Reclamă

Adevărul despre reuniunea dintre William și Harry. Ce s-ar fi întâmplat la dezvelirea statuii Dianei

Ducele de Cambridge și Ducele de Sussex au avut încă o întâlnire tensionată. Reuniunea dintre William și Harry la dezvelirea statuii Prințesei Diana nu a mers așa cum se așteptau apropiații, potrivit zvonurilor. Relația dintre Prinții William și Harry continuă să fie tensionată în ciuda speranțelor apropiaților că aceștia se vor împăca.

Publicat: 7 iulie 2021, 8:33

Ducele de Cambridge și Ducele de Sussex s-au întâlnit din nou cu ocazia dezvelirii statuii Dianei, însă nici evenimentul dedicat mamei lor nu a schimbat ruptura dintre cei doi. Mai mult, se pare că William și Harry s-au comportat complet diferit după marele eveniment, în spatele camerelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adevărul despre reuniunea dintre William și Harry

Deși cei doi Prinți au părut relaxați și fericiți în fața camerelor la dezvelirea statuii Dianei la Palatul Kensington, surse apropiate susțin că relația dintre frați continuă să fie tensionată. 

Potrivit unei surse apropiate, Harry se simte acum ca un străin după ce a părăsit postul din cadrul Familiei Regale din Marea Britanie, scrie The Mirror. Mai mult, se pare că orice încercare de soluționare a problemei e dificilă din cauza emoțiilor puternice din ambele părți.

”În ciuda faptului că William și Harry s-au reunit cu singurul scop de a onora moștenirea mamei lor, Harry chiar e exclus,” a declarat sursa.

Aceeași sursă susține că frații ”s-au prefăcut” pentru ca evenimentul să nu aibă probleme, dar s-au despărțit imediat cum s-a terminat. Meghan Markle nu a participat la dezvelirea statuii.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle, Westminster Abbey, 2018, eveniment pentru eroii Primului Război Mondial. Harry și William sunt îmbrăcați în costum, Kate a optat pentru o ținută verde și Meghan pentru una în nuanțe de albastru închis
Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex au avut mai multe apariții publice împreună după căsătoria lui Harry cu Meghan Markle. Cei patru au fost surprinși în cadrul unui eveniment pentru eroii Primului Război Mondial, la Westminster Abbey, în 2018 / Getty Images

O altă sursă apropiată familiei Spencer a vorbit despre cum evenimentul i-a dezamăgit pe apropiații Casei Regale. Mulți sperau ca această reuniune dintre William și Harry să ajute la reconcilierea lor, potrivit The Mirror.

Reclamă

Surse apropiate Palatului cred că momentul de împăcare între cei doi frați nu va avea loc prea curând. Motivul principal ar fi faptul că mulți cred că ”e aproape imposibil să aibă încredere în Harry”. Dezvăluirea despre reuniunea dintre William și Harry a apărut după difuzarea documentarului Harry and William: What Went Wrong?, în care e analizată ruptura dintre cei doi. Unul dintre motivele importante ar fi fost faptul că Harry simțea că nu e egal cu William în Familia Regală.

Noi dezvăluiri despre relația lui William cu Harry 

În documentar, mai multe surse au vorbit despre destrămarea relației dintre cei doi frați. Potrivit lui Camilla Tominey, fostă corespondentă a Casei Regale și actual editor asociat al The Daily Telegraph, Meghan și Harry își doreau o casă precum cea a Ducilor de Cambridge. 

Solicitarea lor a fost respinsă, însă, de Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles, scrie NewsWeek. ”În acel moment, Harry și Meghan voiau propriul birou așa cum aveau Ducii de Cambridge. Voiau propriul birou din Windsor în Frogmore Cottage, unde locuiau atunci.”

”În acel moment, Regina și Prințul Charles au intervenit și le-au spus ‘nu, noi vă vom gestiona afacerile’. Și, oarecum, aceasta a fost lovitura de grație pentru că, din nou, Ducii de Sussex se întrebau ‘de ce nu putem avea ce au Ducii de Cambridge? Trebuie să fim egali.’”

– Camilla Tominey

Există zvonuri potrivit cărora un fragment din documentar a fost scos la rugămintea Prințului William, scrie Daily Mail. Ducele de Cambridge ar fi susținut că declarațiile jurnalistului Omid Scobie, potrivit cărora Palatul Kensington ar fi lansat știri false în media despre Meghan și Harry, sunt false. 

De când a renunțat la îndatoririle regale, Prințul Harry s-a întors în Marea Britanie de două ori. Soția sa, Meghan Markle, nu a revenit în țară de atunci. Există zvonuri că aceasta va participa la un alt eveniment organizat în onoarea Prințesei Diana. Aceasta ar avea loc în luna septembrie, potrivit The Sun

În acest moment, nu există dovezi că va exista o reconciliere între cei doi frați. Reuniunea dintre William și Harry cu ocazia ar fi putut oferi ocazia ideală, dar relația continuă să fie tensionată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×