Reclamă

Cine este Pete Davidson și ce iubite celebre a avut. Emily Ratajkowski este cea mai recentă cucerire

Numele lui Pete Davidson se află din nou pe buzele tuturor. După relația pe care a avut-o cu Kim Kardashian, comediantul are o nouă cucerire. De data aceasta se întâlnește cu modelul Emily Ratajkowski. Davidson are în spate o istorie impresionantă în ceea ce privește celebritățile care i-au fost alături. Bărbatul s-a bucurat de relații cu unele dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood.

Publicat: 27 noiembrie 2022, 6:23

Pete Davidson este un actor și un comediant care și-a făcut debutul în 2010. Actorul a muncit din greu pentru a-și face un nume, însă femeile pe care le-a avut alături au contribuit și ele la popularitatea artistului. Actorul în vârstă de 28 de ani se bucură din nou de succesul pe care îl merită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este Pete Davidson

Pete Davidson își petrece cea mai mare parte a timpului în New York. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care relația sa cu Kim Kardashian nu ar fi funcționat. Distanța și-a spus cuvântul în relația dintre cei doi. Tatăl actorului a fost pompier și s-a stins din viață în atacul terorist din data de 11 septembrie 2001.

Evenimentul l-a marcat profund de actor, însă acesta a încercat mereu să treacă peste momentele grele prin glumele sale. Pete Davidson și-a început cariera ca prezentator a unui emisiuni de comedie. De-a lungul timpului a devenit cunoscut datorită carierei sale ca stand-up comedian.

Pete și-a făcut un nume în această industrie și a bucurat milioane de oameni din lumea întreagă cu glumele sale. În septembrie 2014 s-a alăturat echipei de la emisiunea Saturday Night Live. Actorul a jucat și în două filme, What Men Want, The Dirt, The Angry Birds Movie 2 și I Slept with Joey Ramone, scrie publicația dmarge.com.

Ce iubite celebre a avut de-a lungul timpului

Reclamă

Pete Davidson are o istorie interesantă în ceea ce privește partenerele sale. Actorul a avut mai multe relații de-a lungul timpului. Cea mai recentă este cucerire a sa este modelul Emily Ratajkowski. Fosta sa parteneră, Kim Kardashian, a lăsat un adevărat gol în sufletul actorului. Comediantul pare totuși că a trecut peste despărțirea de Kim și încarcă să-și refacă viața alături de o altă persoană.

Carly Aquilino

Pete Davidson și Carly Aquilino au început să se întâlnească în anul 2015. Relația lor nu ar fi fost una foarte serioasă. Apropiații cuplului spun că aceștia au avut probleme în relație încă de la început.

Reclamă

Se pare că Aquilino nu a trecut totuși la fel de ușor peste despărțirea de Davidson.  Când actorul s-a logodit în 2018 cu Ariana Grande, Aquilino i-ar fi dat mesaj actorului.

Cazzie David

Prima relație de lungă durată a actorului a fost cu Cazzie David, fiica lui Larry David. Cuplul a început să se întâlnească la începutul lunii mai în 2016. Relația lor a ajuns rapid în atenția presei. Deși s-au iubit cu pasiune și apăreau deseori împreună, în luna mai 2018, Davidson a confirmat zvonurile potrivit cărora s-a despărțit de Cazzie.

Cazzie David a vorbit despre relația sa cu Pete într-o colecție de eseuri pe care a lansat-o în 2020. Aceasta a declarat că Davidson și ea s-au confruntat cu probleme din cauza depresiei în perioada în care au format un cuplu. Vedeta s-ar fi despărțit de Davidson cu o zi înainte să afle că actorul are deja o relație cu Ariana Grande.

Ariana Grande

Una dintre cele mai neașteptate relații ale actorului a fost aceea cu Ariana Grande. Aceștia au dezvăluit că sunt într-o relație la sfârșitul lunii mai 2018. Lucrurile s-au mișcat foarte repede între cei doi îndrăgostiți. La scurt timp după ce și-au oficializat relația, Grande și Davidson au declarat că s-au logodit.

Vezi mai multe imagini cu iubitele lui Pete în Galeria Foto!

Ariana GRande în brațele lui Pete Davidson la un eveniment public
Una dintre cele mai neașteptate relații ale actorului a fost aceea cu Ariana Grande / Profimedia Images

Lucrurile s-au terminat între ei la fel de repede pe cât au început. Cuplul a rupt logodna în luna octombrie a anului 2018. Relația lor a durat aproximativ cinci luni. Davidson și-ar fi acoperit unul dintre tatuajele pe care le avea pe gât și care ar fi fost inspirat de Ariana.

Kate Beckinsale

Davidson nu a petrecut niciodată prea mult timp pentru a trece peste o despărțire. După relația cu Ariana, comediantul a început să se vadă cu Kate Beckinsale. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 20 de ani. Aceștia au fost văzuți pentru prima dată împreună în 2019.

Kate Beckinsale și Pete DAvidson în timp ce se uită la un meci de baschet
După relația cu Ariana, comediantul a început să se vadă cu Kate Beckinsale / Profimedia Images

Apropiații au declarat că Davidson ar fi încercat la acel moment să o facă geloasă pe fosta sa parteneră, Ariana Grande. Relația dintre Davidson și Kate a început în luna ianuarie 2019 și s-a încheiat în luna aprilie a anului 2019.

Margaret Qualley

Pete și Margaret au început să se vadă în vara lui 2019. Cuplul a fost surprins într-o vacanță romantică în Veneția, Italia. Actrița se afla la acel moment într-un turneu de promovare a filmului în care juca, Seberg.

Margaret Qualley și Pete Davidson la o întâlnire romantică în Veneția
Pete și Margaret au început să se vadă în vara lui 2019 / Profimedia Images

Însă relația lor pare să fi fost doar o iubire de-o vară. Margaret și Pete s-au despărțit în luna octombrie a aceluiași an.

Kaia Gerber

Pete și-a găsit de data aceasta dragostea în brațele frumoasei Kaia Gerber. Deși modelul a respins zvonurile, cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre pe o plajă din Miami.

Kaia Gerber și Pete Davidson sunt împreună la plajă în Miami
Pete și-a găsit de data aceasta dragostea în brațele frumoasei Kaia Gerber / Profimedia Images

Primele imagini cu cei doi au apărut la doar câteva săptămâni după ce Davidson s-a despărțit de Margaret. Însă relația dintre Davidson și Kaia ar fi ținut mai mult decât cea anterioară. Kaia și Pete au rămas împreună până în luna ianuarie a anului 2020.

Phoebe Dynevor

Pete și Phoebe au fost surprinși în ipostaze tandre în timpul unui meci de baseball. Cei doi au început să se întâlnească în luna martie a anului 2021. Davidson a călătorit din New York până în Marea Britanie doar pentru a petrece timp cu actrița.

Phoebe Dynevor în timp ce își ține capul pe umărul iubitului său Pete Davidson iar acesta o sărută tandru pe frunte în cadrul turneului de la Wimbledon
Pete Davidson a fost pe tot parcursul meciului de tensi tandru cu iubita sa, Phoebe Dynevor / Profimedia Images

Însă relația lor nu a durat foarte mult. Pete și Phoebe s-au despărțit în luna august a aceluiași an. Davidson spune că motivul despărțirii a fost reprezentat de distanța dintre ei. Pete trăia în New York, în timp ce Phoebe petrecea mult timp în Londra.

Kim Kardashian

Una dintre cele mai cunoscute relații a comediantului a fost cea cu frumoasa Kim Kardashian. Relația celor doi a venit la scurt timp după ce Kim a divorțat de fostul său soț, Kanye West. Povestea lor de dragoste a fost una plină de suișuri și coborâșuri.

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au sărutat la SNL, într-o scenetă
Kardashian și Davidson au pus în aplicare o imagine romantică în timpul unei scenete SNL, când a găzduit emisiunea NBC cu săptămâni în urmă / Profimedia Images

Davidson a făcut multe compromisuri pentru a fi alături de iubita sa. Acesta a luat în considerare posibilitatea de a se muta din New York pentru a fi mai aproape de Kim. Cuplul a început să se vadă în luna octombrie a anului 2021.

Kim a avut un program tot mai încărcat, iar Pete a fost nevoit să se concentreze pe propriile proiecte. Relația lor s-a încheiat în luna august 2022. Programul diferit al amândurora a dus la încheierea poveștii lor de dragoste.

Povestea de dragoste dintre Pete Davidson și Emily Ratajkowski

Cea mai recentă cucerire a comediantului ar fi Emily Ratajkowski. Sursele apropiate celor doi spun că aceștia formează deja un cuplu de mai multe luni. Aceștia s-ar fi întâlnit în secret.

Emily Ratajkowski și Pete Davidson în timp ce se îmbrățișează
Emily a divorțat recent, iar Pete a încercat să treacă peste despărțirea dureroasă de Kim Kardashian / Profimedia Images

Emily a divorțat recent, iar Pete a încercat să treacă peste despărțirea dureroasă de Kim Kardashian. Fotografii i-au surprins împreună în ipostaze tandre. Fotografiile dezvăluie faptul că aceștia sunt extrem de apropiați.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×