Regina Elisabeta i-ar putea scoate pe Ducii de Sussex de pe lista invitaților la Jubileul de Platină. Ce spun specialiștii regali despre această decizie

Veștile circulă repede în era internetului, iar la Casa Regală Britanică lucrurile nu stau atât de bine cum par. După ce Prințul Harry a anunțat că va lasa o carte de memorii, tensiunile par că s-au amplificat. Regina Elisabeta i-ar putea scoate pe Ducii de Sussex de pe lista invitaților la Jubileul de Platină, iar decizia sa este bine motivată.

Publicat: 23 iulie 2021, 7:24

Ducele de Sussex a decis să nu se mai ascundă și să scrie un volum de memorii. Vestea aceasta a fost puternic criticată de către admiratorii Casei Regale. Prințul se confruntă acum cu acuzațiile venite din partea oamenilor. Cei mai mulți sunt de părere că lansarea volumului ar putea să fure din strălucirea marelui moment, Jubileul de Palatină al Reginei Elisabeta.

Regina Elisabeta i-ar putea scoate pe Ducii de Sussex de pe lista invitaților la Jubileul de Platină

Lucrurile sunt tot mai agitate la Palatul Buckingham. După declarațiile Prințului Harry privind noul său proiect, tensiunile au crescut tot mai mult. Sursele Regale au oferit câteva informații din interior pentru publicația Daily Mail.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducii de Sussex, alături de Regina Elisabeta a II-a, la o ceremonie de premiere, îmbrăcați elegant, pe scaune, în 2018
Ducii de Sussex au cumpărat domeniul web cu numele Lilibet Diana Mountbatten-Windsor / Getty Images

Conform acestora, Regina Elisabeta i-ar putea scoate pe Meghan Markle și Prințul Harry de pe lista invitaților la Jubileul de Platină. Sursele sunt de părere că Prințul Harry a ales intenționat anul lansării volumului său de memorii.

Cu o atmosferă atât de tensionată între Ducele de Sussex și Casa Regală, gestul său ar putea fi picătura care a umplut paharul. Întreaga Familie Regală se concentrează pentru a aduce la viață unul dintre cele mai așteptate momente, Jubileul de Platină.

Regina Elisabeta va deveni astfel primul monarh britanic care celebrează 70 de ani de domnie. Oamenii sunt îngrijorați că lansarea volumului Prințului Harry o să distragă atenția de la ceea ce este cu adevărat important.

„Majestatea Sa este foarte îndurerată. Regina a încercat să țină relația sa cu Prințul Harry și restul familie sale separată de deciziile pe care este nevoită să le ia din punct de vedere al îndatoririlor. Deși lucrurile au fost foarte dificile, a existat o mică speranță că timpul va face ca aceste neînțelegeri să se estompeze. Însă sentimentul general este că această carte va fi ultima picătură.”

Cei mai mulți apropiați ai Familie Regale sunt de părere că Regina Elisabeta i-ar putea scoate pe Ducii de Sussex și copiii acestora de pe lista invitaților la Jubileul de Platină. Se pare că Prințul Harry s-ar putea să nu se poată alătura Familie Regale la balconul de la Palatul Buckingham. 

Când va lansa Prințul Harry volumul său de memorii

Vestea lansării unui volum de memorii a făcut să crească și mai mult tensiunile dintre Familia Regală Britanică și Prințul Harry. Regina Elisabeta i-ar putea scoate pe Ducii de Sussex de pe lista invitaților la Jubileul de Platină. Motivul său este bine întemeiat, iar apropiații Familiei Regale sunt de părere că gestul Prințului Harry a fost picătura care a umplut paharul.

Ducele de Sussex a lucrat în mare secret alături de JR Moehringer la un volum de memorii. Din declarațiile apropiaților, cartea este pregătită de mai bine de un an și ar putea fi lansată anul viitor. Problema principală este că anul 2022 va avea un impact semnificativ asupra Familie Regale Britanice.

Regina Elisabeta va celebra atunci Jubileul de Platină. Apropiații Familie Regale sunt îngrijorați de faptul că lansarea cărții Prințului Harry ar putea să fure din strălucirea evenimentului Reginei. Nu se cunoaște dagta exact la care va fi lansată cartea. Cu toate acestea, apropiații Ducelui speculează că manuscrisul va ajunge la tipărit în jurul lunii august a anului 2022.

Volumul de memorii nu este scris din calitatea de Prinț. Scriu acest volum din calitatea bărbatului care am devenit de-a lungul timpului. Am primit multă ură de-a lungul anilor, iar speranțele mele sunt că prin aceste memorii pot să arăt că indiferent de unde venim, avem mult mai multe în comun decât am crede.

– Prințul Harry

Deși intențiile Prințului Harry par bune, apropiații Familiei Regale Britanice nu au interpretat gestul său într-un mod pozitiv. După declarațiile oficiale ale Ducelui de Sussex mesajele din partea publicului au început să circule. Oamenii sunt dezamăgiți de felul în care Harry își tratează familia. Nici experții regali nu au văzut declarațiile sale cu un ochi pozitiv. Aceștia sunt de părere că tensiunile nu se vor estompa în acest fel, ci vor continua să crească.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul roșcat care ține în brațe cu caine în timp ce portretizează acele zodii îndrăznețe
Horoscop
Zodii îndrăznețe. Nativii care au un curaj de invidiat
Necunoscutul poate să fie foarte înfricoșător uneori. Nesiguranța îi face pe mulți nativi să privească viitorul dintr-o perspectivă negativistă. Cu toate acestea, anumite zodii îndrăznețe dau dovadă de un curaj de invidiat. Aceste zodii...
2
Jennifer Garner care a postat un mesaj emoționat în timp ce pozează pe covorul roșu în 2019
Divertisment
Jennifer Garner a postat un mesaj emoționant. Ce a declarat fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Garner i-a impresionat pe cei din jur după ce a postat un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram. Actrița în vârstă de 49 de ani a luat parte la o inițiativă care...
3
Artista Rihanna într-o rochie neagră cu un fes pe cap în timp ce pozează la Met Gala 2021
Divertisment
Ținutele Met Gala 2021. Ce apariții au avut loc pe covorul roșu
Ținutele de la Met Gala 2021 au atras privirile tuturor. Vedete internaționale au pozat pline de încredere pe covorul roșu. Fiecare participant a încercat să aducă ceva unic ținutei sale. Anul acesta, evenimentul a...
4
Simona Halep, în echipament galben, pe terenul de tenis, la US Open 2021
Divertisment
Imagini cu Simona Halep din ziua căsătoriei cu Toni Iuruc. Sportiva este superbă
Imagini cu Simona Halep din ziua căsătoriei cu Toni Iuruc au invadat rețelele sociale. Fanii sunt extrem de fericiți pentru marele eveniment din viața sportivei. De-a lungul timpului tenismena a declarat cât de fericită...
5
Madonna într-o rochie neagră din latex în timp ce pozează pe covorul roșu la festivalul de film de la cannes din 2008
Divertisment
Madonna a purtat o ținută excentrică. Apariția vedetei la petrecerea dată după Premiile MTV VMA 2021
Madonna a atras privirile fanilor atunci când a purtat o ținută excentrică. Vedeta a participat la petrecerea dată după decernarea Premiilor MTV VMA 2021, unde a ales un outfit care a stârnit comentariile celor...
PARTENERI
×