Reclamă

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au despărțit. Relația lor s-a încheiat după nouă luni

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au despărțit. Relația celor doi îndrăgostiți s-a încheiat după aproape nouă luni. Veștile au fost făcute publice de apropiații celor doi. Se pare că în această perioadă Kim își dorește cât mai multă discreție.

Publicat: 6 august 2022, 9:52

Unul din cele mai îndrăgite cupluri și-a spus adio după nici un an de relație. Kim Kardashian și Pete Davidson au decis că cel mai bine pentru ei este să meargă pe drumuri separate. Deși cei doi își poartă în continuare o iubire aparte, diferența de vârstă și-a spus în cele din urmă cuvântul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au despărțit

Kim Kardashian are în prezent 41 de ani. Vedeta internațională este mai tot timpul ocupată cu afacerile pe care le conduce și trebuie să fie atentă la modul în care își crește copiii. Pete Davidson are 28 de ani, iar perspectivele sale de viitor par să fi fost complet diferite de cele ale iubitei sale.

Vezi mai multe imagini cu Kim Kardashian și Pete Davidson în Galeria Foto!

Kim Kardasian într-o rochie argintie în timp ce îl ține de mână pe Pete Davidson
În ultimele săptămâni, Kim a oferit mai mult informații despre viața sa privată și despre relația pe care o are cu Pete / Profimedia Images

Deși relația lor a început foarte frumos, iar Kim s-a arătat a fi cu adevărat îndrăgostită de noua sa viață, pare că lucrurile au început să o obosească.

Reclamă

”Pete are 28 de ani și Kim 41 de ani. Sunt în locuri foarte diferite la acest moment în viața lor. Pete este spontan și impulsiv și vrea ca ea să zboare oricând i se face lui dor în New York.”

”Kim are patru copii, pentru ea nu este atât de ușor să fie spontană. Are nevoie să se concentreze asupra copiilor săi. Kim este complet extenuată după această relație. Ea are multe lucruri pe cap în acest moment”.

În ciuda faptului că Pete și Kim au încercat să facă lucrurile să funcționeze între ei, viețile diferite pe care le au spun că relația lor nu poate avea un viitor. Kim a trecut deja prin multiple probleme în urma divorțului de Kanye West. Vedeta nu-și dorește să repete această greșeală.

Reclamă

Deși a trăit multe momente frumoase alături de Pete, cei doi au decis să nu mai continue relația amoroasă. Pete i-a fost alături vedetei și a însoțit-o la o mulțime de evenimente publice. Acesta i-a stat alături inclusiv la Met Gala 2022, unde Kim a purtat rochia actriței Marilyn Monroe.

Cum s-au cunoscut Kim Kardashian și Pete Davidson

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au despărțit după nouă luni de relație. Cei doi au trecut împreună printr-o mulțime de momente frumoase, dar și prin clipe dificile. Relația lor a avut mult de suferit din cauza problemelor cauzate de Kanye West, fostul soț al vedetei Kim Kardashian.

Kanye a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a pune capăt poveștii de dragoste dintre Kim și Pete. Kim este o mamă dedicată, air acest lucru pare că a dus la ruperea relației de Pete. Kardashian și Davidson s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Saturday Night Live.

Pete a apărut într-unul din episoadele în care Kim a fost invitată în rolul de gazdă. Cei doi s-au sărutat într-un segment pe care l-au pus în scenă în luna octombrie a anului 2021. Kim a declarat în trecut că s-a îndrăgostit imediat după sărutul cu Davidson de pe platourile de filmare. La scurt timp cei doi au început să se întâlnească, iar relația lor a continuat să evolueze.

Pete a fost văzut de multe ori în cartierul în care stătea Kim. Se pare că acesta și-a dorit să-și cumpere o casă mai aproape de iubita sa. În cele din urmă comediantul și iubita sa au decis că relația lor nu mai poate avea un viitor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×