Reclamă

De ce a fost părăsit Ducele de Sussex de Chelsy Davy

Relația dintre Prințul Harry și Chelsy Davy s-a terminat cu mult timp în urmă. Presa încă e interesată de cuplul lor. Acum a ieșit la iveală de ce a fost părăsit Ducele de Sussex de Chelsy Davy.

Publicat: 26 martie 2021, 8:40

Informațiile care au apărut scot la iveală faptul că Chelsy Davy a fost cea care a decis să renunțe. Presiunea mediatică la care era supusă constant nu coincidea cu principiile ei de viață. Femeia își dorea să-și păstreze viața cât mai departe de lumina reflectoarelor.

De ce a fost părăsit Ducele de Sussex de Chelsy Davy

Ducele de Sussex este de câteva săptămâni bune în atenția presei din întreaga lume. Acum au ieșit la iveală motivele pentru care relația cu Chelsy Davy s-a încheiata atunci când toți credeau că bat clopote de nuntă. Se pare că totul a plecat de la faptul că Harry i-a cerut să nu participe la un eveniment caritabil. De ce a fost părăsit Ducele de Sussex de Chelsy Davy este un subiect care ține primele pagini ale tabloidelor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Harry și Chelsy Davy, împreună, la un eveniment în timpul stagiului militar al bărbatului
Relația dintre Prințul Harry și Chelsy Davy s-a terminat cu mult timp în urmă / Getty Images

O sursă a declarat pentru The Telegraph că evenimentul era despre strângerea unor sume de bani pentru Ndoro Children’s Charities. Femeia de afaceri și-a exprimat dorința de a participa.

Reclamă

„A fost o cauză aproape de inima lui Chelsy și chiar îi cunoștea personal pe unii dintre organizatori. Harry tocmai își terminase cursul de pregătire pentru elicoptere. Era convins că ea trebuie să-și facă timp pentru el”, a declarat sursa.

Directorul organizației de caritate, Ronald Ndoro, a spus: „Mi-a dat un bilet și a spus că îi pare rău, dar a trebuit să plece. A fost o surpriză.”

Relația dintre Chelsy Davy și Prințul Harry

Reclamă

Fosta iubită a Prințului Harry, Chelsy Davy, a știut că a făcut ce trebuie când a decis să pună capăt relației lor doar atunci când a văzut viața lui Kate Middleton și a Prințului William.

Davy și Prințul Harry s-au despărțit în 2010, după șase ani de relație. Chelsy e un designer celebru de bijuterii. Cu toate că era obișnuită cu faima, ea nu a mai putut face față vieții din cadrul Familiei Regale Britanice. Momentul în care a realizat cu adevărat că a luat cea mai bună alegere a fost în 2010, când a văzut ce se întâmplă cu Kate și William la nunta lor.

În cartea biografică, Harry: Conversații cu prințul, Angela Levin a menționat că a vorbit cu prietenii fostului cuplu. Aceștia au precizat că după ce a văzut fastul zilei de la nunta Ducilor de Cambridge, toate aceste detalii au convins-o pe Chelsy că ea și Harry au luat decizia cea bună când au decis să pornească pe drumuri separate”.

„Deși aveau multe în comun, ea a văzut clar că, deoarece proveneau din lumi atât de diferite, nu ar fi putut funcționa niciodată. Chelsy își prețuia intimitatea.”

Chelsy și Harry au rămas extrem de apropiați chiar și după despărțire. Cei doi au avut însă o convorbire telefonică înainte de nunta Ducelui cu Meghan Markle. Atunci au stabilit că nu mai pot continua nici măcar ca prieteni. Chelsy a fost însă dezamgită că nu a fost însă invitată la petrecerea de după nuntă, care s-a ținut la Frogmore House.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×