Reclamă

Prințul Harry vrea să-și boteze fiica la Castelul Windsor. Ce spun apropiații despre decizia Ducelui de Sussex

Prințul Harry pare că își dorește să repare legătura cu Familia Regală și vrea să-și boteze fiica la Castelul Windsor. Micuța Lilibet ar putea fi creștinată chiar în prezența străbunicii sale, Regina Elisabeta. Cuplul Regal vrea să înlăture tensunile care s-au iscat în ultima vreme și să-i ofere micuței sale un moment special și inedit.

Publicat: 20 iulie 2021, 7:07 / Actualizat: 20 iulie 2021, 8:47

Conform apropiaților Ducilor deSussex, Prințul Harry și-a făcut cunoscută dorința încă de la ultima sa vizită în Marea Britanie. Acesta s-a întors la Casa Regală pentru a lua parte alături de fratele său la dezvelirea statuii Perințesei Diana. Momentul emoționant pare că a atins o coardă sensibilă în sufletul Prințului care vrea să rezolve problemele cu familia sa.

Prințul Harry vrea să-și boteze fiica la Castelul Windsor

Relațiile dintre Familia Regală Britanică și Prințul Harry au fost destul de dificile în ultima vreme. După acuzațiile pe care le-a adus familie sale în cadrul unei serii de interviuri cu Oprah, Ducele de Sussex s-a cufundat în tot mai mult în tensiuni.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle, în curtea unei case, pe o canapea, în timp ce înregistrează mesajul pentru VAX Live
Într-un mesaj video înregistrat într-o grădină, Meghan a discutat despre implicațiile pe termen lung pe care le va avea pandemia de coronavirus / Profimedia Images

De la moartea bunicului său, Prințul Harry a preferat să rămâna alături de soția sa și să nu ne mai întoarcă în Marea Britanie. Cea mai recentă apariție a Prințului Harry în Marea Britanie a fost la dezvelirea statuii Prințesei Diana.

Reclamă

Atunci a fost surprins zâmbind și discutând cu fratele său, Prințul William. Deși camerele de fotografiat i-au surprins având o relație apropiată, sursele apropiate Ducelui de Cambridge au declarat faptul că Prințul William și-a pierdut încrederea în fratele său. Cu toate acestea, Prințul Harry este decis și vrea să-și boteze fiica la Castelul Windsor.

„Prințul Harry le-a spus mai multor persoane că vrea să o boteze pe Lili la Castelul Windsor, la fel ca pe fratele său. Cuplul este fericit să aștepte până când circumstanțele vor permite acest lucru.”

Se pare că Duccele de Sussex este dispus să repare relația sa cu Familia Regală. Mai mult acesta vrea ca Regina Elisabeta să fie prezentă la botezul fetiței sale.

Reclamă

Botezul micuței Lilibet ar putea fi o oportunitate și pentru Meghan Markle. De când s-a mutat în America și a renunțat la îndatoririle regale, aceasta nu s-a mai întors în Marea Britanie. Nici la înmormântarea Prințului Philp nu a putut lua parte, întrucât medicii au sfatuit-o că nu este o călătorie sigură fiind atunci însărcinată cu Lili.

Cum ar putea decurge botezul micuței Lilibet

Prințul Harry vrea să-și boteze fiica la Castelul Windsor. Acesta își dorește o ceremonie privată, la fel cum s-a întâmplat la botezul micuțului Archie.

Micuțul Archie a avut parte de o ceremonie restrânsă în anul 2019. Tot atunci o poză oficială de familie a apărut pe contul personal de Instagram al Ducilor de Sussex. În descrierea fotografiei Meghan și Harry au scris despre cum a decurs evenimentul.

De altfel, Ducii de Sussex au fost extrem de încântați să mpărtășească vestea cu oamenii din lumea întreagă. Se pare că Prințul Harry este dispus să facă o schimbare în viața sa și să-i ofere micuței Lili un botez la fel de frumos. Mai mult, conform surselor regale, Harry își dorește foarte mult ca la botezul micuței să ia parte și Regina Elisabeta.

Ar fi prima întâlnire oficială a Reginei cu strănepoata sa. La nașterea micuței, sursele au speculat faptul că Regina Elisabeta și-ar fi cunoscut strănepoata printr-o conferință video pe care Ducii de Sussex au organizat-o.

În mod cert, Herry a avut întotdeauna o relație strânsă cu bunica sa, în ciuda lucrurilor care s-au spus între ei. Astfel, dorința sa de a-și boteza fiica în prezența Reginei este naturală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
O zână într-o rochie fluidă, într-un peisaj de toamnă
Horoscop
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale vor afla exact ce au de făcut pentru a avea o viață mai bună. Liniștea sufletească este...
3
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
4
Regina Camilla, la un eveniment, într-o ținută albastră, din catifea
Divertisment
Regina consoartă Camilla și relația ei cu Familia Regală Britanică. A fost „cealaltă femeie”, dar acum este soția Regelui Charles al III-lea
Când Prințul Charles și Camilla Shand s-au întâlnit pentru prima dată la un meci de polo în 1970, cei doi nu aveau idee că legătura lor va declanșa o poveste de dragoste de-o viață...
5
O femeie care aranjează ceasul în timp ce demonstrează cum se schimbăr ora de iarnă în 2022
Timp liber
Ora de iarnă 2022. Când se schimbă ora în urma deciziei care s-a luat la Bruxelles
Oamenii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să schimbe ora. În anotimpul răcoros, acest lucru se face în ultimul weekend din luna octombrie. Ceasul trebuie dat cu o oră înapoi, însă la Bruxelles au...
PARTENERI
×