Reclamă

Angelina Jolie a apărut alături de fiul ei Maddox, în vârstă de 21 de ani, la Casa Albă. Băiatul s-a întors în SUA după o perioadă în Coreea de Sud

Angelina Jolie a apărut alături de fiul ei Maddox, în vârstă de 21 de ani, la Casa Albă. Actrița și fiul ei s-au numărat printre vedetele care au participat la cina de stat organizată de Președintele SUA.

Publicat: 27 aprilie 2023, 13:37

În acest an, președintele Joe Biden și prima doamnă Jill Biden i-au găzduit pe președintele sud-coreean Yoon Suk-yeol și pe soția sa Kim Keon-hee, pentru a sărbători cea de-a 70-a aniversare a alianței SUA-ROK.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelina Jolie a apărut alături de fiul ei Maddox la Casa Albă

Angelina, în vârstă de 47 de ani, și fiul ei cel mare, în vârstă de 21 de ani, erau îmbrăcați elegant la cina luxoasă. Ei au avut plăcerea de a asista la sosirea președintelui Yoon. Maddox, care a fost adoptat de actrița din Cambodgia în 2002, este foarte familiarizat cu Coreea de Sud. El a studiat biochimia la Universitatea Yonsei din Seul, scrie DailyMail.

Angelina a zburat în Coreea de Sud pentru a-și trimite fiul la facultate în august 2019. Ei au vizitat pentru prima dată școala, precum și alte campusuri universitare din Coreea de Sud, la sfârșitul anului 2018.

Maddox studiază în Coreea de Sud

Deși „a fost acceptat în alte universități”, Maddox a decis în cele din urmă că Yonsei era potrivită pentru el, așa cum a scris People la acea vreme. Împreună cu cursurile de biochimie, publicația a susținut că Maddox „studia limba coreeană”.

Reclamă

Dar studiile lui Maddox în străinătate a fost întrerupte din cauza pandemiei de COVID-19. Acesta l-a forțat să schimbe cursurile la facultate cu școala online.

Drept urmare, el s-a întors la casa familiei sale din Los Angeles în martie 2020, potrivit Angelinei. Actrița a vorbit despre educația fiului ei într-un interviu pentru Extra în acel an. Pentru că orele sale au rămas pe ora Coreei, vedeta a dezvăluit că Maddox nu a avut de ales decât să devină o bufniță de noapte.

„A trebuit să vină înapoi din Coreea. Intră online și cred că începe la ora 18 seara”, a spus ea atunci pentru presă.

Reclamă

Maddox a revenit în cele din urmă în Coreea de Sud în martie 2021, după un an de învățat la distanță. Angelina a vorbit anterior despre activitățile academice ambițioase ale fiului ei în 2019 pentru People. Ea a spus publicației: „Sunt atât de mândră, aștept cu nerăbdare tot ce va face”.

Nu este clar dacă Maddox a absolvit sau nu la Yonsei. Pentru cina de stat de la Casa Albă de miercuri, duoul mamă-fiu a intrat la braț în Biroul Oval.

Maddox Jolie Pitt îmbrăcat în costum negru alături de Angelina Jolie în rochie neagră și Pax Jolie Pitt la costum albastru, pe covorul roșu la premiera filmului First They Killed My Father
Maddox este cel mai mare copil al Angelinei Jolie / Profimedia Images

Ținutele purtate de Angelina și Maddox la Casa Albă

Angelina arăta strălucitoare într-un blazer alb, vintage, Chanel, purtat peste o rochie albă fluidă, cu un decolteu în V adânc. Starul și-a accesorizat ținuta cu un colier din perle și cercei asortați. Părul ei a fost coafat în bucle largi.

Maddox a purtat o ținută elegantă pentru această ocazie purtând o cămașă albă cu nasturi și o cravată neagră. Și-a completat ținuta cu pantaloni subțiri și pantofi negri.

Angelina părea mândră să participe la seara anuală cu fiul ei alături. Prietenia și cooperarea au fost tema vizitei președintelui Yoon, care a inclus un nou pact militar pentru a contracara amenințarea nucleară în creștere la adresa Coreei de Nord.

Meniul pentru cina de miercuri a fost conceput de Chef Edward Lee, un bucătar coreean-american care este cunoscut pentru infuzarea clasicelor tradiționale americane cu arome coreene. Partea de divertisment a serii a fost asigurată de vedetele de pe Broadway, Norm Lewis, Lea Salonga și Jessica Vosk.

Câți copii are Angelina Jolie

Angelina o îl are pe Maddox, precum și pe fiii Pax, de 19 ani, Knox Léon, de 14 ani, și fiicele Zahara, în vârstă de 18 ani, pe Shiloh, de 16 ani și pe Vivienne, de 14 ani, cu fostul ei soț Brad Pitt. Maddox, Pax și Zahara sunt adoptați.

Maddox a fost adoptat în copilărie de Angelina în 2002, înainte de relația ei cu Brad. În 2006, Brad l-a adoptat legal pe Maddox, iar numele lui a fost schimbat în „Jolie-Pitt”.

Angelina și Brad, în vârstă de 58 de ani, s-au despărțit în 2016, după doar doi ani de căsnicie. Ei sunt încă în mijlocul unui divorț controversat și s-a presupus că o „altercație fizică” între Brad și Maddox în 2016 a fost ultima picătură pentru Angelina.

De asemenea, s-a susținut că Maddox a depus mărturie împotriva tatălui său adoptiv, ca parte a procedurii de divorț, care implică eliminarea custodiei și împărțirea bunurilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×