Reclamă

Meghan Markle debutează ca autoare de cărți pentru copii

Editura americană Penguin Random House a anunțat că Ducesa de Sussex va publica pe 8 iunie 2021 prima ei carte. Cartea este intitulată „Bench”. Astfel, Meghan Markle debutează ca autoare de cărți pentru copii.

Publicat: 6 mai 2021, 7:09

Cartea „Bench”, în traducere „Băncuța”, vorbește despre „legătura specială dintre tată și fiu, așa cum este văzută prin ochii unei mame”. Povestea a fost inspirată de relația Prințului Harry cu fiul său, Archie.

Meghan Markle debutează ca autoare de cărți pentru copii

Cartea va apărea, de asemenea, și într-o variantă audio. În care vocea va fi chiar cea a Ducesei de Sussex. „Bench” va fi ilustrată de animatorul și ilustratorul american Christian Robinson.

Bench a luat ființă ca o poezie pe care am scris-o pentru soțul meu de Ziua Tatălui. Chiar la o lună după nașterea lui Archie.

– Meghan Markle, citată de Huffington Post

„Christian a transpus căldura, bucuria și confortul relației dintre tați și fiii lor, în ilustrații desenate în acuarelă, frumoase și diafene”, a adăugat aceasta.

„Acest mod de reprezentare a fost deosebit de importantă pentru mine. Christian și cu mine am lucrat îndeaproape pentru a zugrăvi această legătură specială printr-o latură incluzivă. Sper ca această carte să rezoneze cu fiecare familie, indiferent de alcătuirea acesteia, la fel de mult cât rezonează cu a mea”, mai spune Ducesa.

Reclamă

Meghan nu este străină de lumea publicațiilor. În 2019, Ducesa de Sussex a devenit primul editor invitat de British Vogue să lucreze la ediția din luna septembrie a revistei. Ediția lunii septembrie 2019 a stabilit două recorduri, devenind cel mai vândut număr din istoria revistei și cel mai vândut număr din ultimul deceniu.

În 2018, Palatul Kensington, acolo unde se află reședința Familiei Regale Britanice, anunța că Ducesa de Sussex a scris prefața unei cărți de bucate.

„Together. Our communituy Kitchen” este o carte scrisă de unele dintre femeile care lucrează în bucătăria comunitară Hubb. Aceste femei fac parte din rândul persoanelor afectate de incendiul din Grenfell Tower, ce a avut loc în 2017, la Londra.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ducesa de Sussex, pasionată de scris

Meghan Markle a scris, de asemenea, vreme de trei ani pe blogul său de lifestyle, numit „The Tig”. Acesta a fost închis în 2017, cu câteva luni înainte de anunțul logodnei cu Prințul Harry.

Potrivit biografilor regali Omid Scobie și Carolyn Durand, Meghan Markle s-ar fi aflat, de asemenea, în spatele blogului hollywoodian anonim „The Working Actress”.

„The Tig nu a fost prima dată când Meghan și-a exprimat opiniile prin intermediul internetului. Din 2010 până în 20212, aceasta ar fi scris pe blogul anonimThe Working Actress, despre eșecurile și triumfurile hollywoodiene”, au scris cei doi biografi regali.

„Acesteia i-a plăcut scrisul încă din perioada școlii și chiar se gândea să devină jurnalistă la un moment dat. Ca o oportunitate de a-și canaliza creativitatea și frustrările”, au adăugat aceștia.

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat să mai fie membri senori ai Familiei Regale britanice, pentru a-și obține independența financiară. Aceștia locuiesc în prezent în Statele Unite ale Americii și urmează să realizeze primul lor documentar TV. Documentarul va apărea pe Netflix și are ca subiect competiția Invictus, înființată de Prințul Harry.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×