Reclamă

Femei din Familia Regală a Marii Britanii care au devenit mame dupa vârsta de 30 de ani

Sunt multe femei din Familia Regală a Marii Britanii care au devenit mame dupa vârsta de 30 de ani. Din păcate, fertilitatea începe să scadă în preajma acestei vârste. Foarte multe femei se tem că nu vor mai avea șansa să devină mămici. Cu toate acestea, femeile din Familia Regală Britanică au demonstrat contrariul pe parcursul anilor.

Publicat: 27 iunie 2021, 9:00

Conform specialiștilor fertilitatea scade treptat. Aceștia spun că abia în jurul vârstei 37 de ani va fi problematic pentru o femeie să rămână însărcinată. Ducesa de Sussex a adus pe lume un bebeluș la vârsta superbă de 39 de ani. Nu doar aceasta a demonstrat oamenilor că o sarcină este posibilă și după vârsta de 30 de ani. Regina Elisabeta a născut ultimul copil pe vremea când avea deja 36 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femei din Familia Regală a Marii Britanii care au devenit mame dupa vârsta de 30 de ani

Un studiu realizat de Biroul Național de Statistică al Marii Britanii a făcut publice câteva date privind vârsta medie la care femeile rămân pentru prima dată însărcinate. Conform statisticilor din 2019, o femeie rămâne însărcinată cu primul copil la vârsta de 28 de ani și nouă luni. Specialiștii au remarcat în acest sens o creștere.

În anul 2015, vârsta medie ajungea la 28 de ani și 6 luni. Cu o viață atât de agitată, nu e de mirare că vârsta medie va continua să crească. Totuși, sunt câteva femei din Familia Regală care au devenit mame dupa vârsta de 30 de ani și au avut parte de sarcini ușoare și copii perfect sănătoși.

Trei dintre aceste femei din Familia Regală a Marii Britanii care au devenit mame dupa vârsta de 30 de ani s-au făcut remarcate publicului prin atitudinea pozitivă și insintcul matern de care au dat dovadă.

Ele au demonstrat tuturor că speranța nu se pierde și că femeile pot avea un copil chiar și după această vârstă. De altfel, studiile arată că media vârstei printre femeile care rămân însărcinate pentru prima dată continuă să crească.

Reclamă

Ducesa de Sussex

Meghan Markle este una din cele trei femei din Familia Regală a Marii Britanii care au devenit mame dupa vârsta de 30 de ani. Aceasta a adus pe lume cel de-al doilea copil al familie pe data de 4 iunie. Micuța Lili s-a născut la spitalul Santa Barbara din California și a adus multă bucurie în Familia Regală.

Meghan Markle, în curtea unei case, pe o canapea, în timp ce înregistrează mesajul pentru VAX Live
Într-un mesaj video înregistrat într-o grădină, Meghan a discutat despre implicațiile pe termen lung pe care le va avea pandemia de coronavirus / Profimedia Images
Reclamă

Regina Elisabeta a avut o reacție emoționantă la aflarea numelui micuței. Casa Regală a Marii Britanii i-a felicitat pe Ducii de Sussex pentru nașterea micuței. Ducesa de Sussex a devenit pentru a doua oară mămică la frumoasa vârstă de 39 de ani, iar micuța ei este perfect sănătoasă. Deși nu au apărut încă fptpgrafii cu micuța Lili, așa cum cere Protocolul Regal, oamenii snt nerăbdători să o vadă.

Ducesa de Cambridge

Primul copil al Ducesei Kate Middleton a venit pe lume când aceasta avea deja 31 de ani. Micuțul George a adus multă bucurie în Familia Regală Britanică în anul 2013. Ducesa de Cambridge a mai adus pe lume încă doi micuți de atunci.

Kate Middleton este a doua din cele trei femei din Familia Regală a Marii Britanii care au devenit mame dupa vârsta de 30 de ani. Alături de Prințul William și-au întâmpinat copiii la spitalul St. Mary din Londra. Kate Middleton a avut întotdeauna o apariție remarcabilă după fiecare naștere și s-a bucurat să artate publicului imagini cu micuții săi.

Kate Middleton și Prințul William, pe scările Spitalului St.Mary, la nașterea Prințului George
Din anii 1970 și până acum, ca o tradiție a Monarhiei Britanice, majoritatea bebelușilor Familiei Regale s-a născut în aripa Lindo, de la Spitalul St. Mary din Londra / Getty Images

Cea care a făcut celebră tradiția de a se fotografia pe treptele spitalului St. Mary a fost chiar Prințesa Diana atunci când l-a adus pe lume pe micuțul Prinț William. Familia Ducilor de Cambridge este mai frumoasă ca niciodată. De altfel, Ducii de Cambridge obișnuiesc să împărtășească cu cei din jur fotografii din viața lor pe contul personal de Instagram.

Regina Elisabeta

Ultima din cele trei femei din Familia Regală a Marii Britanii care au devenit mame dupa vârsta de 30 de ani este chiar Regina Elisabeta. Aceasta a adus pe lume ultimul său copil la vârsta de 37 de ani.

Conform publicației Hello Magazine, Regina Elisabeta a încălcat Protocolul Regal în timpul nașterii Prințului Edward. Sursele spun că Prințul Philip ar fi luat parte la marele moment și chiar ar fi ținut-o pe Regină de mână în clipele dureroase.

Regina Elisabeta însărcinată cu Prințul Andrew alături de fiul său Prințul Charles și alți doi bărbați în timp ce își plimbau câinii după o vizită de Crăciun
Regina Elisabeta a încălcat Protocolul Regal în timpul nașterii Prințului Edward / Getty Images

Chiar și Regina Elisabeta a încercat să-și țină micuții departe de lumina camerelor. Se pare că Prințul Charles ar fi fst ferit de aparatele de luat vederi mai bine de o lună. Conform unei publicații cunoscute, Regina ar fi fost în travaliu cu Prințul Charles pentru mai bine de 20 de ore înainte ca medicii să intervină cu o operație de cezariană. Totuși Regina s-a conformat Protocolului Regal și a născut la Palatul Buckingham de fiecare dată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×