Reclamă

Regina Elisabeta i-ar putea scoate pe Ducii de Sussex de pe lista invitaților la Jubileul de Platină. Ce spun specialiștii regali despre această decizie

Veștile circulă repede în era internetului, iar la Casa Regală Britanică lucrurile nu stau atât de bine cum par. După ce Prințul Harry a anunțat că va lasa o carte de memorii, tensiunile par că s-au amplificat. Regina Elisabeta i-ar putea scoate pe Ducii de Sussex de pe lista invitaților la Jubileul de Platină, iar decizia sa este bine motivată.

Publicat: 23 iulie 2021, 7:24

Ducele de Sussex a decis să nu se mai ascundă și să scrie un volum de memorii. Vestea aceasta a fost puternic criticată de către admiratorii Casei Regale. Prințul se confruntă acum cu acuzațiile venite din partea oamenilor. Cei mai mulți sunt de părere că lansarea volumului ar putea să fure din strălucirea marelui moment, Jubileul de Palatină al Reginei Elisabeta.

Regina Elisabeta i-ar putea scoate pe Ducii de Sussex de pe lista invitaților la Jubileul de Platină

Lucrurile sunt tot mai agitate la Palatul Buckingham. După declarațiile Prințului Harry privind noul său proiect, tensiunile au crescut tot mai mult. Sursele Regale au oferit câteva informații din interior pentru publicația Daily Mail.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducii de Sussex, alături de Regina Elisabeta a II-a, la o ceremonie de premiere, îmbrăcați elegant, pe scaune, în 2018
Ducii de Sussex au cumpărat domeniul web cu numele Lilibet Diana Mountbatten-Windsor / Getty Images

Conform acestora, Regina Elisabeta i-ar putea scoate pe Meghan Markle și Prințul Harry de pe lista invitaților la Jubileul de Platină. Sursele sunt de părere că Prințul Harry a ales intenționat anul lansării volumului său de memorii.

Reclamă

Cu o atmosferă atât de tensionată între Ducele de Sussex și Casa Regală, gestul său ar putea fi picătura care a umplut paharul. Întreaga Familie Regală se concentrează pentru a aduce la viață unul dintre cele mai așteptate momente, Jubileul de Platină.

Regina Elisabeta va deveni astfel primul monarh britanic care celebrează 70 de ani de domnie. Oamenii sunt îngrijorați că lansarea volumului Prințului Harry o să distragă atenția de la ceea ce este cu adevărat important.

„Majestatea Sa este foarte îndurerată. Regina a încercat să țină relația sa cu Prințul Harry și restul familie sale separată de deciziile pe care este nevoită să le ia din punct de vedere al îndatoririlor. Deși lucrurile au fost foarte dificile, a existat o mică speranță că timpul va face ca aceste neînțelegeri să se estompeze. Însă sentimentul general este că această carte va fi ultima picătură.”

Reclamă

Cei mai mulți apropiați ai Familie Regale sunt de părere că Regina Elisabeta i-ar putea scoate pe Ducii de Sussex și copiii acestora de pe lista invitaților la Jubileul de Platină. Se pare că Prințul Harry s-ar putea să nu se poată alătura Familie Regale la balconul de la Palatul Buckingham. 

Când va lansa Prințul Harry volumul său de memorii

Vestea lansării unui volum de memorii a făcut să crească și mai mult tensiunile dintre Familia Regală Britanică și Prințul Harry. Regina Elisabeta i-ar putea scoate pe Ducii de Sussex de pe lista invitaților la Jubileul de Platină. Motivul său este bine întemeiat, iar apropiații Familiei Regale sunt de părere că gestul Prințului Harry a fost picătura care a umplut paharul.

Ducele de Sussex a lucrat în mare secret alături de JR Moehringer la un volum de memorii. Din declarațiile apropiaților, cartea este pregătită de mai bine de un an și ar putea fi lansată anul viitor. Problema principală este că anul 2022 va avea un impact semnificativ asupra Familie Regale Britanice.

Regina Elisabeta va celebra atunci Jubileul de Platină. Apropiații Familie Regale sunt îngrijorați de faptul că lansarea cărții Prințului Harry ar putea să fure din strălucirea evenimentului Reginei. Nu se cunoaște dagta exact la care va fi lansată cartea. Cu toate acestea, apropiații Ducelui speculează că manuscrisul va ajunge la tipărit în jurul lunii august a anului 2022.

Volumul de memorii nu este scris din calitatea de Prinț. Scriu acest volum din calitatea bărbatului care am devenit de-a lungul timpului. Am primit multă ură de-a lungul anilor, iar speranțele mele sunt că prin aceste memorii pot să arăt că indiferent de unde venim, avem mult mai multe în comun decât am crede.

– Prințul Harry

Deși intențiile Prințului Harry par bune, apropiații Familiei Regale Britanice nu au interpretat gestul său într-un mod pozitiv. După declarațiile oficiale ale Ducelui de Sussex mesajele din partea publicului au început să circule. Oamenii sunt dezamăgiți de felul în care Harry își tratează familia. Nici experții regali nu au văzut declarațiile sale cu un ochi pozitiv. Aceștia sunt de părere că tensiunile nu se vor estompa în acest fel, ci vor continua să crească.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
O zână într-o rochie fluidă, într-un peisaj de toamnă
Horoscop
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale vor afla exact ce au de făcut pentru a avea o viață mai bună. Liniștea sufletească este...
3
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
4
Regina Camilla, la un eveniment, într-o ținută albastră, din catifea
Divertisment
Regina consoartă Camilla și relația ei cu Familia Regală Britanică. A fost „cealaltă femeie”, dar acum este soția Regelui Charles al III-lea
Când Prințul Charles și Camilla Shand s-au întâlnit pentru prima dată la un meci de polo în 1970, cei doi nu aveau idee că legătura lor va declanșa o poveste de dragoste de-o viață...
5
O femeie care aranjează ceasul în timp ce demonstrează cum se schimbăr ora de iarnă în 2022
Timp liber
Ora de iarnă 2022. Când se schimbă ora în urma deciziei care s-a luat la Bruxelles
Oamenii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să schimbe ora. În anotimpul răcoros, acest lucru se face în ultimul weekend din luna octombrie. Ceasul trebuie dat cu o oră înapoi, însă la Bruxelles au...
PARTENERI
×