Reclamă

Kim Kardashian a slăbit 7 kilograme în 3 săptămâni. Ce spune antrenorul vedetei despre programul pe care l-a urmat

Kim Kardashian a slăbit 7 kilograme în 3 săptămâni. Antrenorul său personal a oferit mai multe detalii despre programul pe care l-a urmat înainte de marele moment de la Met Gala 2022. Don-A-Matrix spune că vedeta a fost foarte atentă la alimentația sa.

Publicat: 6 mai 2022, 11:41

Don-A-Matrix este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori personali. Acesta se ocupă de fizicul mai multor vedete de la Hollywood și le monitorizează evoluția cu atenție. De când și-a făcut apariția pe covorul roșu, Kim a intrat din nou în atenția presei. Transformarea sa fizică nu a putut trece neobservată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a slăbit 7 kilograme în 3 săptămâni

Don-A-Matrix susține că vedeta Kim Kardashian a slăbit 7 kilograme în 3 săptămâni într-un mod cât se poate de sănătos. Antrenorul personal o apără pe vedetă și demontează zvonurile potrivit cărora aceasta s-ar fi înfometat sau ar fi depus un efort fizic considerabil.

Vezi mai multe imagini cu Kim Kardashian în Galeria Foto!

Kim Kardashian alături de Pete Davidson la evenimentul Met Gala 2022
Kim Kardashian a purtat o copie a celebrei rochii a lui Marilyn Monroe / Getty Images

”Cred că oamenii nu înțeleg anumite lucruri. Ea nu lucrează chiar atât de mult pentru fizicul pe care îl are. Am fost alături de ea pe tot parcursul procesului și nu a fost vorba o clipă de înfometare. A avut o dietă echilibrată. Ceea ce a contat cu adevărat a fost faptul că a venit la sală și a lucrat după un program bine pus la punct”.

Reclamă

Antrenorul personal al vedetei a mai lucrat de-a lungul timpului și cu sora lui Kim, Khloe Kardashian. După trei luni de antrenament, Khloe a fost complet transformată, iar silueta sa atrage acum toate privirile.

Kim Kardashian a slăbit 7 kilograme în 3 săptămâni cu ajutorul lui Don-A-Matrix. Antrenorul său a declarat că au fost momente în care vedeta a venit de două ori în aceeași zi la antrenamente.

Kim a povestit pe covorul roșu că s-a simțit foarte dezamăgită atunci când a aprobat pentru prima dată rochia și și-a dat seama că aceasta nu o încape. Tot atunci diva a cerut ”trei săptămâni” pentru a atinge idealul pe care și l-a dorit.

Reclamă

Ce reacții au avut cei din jur după ce au văzut transformarea lui Kim Kardashian

La fel ca anul trecut, Kim Kardashian a fost o adevărată surpriză pe covorul roșu de la Met Gala. De această dată, vedeta internațională a surprins prin numărul de kilograme pe care a reușit să-l piardă într-un timp foarte scurt.

Pe covorul roșu, Kim a apărut într-o rochie purtată de Marilyn Monroe în seara în care aceasta a cântat melodia ”Happy Birthday” pentru John Fitzgerald Kennedy. Rochia expusă la muzeu până în acel moment a fost atent îmbrăcată de diva internațională.

Conform publicațiilor externe, Kim a purtat rochia doar pentru pozele de pe covorul roșu. Ulterior aceasta a fost schimbată cu o replică. Reacțiile privind alegerea rochiei au fost împărțite. În timp ce mulți au apreciat inițiativa, ceilalți au condamnat-o pe vedetă pentru această decizie, mai ales că rochia a fost purtată cu Marilyn cu aproape trei luni înainte ca aceasta să se stingă din viață. 

Kim Kardashian a slăbit 7 kilograme în 3 săptămâni pentru a încăpea în rochia dorită. Actrița Lili Reinhart a criticat-o dur pe vedetă pentru declarațiile făcute.

”Să spui pe covorul roșu că te-ai înfometat doar ca să încapi într-o rochie? Este totul atât de greșit! Vedetele acestea știu foarte bine că sunt urmărite de milioane de oameni din întreaga lume. Ignoranța lor este la un cu totul alt nivel. Vă rog, nu ai sprijiniți astfel de modele a căror existență se învârte doar în jurul modului în care arată. Industria aceasta este toxică”.

Deși actrița nu a folosit numele lui Kim în postare, fanii acesteia au înțeles mesajul său ca pe un ”atac” la transformarea prin care Kim a trecut pentru Met Gala 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×