Meghan Markle debutează ca autoare de cărți pentru copii

Editura americană Penguin Random House a anunțat că Ducesa de Sussex va publica pe 8 iunie 2021 prima ei carte. Cartea este intitulată „Bench”. Astfel, Meghan Markle debutează ca autoare de cărți pentru copii.

Publicat: 6 mai 2021, 7:09

Cartea „Bench”, în traducere „Băncuța”, vorbește despre „legătura specială dintre tată și fiu, așa cum este văzută prin ochii unei mame”. Povestea a fost inspirată de relația Prințului Harry cu fiul său, Archie.

Meghan Markle debutează ca autoare de cărți pentru copii

Cartea va apărea, de asemenea, și într-o variantă audio. În care vocea va fi chiar cea a Ducesei de Sussex. „Bench” va fi ilustrată de animatorul și ilustratorul american Christian Robinson.

Bench a luat ființă ca o poezie pe care am scris-o pentru soțul meu de Ziua Tatălui. Chiar la o lună după nașterea lui Archie.

– Meghan Markle, citată de Huffington Post

„Christian a transpus căldura, bucuria și confortul relației dintre tați și fiii lor, în ilustrații desenate în acuarelă, frumoase și diafene”, a adăugat aceasta.

„Acest mod de reprezentare a fost deosebit de importantă pentru mine. Christian și cu mine am lucrat îndeaproape pentru a zugrăvi această legătură specială printr-o latură incluzivă. Sper ca această carte să rezoneze cu fiecare familie, indiferent de alcătuirea acesteia, la fel de mult cât rezonează cu a mea”, mai spune Ducesa.

Meghan nu este străină de lumea publicațiilor. În 2019, Ducesa de Sussex a devenit primul editor invitat de British Vogue să lucreze la ediția din luna septembrie a revistei. Ediția lunii septembrie 2019 a stabilit două recorduri, devenind cel mai vândut număr din istoria revistei și cel mai vândut număr din ultimul deceniu.

În 2018, Palatul Kensington, acolo unde se află reședința Familiei Regale Britanice, anunța că Ducesa de Sussex a scris prefața unei cărți de bucate.

„Together. Our communituy Kitchen” este o carte scrisă de unele dintre femeile care lucrează în bucătăria comunitară Hubb. Aceste femei fac parte din rândul persoanelor afectate de incendiul din Grenfell Tower, ce a avut loc în 2017, la Londra.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ducesa de Sussex, pasionată de scris

Meghan Markle a scris, de asemenea, vreme de trei ani pe blogul său de lifestyle, numit „The Tig”. Acesta a fost închis în 2017, cu câteva luni înainte de anunțul logodnei cu Prințul Harry.

Potrivit biografilor regali Omid Scobie și Carolyn Durand, Meghan Markle s-ar fi aflat, de asemenea, în spatele blogului hollywoodian anonim „The Working Actress”.

„The Tig nu a fost prima dată când Meghan și-a exprimat opiniile prin intermediul internetului. Din 2010 până în 20212, aceasta ar fi scris pe blogul anonimThe Working Actress, despre eșecurile și triumfurile hollywoodiene”, au scris cei doi biografi regali.

„Acesteia i-a plăcut scrisul încă din perioada școlii și chiar se gândea să devină jurnalistă la un moment dat. Ca o oportunitate de a-și canaliza creativitatea și frustrările”, au adăugat aceștia.

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat să mai fie membri senori ai Familiei Regale britanice, pentru a-și obține independența financiară. Aceștia locuiesc în prezent în Statele Unite ale Americii și urmează să realizeze primul lor documentar TV. Documentarul va apărea pe Netflix și are ca subiect competiția Invictus, înființată de Prințul Harry.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
2
Bella Throne, alături de iubitul ei, la Milano Fashion Week 2022, îmbrăcați elegant
Divertisment
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Machiajul și costumul actriței, superbe
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere cu un machiaj tematic și un costum pe măsură. Vedeta de 24 de ani a publicat imagini de la ziua de naștere...
3
Meadow Walker, îmbrăcată în negru, la premiera Fast and Furious 9
Divertisment
Meadow Walker s-a căsătorit. Tânăra de 22 de ani și Louis Thornton-Allan au mers în fața altarului
Meadow Walker s-a căsătorit cu Louis Thornton-Allan. Cei doi îndrăgostiți și-au confirmat relația în luna iulie. Ulterior s-au logodit în august, iar la începutul acestei luni au ajuns în fața altarului. Meadow Walker este...
4
Alec și Ireland Baldwin, la Premiile Emmy, pe covorul roșu, în anul 2013
Divertisment
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară. Fiica lui Alec Baldwin are 26 de ani
Ireland Baldwin e de o frumusețe rară, iar acest lucru a fost remarcat rapid de agențiile de modele. Tânăra de 26 de ani a semnat contracte cu mai multe agenții de modele. Numele ei...
5
Meghan Markle în rochie de mireasă alături de Prințul Harry la costum la ceremonia lor de căsătorie
Divertisment
Thomas Markle Jr face speculații despre căsnicia Prințului Harry. Ce a declarat fratele vitreg al lui Meghan Markle
Thomas Markle Jr face noi speculații despre căsnicia Prințului Harry. Fratele vitreg al lui Meghan Markle a vorbit la un show de televiziune australian despre fostul mariaj al Ducesei de Sussex cu producătorul de...
PARTENERI
×