Reclamă

Cum este celebrată aniversarea lui Archie, fiul Ducilor de Sussex

Au apărut informații despre cum este celebrată aniversarea lui Archie, fiul Ducilor de Sussex. Meghan Markle și Prințul Harry au marcat ziua de naștere a micuțului lor prin intermediul unei înregistrări video. În videoclip, Ducesa de Sussex îi citește lui Archie una dintre cărțile sale preferate.

Publicat: 6 mai 2021, 16:39

Clipul a fost făcut public pe Instagramul organizației Salvați Copiii, în cadrul unei campanii de strângere de fonduri pentru persoanele care au fost afectate de pandemia cu Covid-19. Autoarea cărții Duck! Rabbit! este Amy Krouse Rosenthal. Cartea este ilustrată de Tom Lichtenheld.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum este celebrată aniversarea lui Archie, fiul Ducilor de Sussex

În timp ce Ducesa citește și arată ilustrațiile către cameră, Archie zâmbește și încearcă să se joace cu paginile cărții. Se bănuiește că înregistrarea ar fi făcută de Prințul Harry. Acesta poate fi auzit râzând uneori pe fundalul înregistrării.

Meghan îl alintă pe fiul ei „Arch”. La finalul poveștii, Meghan Markle își îmbrățișează fiul, în timp ce Prințul Harry îi felicită pe cei doi cu un „bravo”.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor s-a născut pe 6 mai 2019. La naștere acesta a cântărit 3 kilograme și 200 de grame. Părinții săi l-au prezentat publicului la câteva zile după nașterea sa.

Cel mic a primit urări de ziua sa naștere de la străbunica sa, Regina Elisabeta a II-a, bunicul lui, Prințul de Wales, dar și Ducii de Cambridge, pe rețelele de socializare, informează BBC News.

Reclamă

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO!

Mesajul Familiei Regale Britanice pentru Archie

Reclamă

Cu ocazia celei de-a doua aniversări a lui Archie, Familia Regală Britanică i-a făcut urări prin intermediul unei postări pe Instagram, alături de una dintre primele poze oficiale ale micuțului, împreună cu părinții săi.

Fotografia a fost însoțită de mesajul: „Îi dorim lui Archie Mountbatten-Windsor aniversarea fericită a doi ani anișori”.

În imagine, Prințul Harry îl ține în brațe pe fiul său nou-născut, Archie, în timp ce soția sa, Meghan Markle, îi este alături. Fotografia a fost făcută la Castelul Windsor, la scurt timp după nașterea lui Archie. Cuplul regal a încălcat tradiția prezentându-l pe Archie publicului la două zile după naștere, la castelul Windsor, și nu la ieșirea din spital.

Ducii de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William, dar și Prințul Charles i-au urat lui Archie urări pe conturile lor oficiale de Instagram.

Potrivit Mirror UK, citat de presa internațională, Prințul Harry și Meghan Markle vor sărbători ziua de naștere a bebelușului Archie prin intermediul unei întâlniri online pe Zoom, alături de Regina Elisabeta a II-a, străbunica copilului. Regina Marii Britanii nu și-a mai văzut nepotul din toamna lui 2019, adică de 18 luni, de când părinții săi au luat decizia de a petrece o perioadă de timp în Canada, iar mai apoi de a se muta în SUA.

Micuțul Archie este al șaptelea moștenitor la tronul Marii Britanii. Părinții săi au renunțat la începutul anului 2020 la statutul de membri regali seniori ai Familiei Regale Britanice, pentru a își obține independența financiară. Aceștia fac pași majori către o viață normală.

Recent Meghan Markle a anunțat că la începutul lunii iunie 2021 își va face debutul ca autoare de cărți pentru copii. Cartea este inspirată din relația soțului ei cu fiul lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×