Reclamă

Pete Davidson și Emily Ratajkowski au o relație serioasă. Ce spun apropiații cuplului de îndrăgostiți

Pete Davidson și Emily Ratajkowski au o relație serioasă, spun apropiații cuplului. Aceștia au făcut mai multe dezvăluiri despre viața privată a cuplului de îndrăgostiți. Se pare că aceștia sunt foarte atenți la modul în care evoluează legătura strânsă pe care o au.

Publicat: 18 decembrie 2022, 6:54

Pete Davidson s-a despărțit recent de Kim Kardashian, însă acest lucru nu l-a împiedicat să-și găsească o nouă iubită. Emily este și ea singură, după ce a divorțat de soțul său. Diva a avut mai multe relații de scurtă durată, însă pare că Pete este cel care a cucerit-o definitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pete Davidson și Emily Ratajkowski au o relație serioasă

Emily Ratajkowski a fost văzută în ultima vreme în compania mai multor bărbați misterioși. De altfel, pentru o vreme s-a zvonit că diva ar avea o relație cu Brad Pitt. Lucrurile nu au stat deloc așa. Emily și-a găsit refugiul și dragostea alături de Pete Davidson.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emily Ratajkowski și Pete Davidson în timp ce se îmbrățișează
Emily a divorțat recent, iar Pete a încercat să treacă peste despărțirea dureroasă de Kim Kardashian / Profimedia Images

Relația dintre ei a pornit în mod secret. Aceștia nu au dorit să se afișeze. De altfel, ei nu au fost încă prezenți la niciun eveniment public, însă întâlnirile nu au lipsit din programul amândurora. Emily și Pete au fost surprinși în ipostaze tandre chiar la un meci de baschet.

Reclamă

Conform apropiaților cuplului, aceștia ar avea deja o relație de o lună de zile. Zvonurile au fost în cele din urmă confirmate de oamenii din apropierea divei. Se pare că aceasta este îndrăgostită de umorul partenerului său.

”Relația lor este una tot mai puternică și mai serioasă. Pas cu pas se îndreaptă către o relație adevărată, de lungă durată. Perechea se bucură de fiecare întâlnire și adoră să petreacă timp împreună. Există multe asemănări între ei, iar acest lcuru îi apropie și mai mult.”

”Amândoi au personalități puternice și acest lucru se observă de fiecare dată. În plus, Pete reușește să o facă întotdeauna să râdă, iar acest lucru este foarte important pentru ea.

Reclamă

Cum arată întâlnirile dintre Pete Davidson și Emily Ratajkowski

Relația dintre cei doi îndrăgostiți este una tot mais errioasă, scrie publicația Marca.com. Pete adoră să-și scoată iubita la întâlniri. Acest lucru se întâmplă tot mai des. În ciuda programului încărcat pe care amândoi își au aceștia reușesc să-și găsească mereu timp unul pentru celălalt.

Apropiații divei spun că Pete este foarte înțelegător. Emily este mama micuțului Sylvester, iar lucrurile nu sunt întotdeauna ușoare pentru ea. Despărțirea de Sebastian Bear-McClard nu a fost deloc una ușoară, însă Emily și-a dorit să-și asume responsabilitatea deciziilor sale.

Diva nu a putut trece peste infidelitatea soțului său. Conform apropiaților, Emily încearcă acum să se dezvolte și mai mult pe plan profesional. Modelul internațional este grijulie cu modul în care își gestionează timpul.

Pete Davidson înțelege aceste lucruri și se asigură că nu devine o piedică pentru partenera sa. Acesta o duce pe Emily la întâlniri relaxante și amuzante, spun apropiații celor doi. Emily pare acum mai fericită ca niciodată. Totuși, relația lor este abia la început.

De-a lungul timpului, Pete a avut mai multe iubite. Relațiile lui nu au fost unele de lungă durată. Acestea s-au finalizat, în cea mai mare parte a timpului, în câteva luni. Comediantul nu a reușit să aibă o iubită pentru o perioadă îndelungată. Nici relația sa cu Kim Kardashian nu a rezistat programului său încărcat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×