Reclamă

Brad Pitt face plajă cu Ines de Ramon în excursia din Cabo. Iubita actorului a fost fotografiată topless

Brad Pitt face plajă cu Ines de Ramon în excursia din Cabo. Iubita actorului a fost fotografiată topless. Din imagini se poate vedea că cei doi se simt foarte bine unul în compania celuilalt. Nu mai au deloc rețineri și relația lor devine una destul de serioasă.

Publicat: 5 ianuarie 2023, 8:09

În fotografiile obținute de Page Six, câștigătorul Oscar și iubita lui superbă pot fi văzuți bucurându-se de o zi relaxantă la plajă. Ines de Ramons a fost fotografiată foarte puțin îmbrăcată, lângă piscină, în timpul unei escapade romantice în Cabo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brad Pitt face plajă cu Ines de Ramon în excursia din Cabo

Noul cuplu a îmbrăcat costumele de baie și sunt puși pe distracție. Cei doi s-au așezat unul lângă altul pe șezlonguri. Ines de Ramon a renunțat în cele din urmă la sutienul costumului de baie.

Actorul, care a împlinit 59 de ani luna trecută, și-a arătat abdomenul bine conturat și multe tatuaje în timp ce purta o pereche de pantaloni scurți de culoare albastră. Ținuta a fost completată de un lanț din aur la gât și ochelari de soare model aviator.

Pletele blonde ale vedetei „Babylon” au fost lăsate în vânt. Actorul a fost fotografiat în timp ce citea ceva ce părea a fi un scenariu dintr-un dosar mare, negru.

Reclamă

De Ramon, la rândul ei, a purtat doar un sarong cu model albastru. Și-a arătat spatele gol în timp ce și-a strâns genunchii aproape de piept și a purtat o conversație cu noul său partener. Bruneta, în vârstă de 32 de ani, și-a lăsat de asemenea părul în vânt pentru ziua la plajă.

Pitt și de Ramon par să aibă o relație serioasă. Ei au fost văzuți împreună de nenumărate ori în ultimele două luni. Cei doi au stârnit pentru prima dată zvonuri despre relație în luna noiembrie. Ei au participat atunci la un concert Bono din Los Angeles. Acolo, fotografii i-au surprins ținându-se de mână.

Cei doi chiar au ajuns împreună la locul evenimentului înainte de a se întâlni cu Cindy Crawford, Rande Gerber și Sean Penn. În luna următoare, se pare că Pitt a fost văzut tot alături de Ines de Ramon la petrecerea de după premiera „Babylon”.

Reclamă

Ce se spune despre relația dintre cei doi

O sursă apropiată vicepreședintelui Anita Ko Jewelry a declarat la acea vreme pentru People că actorul era „în mod clar foarte îndrăgostit de Ines de Ramon, având în vedere că a adus-o la premiera sa”.

Duo-ul a sărbătorit apoi ziua de naștere a starului la Hollywood. Ei au fost văzuți coborând dintr-o mașină înainte de a se îndrepta către aniversare.

La acea vreme, o sursă a declarat pentru Us Weekly că cei doi nu se „întâlneau oficial”. Cu toate acestea, persoana din interior a spus că Pitt a fost fascinat de tânără. S-a mai scris că actorul „nu se aștepta să găsească pe cineva atât de extraordinar”.

Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston între 2000 și 2005, înainte de a-i spune „Da” Angelinei Jolie în anul 2014. Pitt și Angelina au împreună șase copii. Cei doi foști soți au fost implicați într-o lungă bătălie de divorț din 2019.

Cel mai recent, actorul a fost legat amoros și de Emily Ratajkowski. Se pare însă că planurile lor nu s-au mai intersectat la un moment dat.

Cât despre de Ramon, ea și actorul „Vampire Diaries” Paul Wesley s-au separat după trei ani de căsătorie în primăvara anului 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×