Reclamă

5 lucruri pe care nu le știai despre fiul Ducilor de Sussex

Ducii de Sussex se pregătesc în această perioadă să aducă pe lume cel de-al doilea lor copil. Cei doi au anunțat că de data aceasta vor avea o fetiță. În prezent toată energia și grija lor este îndreptată spre Archie care a împlinit recent doi anișori. În timp ce fiul Ducilor de Sussex își așteaptă surioara, am pregătit 5 lucruri pe care nu le știai despre Archie.

Publicat: 6 iunie 2021, 7:02

Familia Ducilor de Sussex are un nou motiv de fericire. După ce Meghan Markle a pierdut o sarcină anul trecut, aceasta se pregătește să devină mămică pentru a doua oară. Părinții sunt încântați peste măsură și au grijă ca până atunci să-l pregătească pe Archie pentru a-și întâmpina surioara. Conform unor apropiați ai Familiei Regale, fiul Ducilor de Sussex este „încântat de rolul său de frate mai mare”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

5 lucruri pe care nu le știai despre fiul Ducilor de Sussex

Fiul Ducilor de Sussex se pregătește să devină un frățior mai mare. Deși sunt destul de ocupați cu pregătirile, părinții lui nu ratează nicio ocazie să-și exprime iubirea pe care i-o poartă. Archie, a fost întotdeuna prioritatea numărul unu a Ducilor de Sussex, iar acest lucru nu se va schimba, chiar dacă familia se mărește. Pentru aniversarea celor doi anișori, Meghan a publicat un videoclip în care îl ținea în brațe pe micuț în timp ce îi citea o poveste.

Chiar și Familia Regală i-a urat micuțului o aniversare fericită. Fiul Ducilor de Sussex este cu siguranță foarte iubit de întreaga sa familie. Acum că a crescut puțin mai mare este pregătit să-și ia în serios rolul de frățior. O sursă apropiată a Familiei Regale a declarat într-un interviu pentru Us Weekly că „Archie știe foarte bine că urmează să fie un frățior mai mare și este extrem de bucuros să-și ajute părinții.” În așteptarea surioarei sale am pregătit cinci lucruri pe care nu le știai despre micuțul Archie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Numele sale de alint sunt Arch și Bubba

În videoclipul postat recent de Meghan Markle aceasta îi citește micuțului său o poveste. În timp ce fiul Ducilor de Sussex își ajuta mama cu paginile cărții, Meghan a dezvăluit porecla pe care o are pentru micuț.

Hai să întoarcem împreună pagina. Hai să arătăm tuturor povestea. Hai să trecem mai departe la următoarea pagină, Arch

– Meghan Markle

Reclamă

Un alt nume de alint folosit pentru fiul Ducilor de Sussex este Bubba. La o întâlnire pe care a avut-o în Africa de Sud cu arhiepiscopul Desmon Tutu, Meghan și-a numit băiețelul Bubba. Se pare că micuțul Archie i-a făcut pe toți să se topească după drăgălășenia lui în excursia din septembrie 2019.

Iubește Africa

Dragostea Prințului Harry pentru Africa este deja bine cunoscută în rândul publicului. Se pare că fiul său a moștenit și el această iubire. La doar cinci luni de la naștere, micuțul Archie a avut șansa să viziteze pentru prima dată Africa. În documentarul Harry & Meghan: O călătorie în Africa, Ducii de Sussex au povestit despre experiențele micuțului.

Iubește cu siguranță Africa la fel de mul ca mine. A privit tot timpul plin de bucurie pe fereastră. În plus și-a găsit glasul aici. Face mai mult zgomot ca niciodată.

– Prințul Harry

Declarația Prințului Harry a fost completată de Meghan Markle care a povestit cum Archie a fost mai fericit ca niciodată în zilele pe care le-au petrecut în Africa.

A fost fascinat de prima sa zăpadă

Prințul Harry este îndrăgostit complet de fiul său. La un eveniment caritabil organizat de Ducii de Cambridge, Prințul Harry le-a povestit oamenilor plin de entuziasm despre experiența micuțului Archie. Se pare că fiul Ducilor de Sussex a fost foarte încântat să vadă zăpada, iar acest lucru i-a înduioșat complet pe părinții săi.

Este un privilegiu pentru mine să vă întâlnesc și să simt bucuria pe care și voi o împărtăsiți pentru Archie. De curând a văzut zăpada pentru prima dată și pot spune că reacția sa a fost extraordinară.

– Prințul Harry

Micuțul Archie s-a bucurat foarte tare să descopere zăpada la începutul lui ianuarie în 2020.

Îi plac plimbările cu bicicleta

Într-un interviu pe care Ducii de Sussex l-au avut cu celebra Oprah Winfrey, cei doi au explicat de ce mutarea în California a fost cu adevărat un lucru benefic pentru micuțul Archie. Se pare că fiul Ducilor de Sussex se bucură de plimbările pe care le face alături de părinții săi în aer liber. În plus, de multe ori familia este însoțită și de cătelușul lor. Ducii au povestit public despre experiențele pe care micuțul lor le trăiește în California.

Este minunat să avem atât de mult spațiu în care să mergem cu Archie în plimbări. Facem drumeții sau plimbări liniștite pe plajă. Cel mai mult îmi place să-l văd în scaunul său special atunci când îl plimb cu bicicleta. Este atât de încântat de lucrurile din jur încât de fiecare dată întinde mânuțele în aer și îmi arată casele sau copacii.

– Prințul Harry

Ducii de Sussex sunt fanii lui numărul unu

Meghan Markle și Prințul Harry și-au exprimat în repetate rânduri bucuria de a-l avea pe micuțul Archie chiar înainte ca acesta să se nască. De când a venit pe lume, Archie a devenit centrul universului Ducilor de Sussex.

Deși sunt prinși adeseori cu multe treburi, cei doi își fac întotdeuna timp pentru fiul lor. Cum Meghan Markle se pregătește să aducă pe lume un nou copil, toată lumea se întreabă ce se va întâmpla cu atenția pentru micul Archie. Tatăl său, Prințul Harry a declarat într-o discuție video: „Micuțul nostru bărbat este prioritatea noastră numărul unu.” În plus, Meghan Markle a povestit recent despre cartea sa pentru copii, iar inspirație i-a fost chiar soțul și fiul său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×