Reclamă

Cele mai excentrice ținute de la Met Gala 2022. În ce s-au îmbrăcat vedetele pe covorul roșu

Cele mai excentrice ținute de la Met Gala 2022 au atras toate privirile la marele eveniment. Vedete de renume internațional au defilat pe covorul roșu în ținute excentrice la Gala Anuală de la Metropolitan Museum of Art din New York.

Publicat: 3 mai 2022, 11:06

Met Gala 2022 a prezentat tema Glinded Glamour, care a fost o readucere în prim plan a temei Gilded Age, de la finalul secolului XIX. Vedetele au optat pentru ținute îndrăznețe și au ales haine cu însemnătate, strălucitoare, dar care să transmită un mesaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai excentrice ținute de la Met Gala 2022

Peste 400 de vedete au participat la Met Gala 2022. Fie că activează în modă, muzică, cinema sau sunt implicate în politică, pe covorul roșu au apărut vedete ca Billie Eilish, Olivia Rodrigo, Cardi B, Megan Thee Stalion, Sarah Jessica Parker sau Gigi şi Bella Hadid.

Elon Musk, care a cumpărat recent Twitter, a promis la eveniment că va face din rețeaua socială „cea mai incluzivă posibil”.

Invitații au plătit 35 000 de dolari pentru un loc pe lista de invitați. Evenimentul este destinat pentru a obține finanțare a departamentului de modă al Met. Creată în 1984, Met Gala a fost mult timp rezervată doar pentru înalta societate din New York. Anna Wintour, care a preluat evenimentul în 1995, a transformat evenimentul în ceva mai popular, care să includă și vedete din era rețelelor sociale.

Kim Kardashian

Reclamă

Kim Kardashian a purtat o copie a celebrei rochii a lui Marilyn Monroe. Dacă anul trecut, diva a apărut în negru din cap până în picioare, acum a venit pe covorul roșu cu părul blond, strâns la spate, în ținuta bej, strălucioare.

Vezi mai multe imagini cu ținutele de la Met Gala 2022 în Galeria Foto!

Kim Kardashian alături de Pete Davidson la evenimentul Met Gala 2022
Kim Kardashian a purtat o copie a celebrei rochii a lui Marilyn Monroe / Getty Images
Reclamă

Este o creație asemănătoare cu a celei purtate de cântăreața în momentul când a cântat „Happy Birthday Mr President”. În curând se vor împlini 60 de ani de la moarte lui Marilyn.

Blake Lively

Blake Lively și Ryan Reynolds au întors toate privirile asupra lor atunci când au pășit pe covorul roșu de la Met Gala 2022. Cuplul de la Hollywood și-a făcut apariția la marele eveniment alături de vedete precum Regina King și Lin-Manuel Miranda.

Blake Lively și Ryan Reynolds în timp ce pozează pe covorul roșu la Met Gala 2022
Blake Lively și Ryan Reynolds au întors toate privirile asupra lor atunci când au pășit pe covorul roșu de la Met Gala 2022 / Getty Images

Lively a purtat o rochie lungă până în pământ croită într-o formă asimetrică pe corpul său. Creația este semnată de Atelier Versace, în timp ce bijuteriile se află sub semnătura lui Lorraine Schwartz.  Soțul său, Ryan, a optat pentru un smocking elegant la care a asortat o pereche de pantofi din piele. Cei doi au fost de nedespărțit pe covorul roșu.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, recent căsătoriți au participat și ei la Met Gala 2022. În timp ce Brooklyn a ales un costum alb la care a purtat multe gablonțuri care s-au văzut pentru că a avut mereu cămașa descheiată, Nicola a strălucit într-o rochie de un roz intens.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au purtat unele din cele mai excentrice ținute de la Met Gala 2022
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, recent căsătoriți au participat și ei la Met Gala 2022 / Getty Images

Cu decolteu amplu și mâneci largi, lungă, ținuta transparentă a lăsat silueta impecabilă la vedere. Brooklyn a purtat o pereche de pantofi sport, albi, iar Nicola a optat pentru platforme cu toc înalt, în aceeași nuanță cu a rochiei.

Sebastian Stan

Actorul român și-a făcut apariția într-un costum excentric. Vedeta a optat pentru o ținută semnată de Valentino, într-o nuanță de roz aprins. Conform publicației People, roz este culoarea favorită a actorului, motiv pentru care a ales alături de designeri modul în care urmează să arate ținuta sa.

Sebastian Stan într-un costum roz în timp ce pozează pe covorul roșu la Met Gala 2022
Vedeta a optat pentru o ținută semnată de Valentino / Getty Images

Într-un look complet monocromatic, Stan a strălucit pe covorul roșu. Ținuta sa plină de glamour a reușit să lase loc interpretărilor. Inclusiv pantofii pe care i-a ales o fost în aceeași nuanță de roz aprins.

Cara Delavigne

Cara Delevingne a uimit pe covorul roșu de la Met Gala 2022. Modelul a purtat o pereche de pantaloni roșii, platoforme din catifea, iar restul corpului a fost acoperit de sclipici auriu.

Cara Delevigne în timp ce pozează într-una din cele mai excentrice ținute de la Met Gala 2022
Cara Delevingne a uimit pe covorul roșu de la Met Gala 2022 / Getty Images

Vedeta și-a accesorizat ținuta cu un colier pentru abdomen și multe alte lanțurii aurii. Doar în zona bustului a purtat niște cercuri care să-i acopere mameloanele. În timp ce coafura a fost simplă, machiajul Carei a fost la fel de excentric.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×