Reclamă

Cum este celebrată aniversarea lui Archie, fiul Ducilor de Sussex

Au apărut informații despre cum este celebrată aniversarea lui Archie, fiul Ducilor de Sussex. Meghan Markle și Prințul Harry au marcat ziua de naștere a micuțului lor prin intermediul unei înregistrări video. În videoclip, Ducesa de Sussex îi citește lui Archie una dintre cărțile sale preferate.

Publicat: 6 mai 2021, 16:39

Clipul a fost făcut public pe Instagramul organizației Salvați Copiii, în cadrul unei campanii de strângere de fonduri pentru persoanele care au fost afectate de pandemia cu Covid-19. Autoarea cărții Duck! Rabbit! este Amy Krouse Rosenthal. Cartea este ilustrată de Tom Lichtenheld.

Cum este celebrată aniversarea lui Archie, fiul Ducilor de Sussex

În timp ce Ducesa citește și arată ilustrațiile către cameră, Archie zâmbește și încearcă să se joace cu paginile cărții. Se bănuiește că înregistrarea ar fi făcută de Prințul Harry. Acesta poate fi auzit râzând uneori pe fundalul înregistrării.

Meghan îl alintă pe fiul ei „Arch”. La finalul poveștii, Meghan Markle își îmbrățișează fiul, în timp ce Prințul Harry îi felicită pe cei doi cu un „bravo”.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor s-a născut pe 6 mai 2019. La naștere acesta a cântărit 3 kilograme și 200 de grame. Părinții săi l-au prezentat publicului la câteva zile după nașterea sa.

Cel mic a primit urări de ziua sa naștere de la străbunica sa, Regina Elisabeta a II-a, bunicul lui, Prințul de Wales, dar și Ducii de Cambridge, pe rețelele de socializare, informează BBC News.

Reclamă

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO!

Mesajul Familiei Regale Britanice pentru Archie

Reclamă

Cu ocazia celei de-a doua aniversări a lui Archie, Familia Regală Britanică i-a făcut urări prin intermediul unei postări pe Instagram, alături de una dintre primele poze oficiale ale micuțului, împreună cu părinții săi.

Fotografia a fost însoțită de mesajul: „Îi dorim lui Archie Mountbatten-Windsor aniversarea fericită a doi ani anișori”.

În imagine, Prințul Harry îl ține în brațe pe fiul său nou-născut, Archie, în timp ce soția sa, Meghan Markle, îi este alături. Fotografia a fost făcută la Castelul Windsor, la scurt timp după nașterea lui Archie. Cuplul regal a încălcat tradiția prezentându-l pe Archie publicului la două zile după naștere, la castelul Windsor, și nu la ieșirea din spital.

Ducii de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William, dar și Prințul Charles i-au urat lui Archie urări pe conturile lor oficiale de Instagram.

Potrivit Mirror UK, citat de presa internațională, Prințul Harry și Meghan Markle vor sărbători ziua de naștere a bebelușului Archie prin intermediul unei întâlniri online pe Zoom, alături de Regina Elisabeta a II-a, străbunica copilului. Regina Marii Britanii nu și-a mai văzut nepotul din toamna lui 2019, adică de 18 luni, de când părinții săi au luat decizia de a petrece o perioadă de timp în Canada, iar mai apoi de a se muta în SUA.

Micuțul Archie este al șaptelea moștenitor la tronul Marii Britanii. Părinții săi au renunțat la începutul anului 2020 la statutul de membri regali seniori ai Familiei Regale Britanice, pentru a își obține independența financiară. Aceștia fac pași majori către o viață normală.

Recent Meghan Markle a anunțat că la începutul lunii iunie 2021 își va face debutul ca autoare de cărți pentru copii. Cartea este inspirată din relația soțului ei cu fiul lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton și Prințul William în Londra la un eveniment public
Divertisment
Cadoul Prințului William pentru Rose Hanbury. Ce spune presa internațională despre infidelitatea Prințului de Wales
Presa internațională vorbește despre cadoul Prințului William pentru Rose Hanbury. Se zvonește că cei doi ar fi avut o relație și că Prințul de Wales i-ar fi fost infidel soției sale, Kate Middleton. Zvonurile...
2
O femeie care privește cu jind un desert de pe o farfurie
Lifestyle
Trucuri pentru a păcăli foamea. Ce să faci ca să reduci poftele din timpul zilei
Poftele îți dau bătăi de cap? Simți că, oricât de mult ai încerca să te menții cu planul tău de dietă, poftele îți stau în mod constant în cale? Ai mai jos câteva trucuri...
3
Fată frumoasă poartă o pălărie și stă într-o pădure
Horoscop
Care este sufletul tău pereche, în funcție de zodie. Nativii care trăiesc cele mai frumoase povești de iubire
Dacă vrei să știi care este sufletul tău pereche în funcție de zodie, ai venit în locul potrivit. Trăsăturile fiecăruia sunt extrem de importante în alegerea partenerului de viață. De asemenea, chiar dacă pare...
4
Două porții de Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi în boluri albe, alături de felii de pâine
Rețete
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Dacă te întrebi ce mai poți prepara pentru masa de prânz, încearcă o rețetă de ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare. Rețetele de supă și ciorbă fac parte din meniul...
5
Mâini de femeie pe un fundal turcoaz, cu multe culori și forme de diferite dimensiuni
Frumusețe
Unghii de primăvară. 8 modele simple pe care le poți face acasă
Primăvara își intră în rol și mai mult ca sigur ai nevoie de o reîmprospătare de look. Îți propunem câteva modele de unghii de primăvară, simplu de realizat, fără ustensile profesionale. Pentru că pe...
PARTENERI
×