Reclamă

Prințul Harry scrie un volum de memorii. Când va fi publicată cartea

Tensiunile dintre Ducii de Sussex și Familia Regală Britanică au tot crescut în urma interviului pe care Ducii l-au realizat alături de celebra Oprah. Prințul Harry este decis să facă lumină în relația sa cu Regina Elisabeta și Casa Regală și va scrie un volum de memorii. Conform mai multor surse, începutul cărții a fost scris în mare secret de către Ducele de Sussex.

Publicat: 21 iulie 2021, 7:10

Speculațiile privind lansarea cărții au început deja să circule pe internet. Fanii Cuplului Regal sunt nerăbdători să afle ce se întâmplă în spatele cortinelor. Ce nu știu mulți este faptul că Harry a lucrat în mare taină la acest proiect alături de scriitorul J.R Moehringer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry scrie un volum de memorii

Ducele de Sussex a decis să lucreze din aproape în aproape cu J. R Moehringer, scriitorul care a câștigat și premiul Pulitzer. Celebrul scriitor a colaborat în trecut și cu alte nume mari precum Andre Agassi.

Ducele de Sussex a semnat deja un acord cu celebra editură americană Penguin Random House pentru a-și publica volumul de memorii. Conform publicației Page Six, Prințul Harry a scris în secret la această carte pentru mai bine de un an.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ducele de Sussex zâmbește larg, în timp ce este îmbrăcat într-o cămașă și un pulover de culoare deschisă
Prințul Harry a lucrat la o serie de documentare, intitulată „The Me You Can’t See”, împreună cu Oprah Winfrey / Getty Images
Reclamă

Se pare că manuscrisul ar putea să ajungă la tipărit în luna august a anului viitor. Cu toate acestea, viața agitată a Ducilor de Sussex ar putea împiedica finalizarea la timp a volumului de memorii.

Scriu acest volum nu în calitatea de Prinț, așa cum am fost născut. Scriu în calitatea bărbatului care am devenit. Am primit multă ură de-a lungul anilor, la propriu și la figurat, iar speranțele mele sunt că prin aceste memorii, aceste povești – cu suișuri și coborâșuri, cu greșeli și lecții pe care le-am învățat – pot să arăt că indiferent de unde venim, avem mult mai multe în comun decât am crede.

– Prințul Harry

Sursele apropiate spun că cel mai probabil, cartea va ieși la lumină abia la începutul lunii octombrie. Prințul Harry scrie un volum de memorii prin care încearcă să aducă în lumină formarea sa ca persoană.

Reclamă

Acesta a declarat public de ce a făcut această alegere și speră să inspire mai mulți oameni cu gândurile sale. Nu doar Prințul Harry scrie o carte, soția sa a lansat deja una dintre cele mai îndrăgite cărți pentru copii.

Când va fi publicată cartea Ducelui de Sussex

Oamenii sunt deja entuziasmați de faptul că Prințul Harry scrie un volum cu memorii și așteaptă cu nerăbdare lansarea cărții. Ducele de Sussex și-a exprimat și el bucuria printr-un mesaj public. Acesta a ținut să le spună susținătorilor săi că este profund recunoscător pentru această oportunitate.

Cei mai mulți așteaptă să afle lucruri mai puțin văzute din spatele cortinelor de la Casa Regală. Cu toate acestea, Prințul a mărturisit că volumul are în vedere parcursul și transformarea sa într-un bărbat adevărat, indiferent de mediul din care provine.

Un apropiat al Cuplului Regal a oferit mai multe detalii pentru o publicație din presă. Conform Dailymail, cartea este mai mult o priveliște asupra vieții Prințului de la copilărie și până în prezent, văzută prin lentila publicului.

Conform apropiaților cartea va fi tipărită în Marea Britanie tot de editura precedent menționată. Prințul Harry scrie un volum de memorii pe care îl va transforma și într-o carte audio. Sursele speculează faptul că volumul în ambele sale forme ar putea să apară abia la jumătatea anului viitor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×