Reclamă

Cum este celebrată aniversarea lui Archie, fiul Ducilor de Sussex

Au apărut informații despre cum este celebrată aniversarea lui Archie, fiul Ducilor de Sussex. Meghan Markle și Prințul Harry au marcat ziua de naștere a micuțului lor prin intermediul unei înregistrări video. În videoclip, Ducesa de Sussex îi citește lui Archie una dintre cărțile sale preferate.

Publicat: 6 mai 2021, 16:39

Clipul a fost făcut public pe Instagramul organizației Salvați Copiii, în cadrul unei campanii de strângere de fonduri pentru persoanele care au fost afectate de pandemia cu Covid-19. Autoarea cărții Duck! Rabbit! este Amy Krouse Rosenthal. Cartea este ilustrată de Tom Lichtenheld.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum este celebrată aniversarea lui Archie, fiul Ducilor de Sussex

În timp ce Ducesa citește și arată ilustrațiile către cameră, Archie zâmbește și încearcă să se joace cu paginile cărții. Se bănuiește că înregistrarea ar fi făcută de Prințul Harry. Acesta poate fi auzit râzând uneori pe fundalul înregistrării.

Meghan îl alintă pe fiul ei „Arch”. La finalul poveștii, Meghan Markle își îmbrățișează fiul, în timp ce Prințul Harry îi felicită pe cei doi cu un „bravo”.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor s-a născut pe 6 mai 2019. La naștere acesta a cântărit 3 kilograme și 200 de grame. Părinții săi l-au prezentat publicului la câteva zile după nașterea sa.

Cel mic a primit urări de ziua sa naștere de la străbunica sa, Regina Elisabeta a II-a, bunicul lui, Prințul de Wales, dar și Ducii de Cambridge, pe rețelele de socializare, informează BBC News.

Reclamă

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO!

Mesajul Familiei Regale Britanice pentru Archie

Reclamă

Cu ocazia celei de-a doua aniversări a lui Archie, Familia Regală Britanică i-a făcut urări prin intermediul unei postări pe Instagram, alături de una dintre primele poze oficiale ale micuțului, împreună cu părinții săi.

Fotografia a fost însoțită de mesajul: „Îi dorim lui Archie Mountbatten-Windsor aniversarea fericită a doi ani anișori”.

În imagine, Prințul Harry îl ține în brațe pe fiul său nou-născut, Archie, în timp ce soția sa, Meghan Markle, îi este alături. Fotografia a fost făcută la Castelul Windsor, la scurt timp după nașterea lui Archie. Cuplul regal a încălcat tradiția prezentându-l pe Archie publicului la două zile după naștere, la castelul Windsor, și nu la ieșirea din spital.

Ducii de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William, dar și Prințul Charles i-au urat lui Archie urări pe conturile lor oficiale de Instagram.

Potrivit Mirror UK, citat de presa internațională, Prințul Harry și Meghan Markle vor sărbători ziua de naștere a bebelușului Archie prin intermediul unei întâlniri online pe Zoom, alături de Regina Elisabeta a II-a, străbunica copilului. Regina Marii Britanii nu și-a mai văzut nepotul din toamna lui 2019, adică de 18 luni, de când părinții săi au luat decizia de a petrece o perioadă de timp în Canada, iar mai apoi de a se muta în SUA.

Micuțul Archie este al șaptelea moștenitor la tronul Marii Britanii. Părinții săi au renunțat la începutul anului 2020 la statutul de membri regali seniori ai Familiei Regale Britanice, pentru a își obține independența financiară. Aceștia fac pași majori către o viață normală.

Recent Meghan Markle a anunțat că la începutul lunii iunie 2021 își va face debutul ca autoare de cărți pentru copii. Cartea este inspirată din relația soțului ei cu fiul lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Deciziile spontane sunt la ordinea zilei pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024 îți aduce previziuni astrale pentru toate zodiile. Vor exista probleme pe plan financiar și momente de...
2
O femeie îmbrăcată elegant, în cadru feeric
Horoscop
Zodiile care sunt cei mai buni profesori. Nativii care au darul predării
Ești un profesor care caută să descopere secretele din spatele priceperii sale la catedră sau doar vrei să înțelegi care nativi au abilități înnăscute de predare? Ai mai jos o listă făcută de astrologi...
3
Shiloh Jolie-Pitt cu părul prins la un eveniment public
Divertisment
Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând. Fiica Angelinei Jolie e de nerecunoscut după ce și-a tuns părul scurt
Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând. Fiica Angelinei Jolie e de nerecunoscut de când a decis să treacă printr-o schimbare radicală de look. Adolescenta s-a tuns scurt și se bucură de această perioadă așa cum...
4
Leonardo DiCaprio cu o șapcă pe cap și în timp ce vorbește la un telefon
Divertisment
Cum petrece Leonardo DiCaprio atunci când nu-l vede nimeni. Actorul și Vittoria Ceretti nu au mai ținut cont de nimic
S-a aflat cum petrece Leonardo DiCaprio atunci când nu-l vede nimeni. Actorul a fost surprins în compania iubitei sale. El și Vittoria Ceretti nu s-au mai ascuns de camerele de fotografiat și-au dat frâu...
5
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
PARTENERI
×