Reclamă

De ce a fost părăsit Ducele de Sussex de Chelsy Davy

Relația dintre Prințul Harry și Chelsy Davy s-a terminat cu mult timp în urmă. Presa încă e interesată de cuplul lor. Acum a ieșit la iveală de ce a fost părăsit Ducele de Sussex de Chelsy Davy.

Publicat: 26 martie 2021, 8:40

Informațiile care au apărut scot la iveală faptul că Chelsy Davy a fost cea care a decis să renunțe. Presiunea mediatică la care era supusă constant nu coincidea cu principiile ei de viață. Femeia își dorea să-și păstreze viața cât mai departe de lumina reflectoarelor.

De ce a fost părăsit Ducele de Sussex de Chelsy Davy

Ducele de Sussex este de câteva săptămâni bune în atenția presei din întreaga lume. Acum au ieșit la iveală motivele pentru care relația cu Chelsy Davy s-a încheiata atunci când toți credeau că bat clopote de nuntă. Se pare că totul a plecat de la faptul că Harry i-a cerut să nu participe la un eveniment caritabil. De ce a fost părăsit Ducele de Sussex de Chelsy Davy este un subiect care ține primele pagini ale tabloidelor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Harry și Chelsy Davy, împreună, la un eveniment în timpul stagiului militar al bărbatului
Relația dintre Prințul Harry și Chelsy Davy s-a terminat cu mult timp în urmă / Getty Images

O sursă a declarat pentru The Telegraph că evenimentul era despre strângerea unor sume de bani pentru Ndoro Children’s Charities. Femeia de afaceri și-a exprimat dorința de a participa.

Reclamă

„A fost o cauză aproape de inima lui Chelsy și chiar îi cunoștea personal pe unii dintre organizatori. Harry tocmai își terminase cursul de pregătire pentru elicoptere. Era convins că ea trebuie să-și facă timp pentru el”, a declarat sursa.

Directorul organizației de caritate, Ronald Ndoro, a spus: „Mi-a dat un bilet și a spus că îi pare rău, dar a trebuit să plece. A fost o surpriză.”

Relația dintre Chelsy Davy și Prințul Harry

Reclamă

Fosta iubită a Prințului Harry, Chelsy Davy, a știut că a făcut ce trebuie când a decis să pună capăt relației lor doar atunci când a văzut viața lui Kate Middleton și a Prințului William.

Davy și Prințul Harry s-au despărțit în 2010, după șase ani de relație. Chelsy e un designer celebru de bijuterii. Cu toate că era obișnuită cu faima, ea nu a mai putut face față vieții din cadrul Familiei Regale Britanice. Momentul în care a realizat cu adevărat că a luat cea mai bună alegere a fost în 2010, când a văzut ce se întâmplă cu Kate și William la nunta lor.

În cartea biografică, Harry: Conversații cu prințul, Angela Levin a menționat că a vorbit cu prietenii fostului cuplu. Aceștia au precizat că după ce a văzut fastul zilei de la nunta Ducilor de Cambridge, toate aceste detalii au convins-o pe Chelsy că ea și Harry au luat decizia cea bună când au decis să pornească pe drumuri separate”.

„Deși aveau multe în comun, ea a văzut clar că, deoarece proveneau din lumi atât de diferite, nu ar fi putut funcționa niciodată. Chelsy își prețuia intimitatea.”

Chelsy și Harry au rămas extrem de apropiați chiar și după despărțire. Cei doi au avut însă o convorbire telefonică înainte de nunta Ducelui cu Meghan Markle. Atunci au stabilit că nu mai pot continua nici măcar ca prieteni. Chelsy a fost însă dezamgită că nu a fost însă invitată la petrecerea de după nuntă, care s-a ținut la Frogmore House.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×