Reclamă

Lady Eliza și Lady Amelia Spencer au avut apariții spectaculoase la Săptămâna Modei de la New York. Nepoatele Prințesei Diana au atras toate privirile

Lady Eliza și Lady Amelia Spencer au avut apariții spectaculoase la Săptămâna Modei de la New York. Cele două surori gemene au folosit ținute combinate din alb, negru și argintiu când au participat la show-ul Michael Kors, alături de alte vedete.

Publicat: 18 februarie 2022, 8:05

Nepoatele gemene ale Prințesei Diana au atras toate privirile la Săptămâna Modei de la New York. Surorile în vârstă de 29 de ani au participat la show-ul prêt-à-porter toamnă/iarnă a lui Michael Kors, unde au stat alături de vedete precum Blake Lively, nominalizată la Oscar, Ariana DeBose și Brooke Shields.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Eliza și Lady Amelia Spencer au avut apariții spectaculoase

Modele, inclusiv Bella Hadid și Gigi Hadid, au urcat pe podium pentru a defila colecția inspirată de „big city glamour” a lui Michael Kors.

Lady Amelia a fost văzută purtând o rochie alb-negru cu imprimeu dalmat, la care a asortat o jachetă spectaculoasă. Ea a completat aspectul cu un clutch negru clasic. Lady Eliza Spencer a completat-o într-un costum alb cu revere strălucitoare. Ea a accesorizat ținuta cu accesorii argintii, inclusiv tocuri și cercei, scrie People.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Surorile Spencer, în ținute elegante, la o prezentare de modă
Amelia și Eliza s-au făcut remarcate de-a lungul timpului cu frumusețea lor / Profimedia Images
Reclamă

Înaintea spectacolului, care a început cu o reprezentație live a cântărețului Miguel, „Sure Thing”, Kors a împărtășit un mesaj video admiratorilor săi de pe Instagram, dezvăluind că colecția sa „big city glamour” este disponibilă pentru vânzare.

Gemenele Amelia și Eliza sunt copiii fratelui Prințesei Diana, Charles, al 9-lea conte Spencer. Acestea aveau doar cinci ani când Diana a murit.

„Întotdeauna am cunoscut-o doar ca mătușa noastră”, a spus Lady Eliza pentru Tatler anul trecut. „Crescând în Africa de Sud, chiar am avut o idee foarte mică despre cât de importantă era ea în lume până când am mai crescut”.

Reclamă

Eliza a adăugat că Prințesa Diana a fost „incredibil de caldă, maternă și iubitoare. Ea a făcut întotdeauna un efort să se conecteze cu noi când eram copii și a avut un talent pentru a citi inimile copiilor”.

Unde locuiesc și cu ce se ocupă cele două surori

Amelia și Eliza s-au făcut remarcate de-a lungul timpului cu frumusețea lor. Acestea sunt cunoscute ca verișoarele frumoase ale Prinților William și Harry. Recent, sora lor, Kitty Spencer, a făcut nuntă recent cu un Michael Lewis, un bărbat în vârstă de 62 de ani.

Earl Charles Spencer și Victoria Aitken s-au mutat în Africa de Sud în 1995 pentru a scăpa de lumina reflectoarelor. Amelie și Eliza aveau trei ani la acea vreme și au crescut în suburbia Constantia din Cape Town. Surorile gemene sunt numite Lady Amelie și Lady Eliza. Cele două au spus că nu au folosit niciodată acele titluri în timp ce locuiau acolo. Au declarat pentru The Telegraph că au avut o copilărie „normală” în Cape Town.

După ce părinții lor s-au despărțit, cele două s-au mutat la Londra. Gemenele au fost inspirate de sora lor, Kitty, care le-a vorbit întotdeauna despre evenimentele elegante din Londra. Ele au spus că abia așteptau să le experimenteze și ele.

Surorile spun că au o legătură strânsă, care le ajută să iasă din orice situație. Ele sunt mereu prezente pe covorul roșu sau la evenimente de lansare ale produselor unor brand-uri de lux.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×