Reclamă

Shiloh Jolie-Pitt s-a tuns foarte scurt. Adolescenta a copiat tunsoarea Angelinei Jolie din anul 1997

Shiloh Jolie-Pitt s-a tuns foarte scurt. Adolescenta a copiat tunsoarea Angelinei Jolie din anul 1997. Se poate spune că Shiloh calcă pe urmele mamei ei, dar aici nu este vorba despre actorie, ci despre aspectul fizic.

Publicat: 2 februarie 2023, 8:35

Adolescenta, care este cunoscută pentru abilitățile ei în arta dansului, a fost surprinsă recent cu o tunsoare scurtă identică cu cea pe care Angelina Jolie a avut-o în 1997 pentru filmul Gia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shiloh Jolie-Pitt s-a tuns foarte scurt

Shiloh Jolie-Pitt, în vârstă de 16 ani, a mers cu mașina la un magazin local și a fost văzută venind în parcarea cu o sticlă cu apă.

Tânăra nu s-a sfiit să adopte o ținută relaxată. Ea a purtat o pereche de pantaloni scurți pe sub un hanorac supradimensionat. Fotografii au fost pe urmele ei și au fotografiat-o din toate unghiurile. Tunsoarea ei a fost cea care a atras toate privirile, scrie hellomagazine.com.

În octombrie 2021, Shiloh s-a alăturat mamei sale la premiera de la Hollywood a noului film al Studiourilor Marvel, Eternals. Cele două și-au coordonat ținutele și au atras toate privirile. În timp ce Shiloh a fost comparată cu tatăl ei Brad Pitt în trecut, utilizatorii de pe Twitter au comentat despre asemănarea tinerei cu Angelina.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Shiloh Jolie-Pitt, într-o pereche de pantaloni scurți și un hanorac larg
Shiloh Jolie-Pitt, în vârstă de 16 ani, a mers cu mașina la un magazin local și a fost văzută venind în parcarea / Profimedia Images

Angelina și Shiloh sunt de nedespărțit, deoarece ele au fost surprinse de mai multe ori împreună, la diverse evenimente sau chiar sesiuni de cumpărături.

Angelina și Shiloh au fost de asemenea împreună la concertului Måneskin de la Roma. Actrița și fiica ei au fost fotografiate în timp ce se bucurau de trupa italiană la Circo Massimo.

Reclamă

Shiloh este pasionată de dans

De-a lungul timpului s-a scris mult despre copiii Angelinei Jolie. Actrița a încercat cât de mult a putut să-și țină copiii departe de lumina reflectoarelor, dar după ce au crescut, tânăra i-a lăsat pe ei să aleagă ce vor să dacă cu viața lor personală.

„Shiloh a început cu lecții private înainte de a se alătura unui mic studio lângă casa lor. Apoi, pe tot parcursul pandemiei, a făcut cursuri pe zoom. Ea este foarte dedicată în tot ceea ce face, a spus o sursă în exclusivitate pentru HollywoodLife.

„Angelina este uimită de cât de talentată este Shiloh. Mai mult decât atât îi place să vadă cât de fericită este Shiloh când dansează. O carieră în dans este ceva ce ar putea urma într-o zi. Angelina nu o împinge deloc în această direcție. O încurajează să o facă pur și simplu pentru că o face fericită”.

Deși au o mulțime de posibilități datorită celebrității părinților lor, copiii Angelinei și ai lui Brad Pitt au tot dreptul să-și facă singuri alegerile. Angelina este deschisă și nu îi forțează deloc să-i calce pe urme. După ce s-a despărțit de Brad Pitt, Angelina este cea care s-a ocupat de creșterea și educarea copiilor. Aceștia au rămas alături de ea, dar procesul de custodie încă nu s-a terminat.

Angelina Jolie are în total șase copii, dar unii dintre ei sunt adoptați. Maddox, Zahara și Pax au fost adoptați de către actriță de la vârste fragede. Actrița s-a ocupat de ei la fel cum s-a ocupat și de ceilalți trei copii biologici ai ei, Shiloh și gemenii Knox și Vivienne.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×