Reclamă

Cine îi poartă numele Reginei Elisabeta. Membri ai Familiei Regale Britanice care o venerează

Regina Elisabeta este monarhul cu cea mai lungă domnie din istoria Marii Britanii. Chiar dacă se spune că este o persoană impunătoare și în relațiile de familie, sunt membrii ai Familiei Regale Britanice care o venerează. Cine îi poartă numele Reginei Elisabeta.

Publicat: 13 februarie 2022, 7:01

Singurul său copil care îi poartă numele este fiica sa Elizabeth. De-a lungul timpului nepoții și strănepoții au fost numiți în onoarea Reginei Marii Britanii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine îi poartă numele Reginei Elisabeta

Când Prințul Harry și Meghan Markle și-au numit fiica Lilibet, a fost prima dată când porecla din copilărie a Reginei Elisabeta a fost folosită. Cu toate acestea, micuța Lili nu este în niciun caz primul bebeluș din Familia Regală care a fost numit după străbunica ei, scrie Townandcountrymag.com.

În data de 4 iunie am fost binecuvântați cu venirea pe lume a micuței noastre fiice Lili. Este mai mult decât ne-am fi putut imaginat. Vă suntem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile voastre venite din toate colțurile lumii. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul oferit pe parcursul acestor momente deosebite pentru familia noastră.

– Ducii de Sussex

Ducii de Sussex au dezvăluit numele fetiței lor și au oferit un omagiu Reginei Elisabeta și Prințesei Diana. Reacția Reginei a fost emoționantă și a adus un motiv de bucurie pentru Harry și Meghan.

În timp ce „Lilibet” este tributul adus Reginei, „Diana” are o importanță cu atât mai deosebită pentru Prințul Harry. Cine îi poartă numele Reginei Elisabeta.

Reclamă

Membrii ai Familiei Regale Britanice care o venerează pe Regină

Regina Elisabeta I a domnit din 1558 până în 1603. Deși nu a avut copii, numele Elisabeta a continuat să apară pe scară largă în Familia Regală de atunci. Cu toate acestea, actuala Regină a fost numită de fapt după mama ei, Elizabeth Bowes-Lyon, care era Ducesa de York când a născut primul ei copil în 1926.

Numele de mijloc al Reginei sunt Alexandra (străbunica și soția regelui Edward VII) și Maria (bunica și soția regelui George al V-lea). Când Regina a urcat pe tron ​​în 1952, a fost rugată să spună ce nume vrea să folosească ca suveran. Unii monarhi, inclusiv tatăl ei, nu și-au folosit numele. A fost botezat Albert, dar a luat numele de George al VI-lea ca suveran. Regina Elisabeta în schimb a dorit să-și folosească propriul nume.

Reclamă

Regina i-a dat singurei sale fiice Prințesei Anne numele Elizabeth ca prim-prenume când s-a născut în 1950, botezând-o Anne Elizabeth Alice Louise. Tradiția de a folosi Elizabeth ca nume de mijloc continuă să fie populară în Familia Regală.

Trei dintre cele patru nepoate ale Reginei au acest prenume: Zara Anne Elizabeth Tindall, Prințesa Beatrice Elizabeth Mary și Lady Louise Alice Elizabeth Mary Mountbatten-Windsor. Având deja Beatrice numele de mijloc Elizabeth, sora ei mai mică, Prințesa Eugenie, a fost botezată Eugenie Victoria Helena.

Printre strănepoatele Reginei, imaginea este similară. Patru din cele șase strănepoate ale sale care îi poartă numele: Isla Elizabeth Phillips, Prințesa Charlotte Elizabeth Diana, Lena Elizabeth Tindall și Lilibet Diana Mountbatten-Windsor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×