Reclamă

Meghan Markle debutează ca autoare de cărți pentru copii

Editura americană Penguin Random House a anunțat că Ducesa de Sussex va publica pe 8 iunie 2021 prima ei carte. Cartea este intitulată „Bench”. Astfel, Meghan Markle debutează ca autoare de cărți pentru copii.

Publicat: 6 mai 2021, 7:09

Cartea „Bench”, în traducere „Băncuța”, vorbește despre „legătura specială dintre tată și fiu, așa cum este văzută prin ochii unei mame”. Povestea a fost inspirată de relația Prințului Harry cu fiul său, Archie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle debutează ca autoare de cărți pentru copii

Cartea va apărea, de asemenea, și într-o variantă audio. În care vocea va fi chiar cea a Ducesei de Sussex. „Bench” va fi ilustrată de animatorul și ilustratorul american Christian Robinson.

Bench a luat ființă ca o poezie pe care am scris-o pentru soțul meu de Ziua Tatălui. Chiar la o lună după nașterea lui Archie.

– Meghan Markle, citată de Huffington Post

„Christian a transpus căldura, bucuria și confortul relației dintre tați și fiii lor, în ilustrații desenate în acuarelă, frumoase și diafene”, a adăugat aceasta.

„Acest mod de reprezentare a fost deosebit de importantă pentru mine. Christian și cu mine am lucrat îndeaproape pentru a zugrăvi această legătură specială printr-o latură incluzivă. Sper ca această carte să rezoneze cu fiecare familie, indiferent de alcătuirea acesteia, la fel de mult cât rezonează cu a mea”, mai spune Ducesa.

Reclamă

Meghan nu este străină de lumea publicațiilor. În 2019, Ducesa de Sussex a devenit primul editor invitat de British Vogue să lucreze la ediția din luna septembrie a revistei. Ediția lunii septembrie 2019 a stabilit două recorduri, devenind cel mai vândut număr din istoria revistei și cel mai vândut număr din ultimul deceniu.

În 2018, Palatul Kensington, acolo unde se află reședința Familiei Regale Britanice, anunța că Ducesa de Sussex a scris prefața unei cărți de bucate.

„Together. Our communituy Kitchen” este o carte scrisă de unele dintre femeile care lucrează în bucătăria comunitară Hubb. Aceste femei fac parte din rândul persoanelor afectate de incendiul din Grenfell Tower, ce a avut loc în 2017, la Londra.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ducesa de Sussex, pasionată de scris

Meghan Markle a scris, de asemenea, vreme de trei ani pe blogul său de lifestyle, numit „The Tig”. Acesta a fost închis în 2017, cu câteva luni înainte de anunțul logodnei cu Prințul Harry.

Potrivit biografilor regali Omid Scobie și Carolyn Durand, Meghan Markle s-ar fi aflat, de asemenea, în spatele blogului hollywoodian anonim „The Working Actress”.

„The Tig nu a fost prima dată când Meghan și-a exprimat opiniile prin intermediul internetului. Din 2010 până în 20212, aceasta ar fi scris pe blogul anonimThe Working Actress, despre eșecurile și triumfurile hollywoodiene”, au scris cei doi biografi regali.

„Acesteia i-a plăcut scrisul încă din perioada școlii și chiar se gândea să devină jurnalistă la un moment dat. Ca o oportunitate de a-și canaliza creativitatea și frustrările”, au adăugat aceștia.

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat să mai fie membri senori ai Familiei Regale britanice, pentru a-și obține independența financiară. Aceștia locuiesc în prezent în Statele Unite ale Americii și urmează să realizeze primul lor documentar TV. Documentarul va apărea pe Netflix și are ca subiect competiția Invictus, înființată de Prințul Harry.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×