Reclamă

O fotografie rară cu Prințesa Diana a fost expusă la Palatul Kensington. Portretul a fost realizat de David Bailey

O fotografie rară cu Prințesa Diana a fost expusă la Palatul Kensington. Portretul regal a fost realizat de fotograful David Bailey. Acesta va face parte din expoziția de artă ”Life Through a Royal Lens” care se va deschide publicului începând cu data de 4 martie 2022.

Publicat: 3 martie 2022, 12:20

Palatul Kensington i-a încântat pe Admiratorii Casei Regale cu o veste minunată. O imagine care a fost ținută ascunsă până în prezent de ochii celor din jur va fi expusă în cadrul unei expoziții speciale. Portretul alb-negru al Prințesei Diana a fost deja expus și își așteaptă vizitatorii în zilele ce urmează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O fotografie rară cu Prințesa Diana a fost expusă la Palatul Kensington

O fotografie rară cu Prințesa Diana va încânta privirile admiratorilor Casei Regale la Palatul Kensington. Portretul alb negru realizat de artistul fotograf David Bailey a fost realizat spre sfârșitul anilor 1980. Imaginea se va alătura colecției de portrete ale membrilor din Familia Regală Britanică.

Vezi mai multe imagini cu Prințesa Diana în Galeria Foto!

Expoziția de la Palatul Kensington își va deschide porțile pe data de 4 martie. În imaginea impunătoare este portretizată Prințesa Diana care s-a stins din viață în anul 1997. Prințesa Inimilor apare ”rezervată” în timp ce privește în depărtare.

Reclamă

Conform publicație People, Prințesa Diana a pozat pentru acest portret în anul 1988 atunci când avea în jur de 27 de ani. Imaginea a fost păstrată de artistul fotograf în arhiva personală până în prezent. Aceasta nu a mai fost văzută de publicul larg anterior.

Organizatorii expoziție spun că fotografia este ”una dintre cele mai puternice imagini” din întreaga galerie. Expoziția care își va deschide porțile publicului larg va include o serie de imagini din viața privată a Familie Regale. Pe contul oficial de Instagram al organizației Historic Royal Palaces a apărut deja fotografia rară alături de un mesaj explicativ.

”Această imagine care nu a mai fost văzută de public anterior a fost realizată în anul 1988 de David Bailey. Diana l-a ales pe Bailey ca fotograf datorită stilului său minimalist. Acest lucru reflectă dorința Prineței de a stabili o nouă identitate fotografică a imaginii sale.”

Reclamă

Ce imagini va include expoziția Life Through a Royal Lens

Expoziția de la Palatul Kensington va include mai mult de o fotografie rară cu Prințesa Diana. Aceasta va oferi publicului șansa de a admira portrete surprise de artiști profesioniști, dar și de amatorii care au luat parte de-a lungul timpului la evenimentele publice din Familia Regală Britanică. De asemenea, expoziția va include câteva imagini rare cu Regina Elisabeta alături de Prințul Philip.

Câteva din aceste fotografii au fost surprinse în timpul aniversării a 70 de ani de căsnicie în anul 2017. Totodată, vor fi expuse imagini cu Lordul Snowdon, fostul soț la Prințesei Margareta. Expoziția va acoperi mai multe etape importante din istoria monarhiei Britanice.

Se vor expune portrete rare ale Reginei Victoria și imagini realizate până în ziua de astăzi membrilor Familie Regale Britanice. Regina Elisabeta apare în mai multe imagini. Sunt surprinse momente din copilăria acesteia, dar și imagini care au urmat urcării sale pe tronul Marii Britanii.

Alături de fotografiile realizate de profesioniști se vor afla și trei imagini surprinse de Kate Middleton copiilor săi. Acestea vor fi incluse la rândul lor expoziției ce se va deschide pe data de 4 martie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×