Reclamă

De ce a fost părăsit Ducele de Sussex de Chelsy Davy

Relația dintre Prințul Harry și Chelsy Davy s-a terminat cu mult timp în urmă. Presa încă e interesată de cuplul lor. Acum a ieșit la iveală de ce a fost părăsit Ducele de Sussex de Chelsy Davy.

Publicat: 26 martie 2021, 8:40

Informațiile care au apărut scot la iveală faptul că Chelsy Davy a fost cea care a decis să renunțe. Presiunea mediatică la care era supusă constant nu coincidea cu principiile ei de viață. Femeia își dorea să-și păstreze viața cât mai departe de lumina reflectoarelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce a fost părăsit Ducele de Sussex de Chelsy Davy

Ducele de Sussex este de câteva săptămâni bune în atenția presei din întreaga lume. Acum au ieșit la iveală motivele pentru care relația cu Chelsy Davy s-a încheiata atunci când toți credeau că bat clopote de nuntă. Se pare că totul a plecat de la faptul că Harry i-a cerut să nu participe la un eveniment caritabil. De ce a fost părăsit Ducele de Sussex de Chelsy Davy este un subiect care ține primele pagini ale tabloidelor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Harry și Chelsy Davy, împreună, la un eveniment în timpul stagiului militar al bărbatului
Relația dintre Prințul Harry și Chelsy Davy s-a terminat cu mult timp în urmă / Getty Images

O sursă a declarat pentru The Telegraph că evenimentul era despre strângerea unor sume de bani pentru Ndoro Children’s Charities. Femeia de afaceri și-a exprimat dorința de a participa.

Reclamă

„A fost o cauză aproape de inima lui Chelsy și chiar îi cunoștea personal pe unii dintre organizatori. Harry tocmai își terminase cursul de pregătire pentru elicoptere. Era convins că ea trebuie să-și facă timp pentru el”, a declarat sursa.

Directorul organizației de caritate, Ronald Ndoro, a spus: „Mi-a dat un bilet și a spus că îi pare rău, dar a trebuit să plece. A fost o surpriză.”

Relația dintre Chelsy Davy și Prințul Harry

Reclamă

Fosta iubită a Prințului Harry, Chelsy Davy, a știut că a făcut ce trebuie când a decis să pună capăt relației lor doar atunci când a văzut viața lui Kate Middleton și a Prințului William.

Davy și Prințul Harry s-au despărțit în 2010, după șase ani de relație. Chelsy e un designer celebru de bijuterii. Cu toate că era obișnuită cu faima, ea nu a mai putut face față vieții din cadrul Familiei Regale Britanice. Momentul în care a realizat cu adevărat că a luat cea mai bună alegere a fost în 2010, când a văzut ce se întâmplă cu Kate și William la nunta lor.

În cartea biografică, Harry: Conversații cu prințul, Angela Levin a menționat că a vorbit cu prietenii fostului cuplu. Aceștia au precizat că după ce a văzut fastul zilei de la nunta Ducilor de Cambridge, toate aceste detalii au convins-o pe Chelsy că ea și Harry au luat decizia cea bună când au decis să pornească pe drumuri separate”.

„Deși aveau multe în comun, ea a văzut clar că, deoarece proveneau din lumi atât de diferite, nu ar fi putut funcționa niciodată. Chelsy își prețuia intimitatea.”

Chelsy și Harry au rămas extrem de apropiați chiar și după despărțire. Cei doi au avut însă o convorbire telefonică înainte de nunta Ducelui cu Meghan Markle. Atunci au stabilit că nu mai pot continua nici măcar ca prieteni. Chelsy a fost însă dezamgită că nu a fost însă invitată la petrecerea de după nuntă, care s-a ținut la Frogmore House.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×