Reclamă

Cum este celebrată aniversarea lui Archie, fiul Ducilor de Sussex

Au apărut informații despre cum este celebrată aniversarea lui Archie, fiul Ducilor de Sussex. Meghan Markle și Prințul Harry au marcat ziua de naștere a micuțului lor prin intermediul unei înregistrări video. În videoclip, Ducesa de Sussex îi citește lui Archie una dintre cărțile sale preferate.

Publicat: 6 mai 2021, 16:39

Clipul a fost făcut public pe Instagramul organizației Salvați Copiii, în cadrul unei campanii de strângere de fonduri pentru persoanele care au fost afectate de pandemia cu Covid-19. Autoarea cărții Duck! Rabbit! este Amy Krouse Rosenthal. Cartea este ilustrată de Tom Lichtenheld.

Cum este celebrată aniversarea lui Archie, fiul Ducilor de Sussex

În timp ce Ducesa citește și arată ilustrațiile către cameră, Archie zâmbește și încearcă să se joace cu paginile cărții. Se bănuiește că înregistrarea ar fi făcută de Prințul Harry. Acesta poate fi auzit râzând uneori pe fundalul înregistrării.

Meghan îl alintă pe fiul ei „Arch”. La finalul poveștii, Meghan Markle își îmbrățișează fiul, în timp ce Prințul Harry îi felicită pe cei doi cu un „bravo”.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor s-a născut pe 6 mai 2019. La naștere acesta a cântărit 3 kilograme și 200 de grame. Părinții săi l-au prezentat publicului la câteva zile după nașterea sa.

Cel mic a primit urări de ziua sa naștere de la străbunica sa, Regina Elisabeta a II-a, bunicul lui, Prințul de Wales, dar și Ducii de Cambridge, pe rețelele de socializare, informează BBC News.

Reclamă

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO!

Mesajul Familiei Regale Britanice pentru Archie

Reclamă

Cu ocazia celei de-a doua aniversări a lui Archie, Familia Regală Britanică i-a făcut urări prin intermediul unei postări pe Instagram, alături de una dintre primele poze oficiale ale micuțului, împreună cu părinții săi.

Fotografia a fost însoțită de mesajul: „Îi dorim lui Archie Mountbatten-Windsor aniversarea fericită a doi ani anișori”.

În imagine, Prințul Harry îl ține în brațe pe fiul său nou-născut, Archie, în timp ce soția sa, Meghan Markle, îi este alături. Fotografia a fost făcută la Castelul Windsor, la scurt timp după nașterea lui Archie. Cuplul regal a încălcat tradiția prezentându-l pe Archie publicului la două zile după naștere, la castelul Windsor, și nu la ieșirea din spital.

Ducii de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William, dar și Prințul Charles i-au urat lui Archie urări pe conturile lor oficiale de Instagram.

Potrivit Mirror UK, citat de presa internațională, Prințul Harry și Meghan Markle vor sărbători ziua de naștere a bebelușului Archie prin intermediul unei întâlniri online pe Zoom, alături de Regina Elisabeta a II-a, străbunica copilului. Regina Marii Britanii nu și-a mai văzut nepotul din toamna lui 2019, adică de 18 luni, de când părinții săi au luat decizia de a petrece o perioadă de timp în Canada, iar mai apoi de a se muta în SUA.

Micuțul Archie este al șaptelea moștenitor la tronul Marii Britanii. Părinții săi au renunțat la începutul anului 2020 la statutul de membri regali seniori ai Familiei Regale Britanice, pentru a își obține independența financiară. Aceștia fac pași majori către o viață normală.

Recent Meghan Markle a anunțat că la începutul lunii iunie 2021 își va face debutul ca autoare de cărți pentru copii. Cartea este inspirată din relația soțului ei cu fiul lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×