Reclamă

Designer-ul rochiei de mireasă a Prințesei Diana a fost „îngrozit” de ținută. Ce informații au fost publicate recent din ziua nunții cu Prințul Charles

Designer-ul rochiei de mireasă a Prințesei Diana a fost „îngrozit” de ținută. Acesta spune că atunci când a văzut-o pe Lady Di în ziua nunții cu Prințul Charles a simțit că leșină.

Publicat: 11 martie 2022, 7:06

Elizabeth Emanuel a recunoscut că nu s-a simțit deloc bine atunci când a văzut că rochia Prințesei Diana era șifonată în ziua marelui eveniment. Marea nuntă dintre Prințesa Diana și Prințul Charles a avut loc pe 29 iulie 1981.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Designer-ul rochiei de mireasă a Prințesei Diana a fost „îngrozit”

Dezvăluirile au fost făcute la ITV cu ocazia nunții din anul 2018 a Prințului Harry cu Meghan Markle, scrie express.co.uk.

Ea a spus: „Știam că se va încreți puțin, dar când am văzut-o sosind la St Paul’s și am văzut cât este de șifonată, am simțit că leșin. Am fost de-a dreptul îngrozită. Erau atât de multe locuri în acre rochia nu stătea deloc bine. A fost mai mult decât credeam că se poate întâmpla”.

Elizabeth Emanuel a creat rochia împreună cu soțul ei, David.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Portret cu Prințu Charles în uniformă militară care zâmbește, alături de soția sa, Prinșesa Diana care poartă rochie de mireasă la nunta lor din iulie 1981
Nunta regală a fost vizionată de milioane de oameni din peste 70 de țări / Profimedia Images

Despre rochia de mireasă a Prințesei Diana s-a spus că a costat 9 000 de lire sterline și că aspectul ei a fost păstrat secret până în ultimul moment. Rochia a avut peste 10 000 de perle și multe straturi din tul. De asemenea, din ținuta de nuntă a lui Lady Di au mai făcut parte mâneci din voal și plasă și o trenă lungă de aproximativ 8 metri din mătase de cea mai bună calitate.

Din păcate, rochia avea atât de multe detalii și straturi de materiale diferite încât aceasta s-a șifonat în călătoria către Catedrala Sf. Paul, unde Elizabeth Emanuel a văzut-o pentru prima dată în ziua cea mare.

Reclamă

În timpul unei repetiții generale pentru nuntă, atât Charles, cât și Diana au purtat ținute diferite în comparație cu cele din ziua nunții.

David Emanuel a spus pentru People că designerii au insistat să păstreze rochia secretă până în ziua nunții. El a explicat, de asemenea, că au făcut o copie de rezervă în cazul în care ceva nu mergea bine.

Acesta a spus: „Am vrut să ne asigurăm că avem ceva acolo de rezervă. A fost pentru propria noastră liniște sufletească, într-adevăr”.

Anul trecut s-a vândut felia de tort de la nunta Prințesei Diana

Conform publicației BBC, felia din tortul Prințesei Diana a fost estimată la 500 de lire sterline. Organizatorii s-au așteptat ca prețul să crească, însă nu s-au gândit niciodată că interesul oamenilor va fi atât de mare.

Felia din tortul Prințesei Diana i-a fost oferită lui Moyra Smith. Aceasta a primit-o de la Regina Mamă pentru a-i mulțumi pentru implicarea în organizarea Nunții Regale. Această bucată de istorie a făcut parte dintr-unul din cele 23 de torturi care au fost pregătite pentru marele eveniment.

Deși felia de tort nu poate fi consumată, oamenii au așteptat cu nerăbdare să poată licita pentru ea.

Pentru această licitație au participat oameni din întreaga lume, nu doar din Marea Britanie. În cele din urmă s-a vândut felia de tort de la nunta Prințesei Diana. Aceasta s-a licitat pentru minunata sumă de 1.850 de lire sterline. Prețul final cu tot cu taxele aferente a ajuns undeva la 2.200 de lire sterline.

Licitația a avut loc în data de 11 august 2021, iar cel care a cumpărat felia de istorie a fost Gerry Layton din Leeds, Anglia. Acesta a spus la vremea respectivă că va ridica personal tortul și că se va abține cu greu să nu consume din ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×