Reclamă

Cine îi poartă numele Reginei Elisabeta. Membri ai Familiei Regale Britanice care o venerează

Regina Elisabeta este monarhul cu cea mai lungă domnie din istoria Marii Britanii. Chiar dacă se spune că este o persoană impunătoare și în relațiile de familie, sunt membrii ai Familiei Regale Britanice care o venerează. Cine îi poartă numele Reginei Elisabeta.

Publicat: 13 februarie 2022, 7:01

Singurul său copil care îi poartă numele este fiica sa Elizabeth. De-a lungul timpului nepoții și strănepoții au fost numiți în onoarea Reginei Marii Britanii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine îi poartă numele Reginei Elisabeta

Când Prințul Harry și Meghan Markle și-au numit fiica Lilibet, a fost prima dată când porecla din copilărie a Reginei Elisabeta a fost folosită. Cu toate acestea, micuța Lili nu este în niciun caz primul bebeluș din Familia Regală care a fost numit după străbunica ei, scrie Townandcountrymag.com.

În data de 4 iunie am fost binecuvântați cu venirea pe lume a micuței noastre fiice Lili. Este mai mult decât ne-am fi putut imaginat. Vă suntem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile voastre venite din toate colțurile lumii. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul oferit pe parcursul acestor momente deosebite pentru familia noastră.

– Ducii de Sussex

Ducii de Sussex au dezvăluit numele fetiței lor și au oferit un omagiu Reginei Elisabeta și Prințesei Diana. Reacția Reginei a fost emoționantă și a adus un motiv de bucurie pentru Harry și Meghan.

În timp ce „Lilibet” este tributul adus Reginei, „Diana” are o importanță cu atât mai deosebită pentru Prințul Harry. Cine îi poartă numele Reginei Elisabeta.

Reclamă

Membrii ai Familiei Regale Britanice care o venerează pe Regină

Regina Elisabeta I a domnit din 1558 până în 1603. Deși nu a avut copii, numele Elisabeta a continuat să apară pe scară largă în Familia Regală de atunci. Cu toate acestea, actuala Regină a fost numită de fapt după mama ei, Elizabeth Bowes-Lyon, care era Ducesa de York când a născut primul ei copil în 1926.

Numele de mijloc al Reginei sunt Alexandra (străbunica și soția regelui Edward VII) și Maria (bunica și soția regelui George al V-lea). Când Regina a urcat pe tron ​​în 1952, a fost rugată să spună ce nume vrea să folosească ca suveran. Unii monarhi, inclusiv tatăl ei, nu și-au folosit numele. A fost botezat Albert, dar a luat numele de George al VI-lea ca suveran. Regina Elisabeta în schimb a dorit să-și folosească propriul nume.

Reclamă

Regina i-a dat singurei sale fiice Prințesei Anne numele Elizabeth ca prim-prenume când s-a născut în 1950, botezând-o Anne Elizabeth Alice Louise. Tradiția de a folosi Elizabeth ca nume de mijloc continuă să fie populară în Familia Regală.

Trei dintre cele patru nepoate ale Reginei au acest prenume: Zara Anne Elizabeth Tindall, Prințesa Beatrice Elizabeth Mary și Lady Louise Alice Elizabeth Mary Mountbatten-Windsor. Având deja Beatrice numele de mijloc Elizabeth, sora ei mai mică, Prințesa Eugenie, a fost botezată Eugenie Victoria Helena.

Printre strănepoatele Reginei, imaginea este similară. Patru din cele șase strănepoate ale sale care îi poartă numele: Isla Elizabeth Phillips, Prințesa Charlotte Elizabeth Diana, Lena Elizabeth Tindall și Lilibet Diana Mountbatten-Windsor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×