Reclamă

Prințesa Diana a purtat o rochie semnată de Dior la evenimentul Met Gala 1996. Cum a arătat ținuta care a rămas în istorie

Prințesa Diana a fost întotdeauna un simbol al eleganței și al rafinamentului. Ținutele alese de aceasta au inspirat milioane de femei din lumea întreagă, iar atitudinea a ajutat-o de fiecare dată să poarte cu mândrie hainele pe care și le alegea. Prințesa Diana a purtat o rochie semnată de Dior la evenimentul Met Gala 1996.

Publicat: 3 mai 2022, 7:03 / Actualizat: 3 mai 2022, 11:58

Evenimentul a avut loc la scurt timp după ce Lady Di a reușit să obțină divorțul de soțul său, Prințul Charles. Ținuta sa i-a luat complet prin surprindere pe admiratorii Casei Regale. Rochia a fost realizată într-o nuanță asemănătoare cu cea a safirului care se afla pe inelul său de logodnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Diana a purtat o rochie semnată de Dior

În anul 1996, Prințesa Diana și-a făcut apariția elegantă la evenimentul Met Gala. Acesta a ales să poarte o rochie complet ieșită din tipare pentru personalitățile care făceau parte din Familia Regală Britanică.

Vezi mai multe imagini cu Prințesa Diana în Galeria Foto!

Prințesa Diana a purtat o rochie semnată de Dior la Met Gala 1996
Lady Di s-a prezentat alături de prietena sa apropiată, Liz Tilberis / Getty Images

Lady Di s-a prezentat pe covorul roșu într-o rochie din satin într-o nuanță de albastru închis. La acesta a asortat o pereche de cercei din perle și un colier superb din perle și cu un safir în mijloc.

Reclamă

Zâmbitoare, fosta soție Prințului Charles nu a lăsat o clipă să se vadă că ar fi afectată divorț. Rochia sa a rămas în istorie prin eleganță și simplitate. Designerul care s-a ocupat de această ținută a fost John Galliano.

Rochia a făcut parte din primele colecții pe care acesta le-a creat. Prințesa Diana a purtat o rochie semnată de Dior la evenimentul Met Gala 1996. Ținuta a fost asemănată de cei mai mulți cu o rochie de noapte, însă atitudinea Prințesei i-a dat o cu totul altă valență.

Lady Di s-a prezentat alături de prietena sa apropiată, Liz Tilberis. Prințesa Diana nu a fost singura persoană din Familia Regală Britanică ce a luat parte la evenimentul Met Gala. În anul 2018, Prințesa Beatrice și-a făcut debutul la evenimentu purtând o rochie semnată de Alberta Ferretti.

Reclamă

Cum a decis Prințesa Diana să participe la Met Gala 1996

Met Gala este unul dintre cele mai fotografiate și mai urmărite evenimente de fashion din întreaga lume. Lista de invitați este exclusivistă și atent analizată în fiecare an. An de an, balul are o temă diferită, iar vedetele poartă ținute care să reflecte tema aleasă.

Anna Wintour, redactor-șef al revistei Vogue, este responsabilă cu selecționarea persoanelor care urmează să defileze pe covorul roșu de la Met Gala. În fiecare an se încearcă o diversificare a participanților și a gazdelor care urmează să ia parte la evenimentul mult așteptat.

Prințesa Diana trecea printr-o perioadă dificilă. Aceasta reușise să obțină divorțul de Prințul Charles și să finalizeze procesul pe data de 28 august 1996. Cu toate acestea, o nouă provocare apărea în viața Prințesei Diana care era nevoită să ofere un nou curs vieții sale.

Pe măsură ce timpul a trecut, Lady Di a început să-și diversifice ținutele alese și a adoptat un stil mult mai modern.

În ciuda haosului provocat de divorț, aceasta a acceptat invitația prietenei sale, Liz Tilberis, și a participat la Met Gala în anul 1996.

Conform publicației NewsWeek, Lady Di nu a acceptat din prima rochia pe care urma să o poarte. Aceasta s-a temut ca ținuta să nu afecteze imaginea fiului său, Prințul William, viitorul Rege al Marii Britanii. Co toate acestea, Prințesa Diana și-a asumat decizia până la capăt și a purtat o rochie semnată de Dior la evenimentul Met Gala 1996.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×