De ce a fost părăsit Ducele de Sussex de Chelsy Davy

Relația dintre Prințul Harry și Chelsy Davy s-a terminat cu mult timp în urmă. Presa încă e interesată de cuplul lor. Acum a ieșit la iveală de ce a fost părăsit Ducele de Sussex de Chelsy Davy.

26 martie 2021 la 8:40

Informațiile care au apărut scot la iveală faptul că Chelsy Davy a fost cea care a decis să renunțe. Presiunea mediatică la care era supusă constant nu coincidea cu principiile ei de viață. Femeia își dorea să-și păstreze viața cât mai departe de lumina reflectoarelor.

De ce a fost părăsit Ducele de Sussex de Chelsy Davy

Ducele de Sussex este de câteva săptămâni bune în atenția presei din întreaga lume. Acum au ieșit la iveală motivele pentru care relația cu Chelsy Davy s-a încheiata atunci când toți credeau că bat clopote de nuntă. Se pare că totul a plecat de la faptul că Harry i-a cerut să nu participe la un eveniment caritabil. De ce a fost părăsit Ducele de Sussex de Chelsy Davy este un subiect care ține primele pagini ale tabloidelor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Harry și Chelsy Davy, împreună, la un eveniment în timpul stagiului militar al bărbatului
Relația dintre Prințul Harry și Chelsy Davy s-a terminat cu mult timp în urmă / Getty Images

O sursă a declarat pentru The Telegraph că evenimentul era despre strângerea unor sume de bani pentru Ndoro Children’s Charities. Femeia de afaceri și-a exprimat dorința de a participa.

„A fost o cauză aproape de inima lui Chelsy și chiar îi cunoștea personal pe unii dintre organizatori. Harry tocmai își terminase cursul de pregătire pentru elicoptere. Era convins că ea trebuie să-și facă timp pentru el”, a declarat sursa.

Directorul organizației de caritate, Ronald Ndoro, a spus: „Mi-a dat un bilet și a spus că îi pare rău, dar a trebuit să plece. A fost o surpriză.”

Relația dintre Chelsy Davy și Prințul Harry

Fosta iubită a Prințului Harry, Chelsy Davy, a știut că a făcut ce trebuie când a decis să pună capăt relației lor doar atunci când a văzut viața lui Kate Middleton și a Prințului William.

Davy și Prințul Harry s-au despărțit în 2010, după șase ani de relație. Chelsy e un designer celebru de bijuterii. Cu toate că era obișnuită cu faima, ea nu a mai putut face față vieții din cadrul Familiei Regale Britanice. Momentul în care a realizat cu adevărat că a luat cea mai bună alegere a fost în 2010, când a văzut ce se întâmplă cu Kate și William la nunta lor.

În cartea biografică, Harry: Conversații cu prințul, Angela Levin a menționat că a vorbit cu prietenii fostului cuplu. Aceștia au precizat că după ce a văzut fastul zilei de la nunta Ducilor de Cambridge, toate aceste detalii au convins-o pe Chelsy că ea și Harry au luat decizia cea bună când au decis să pornească pe drumuri separate”.

„Deși aveau multe în comun, ea a văzut clar că, deoarece proveneau din lumi atât de diferite, nu ar fi putut funcționa niciodată. Chelsy își prețuia intimitatea.”

Chelsy și Harry au rămas extrem de apropiați chiar și după despărțire. Cei doi au avut însă o convorbire telefonică înainte de nunta Ducelui cu Meghan Markle. Atunci au stabilit că nu mai pot continua nici măcar ca prieteni. Chelsy a fost însă dezamgită că nu a fost însă invitată la petrecerea de după nuntă, care s-a ținut la Frogmore House.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×