajat-o pe fiica Vivienne pentru a fi asistenta ei. Tânăra o va ajuta pe actriță în timp ce produce adaptarea muzicală a filmului The Outsiders.

Cum o ajută copiii pe Angelina Jolie în proiectele profesionale

„Viv îmi amintește de mama mea. Ea nu este concentrată să fie în centrul atenției, ci să fie un sprijin pentru alți creativi”, a spus Jolie într-o declarație pentru People.

Starul Mr. & Mrs. Smith a continuat: „Este foarte atentă și serioasă la teatru și lucrează din greu pentru a înțelege cel mai bine cum să contribuie”.

Vivienne a fost de fapt persoana care a inspirat-o pe Angelina să se implice în The Outsiders. S-a întâmplat când a dus-o să vadă premiera mondială a spectacolului la La Jolla Playhouse din California la începutul acestui an. Asta a dus la o întâlnire cu autorul Hinton, care a scris cartea în adolescență, în jurul vârstei lui Vivienne.

Scris de Adam Rapp și Justin Levine, musicalul The Outsiders va fi regizat de Danya Taymor. Muzică și versuri sunt asigurate de Jamestown Revival (Jonathan Clay și Zach Chance). Supravegherea muzicală, aranjamentele și orchestrațiile sunt asigurate de Justin Levine. Coregrafia aparține lui Rick Kuperman și Jeff Kuperman.

„Am studiat la Institutul Lee Strasberg. Acolo mi-am dat seama că prima mea dragoste, ca interpret, a fost teatrul”, a spus Angelina Jolie. „Nu găsisem o cale de întoarcere până acum. Sper să pot să contribui, continuând să învăț de la această echipă uimitoare, cu care lucrez de când fiica mea m-a adus să văd spectacolul de la La Jolla Playhouse.”

Distribuția de pe Broadway și datele pentru muzicalul The Outsiders sunt încă în așteptare.

Maddox și Pax sunt și ei interesați de industria divertismentului

De-a lungul anilor, Maddox și Pax au fost și ei interesați de industria divertismentului. Au lucrat anterior în departamentul de regizor asistent pentru viitorul film dramă de război al mamei lor, Without Blood.

Pax a colaborat anterior cu mama sa la First They Killed My Father (2017). El a filmat imagini din culise pentru filmul dramă. Este aproximativ aceeași slujbă pe care a avut-o și pentru Without Blood.

„Lucrăm bine împreună. Când o echipă de filmare este ce trebuie, se simte ca o familie mare, așa că mi s-a părut natural”, a spus Jolie despre munca lui Pax și Maddox în departamentul de asistent regizor. Acest rol servește drept legătură între meseria ei de regizor și alte departamente ale producției.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×