Reclamă

De ce a fost părăsit Ducele de Sussex de Chelsy Davy

Relația dintre Prințul Harry și Chelsy Davy s-a terminat cu mult timp în urmă. Presa încă e interesată de cuplul lor. Acum a ieșit la iveală de ce a fost părăsit Ducele de Sussex de Chelsy Davy.

Publicat: 26 martie 2021, 8:40

Informațiile care au apărut scot la iveală faptul că Chelsy Davy a fost cea care a decis să renunțe. Presiunea mediatică la care era supusă constant nu coincidea cu principiile ei de viață. Femeia își dorea să-și păstreze viața cât mai departe de lumina reflectoarelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce a fost părăsit Ducele de Sussex de Chelsy Davy

Ducele de Sussex este de câteva săptămâni bune în atenția presei din întreaga lume. Acum au ieșit la iveală motivele pentru care relația cu Chelsy Davy s-a încheiata atunci când toți credeau că bat clopote de nuntă. Se pare că totul a plecat de la faptul că Harry i-a cerut să nu participe la un eveniment caritabil. De ce a fost părăsit Ducele de Sussex de Chelsy Davy este un subiect care ține primele pagini ale tabloidelor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Harry și Chelsy Davy, împreună, la un eveniment în timpul stagiului militar al bărbatului
Relația dintre Prințul Harry și Chelsy Davy s-a terminat cu mult timp în urmă / Getty Images

O sursă a declarat pentru The Telegraph că evenimentul era despre strângerea unor sume de bani pentru Ndoro Children’s Charities. Femeia de afaceri și-a exprimat dorința de a participa.

Reclamă

„A fost o cauză aproape de inima lui Chelsy și chiar îi cunoștea personal pe unii dintre organizatori. Harry tocmai își terminase cursul de pregătire pentru elicoptere. Era convins că ea trebuie să-și facă timp pentru el”, a declarat sursa.

Directorul organizației de caritate, Ronald Ndoro, a spus: „Mi-a dat un bilet și a spus că îi pare rău, dar a trebuit să plece. A fost o surpriză.”

Relația dintre Chelsy Davy și Prințul Harry

Reclamă

Fosta iubită a Prințului Harry, Chelsy Davy, a știut că a făcut ce trebuie când a decis să pună capăt relației lor doar atunci când a văzut viața lui Kate Middleton și a Prințului William.

Davy și Prințul Harry s-au despărțit în 2010, după șase ani de relație. Chelsy e un designer celebru de bijuterii. Cu toate că era obișnuită cu faima, ea nu a mai putut face față vieții din cadrul Familiei Regale Britanice. Momentul în care a realizat cu adevărat că a luat cea mai bună alegere a fost în 2010, când a văzut ce se întâmplă cu Kate și William la nunta lor.

În cartea biografică, Harry: Conversații cu prințul, Angela Levin a menționat că a vorbit cu prietenii fostului cuplu. Aceștia au precizat că după ce a văzut fastul zilei de la nunta Ducilor de Cambridge, toate aceste detalii au convins-o pe Chelsy că ea și Harry au luat decizia cea bună când au decis să pornească pe drumuri separate”.

„Deși aveau multe în comun, ea a văzut clar că, deoarece proveneau din lumi atât de diferite, nu ar fi putut funcționa niciodată. Chelsy își prețuia intimitatea.”

Chelsy și Harry au rămas extrem de apropiați chiar și după despărțire. Cei doi au avut însă o convorbire telefonică înainte de nunta Ducelui cu Meghan Markle. Atunci au stabilit că nu mai pot continua nici măcar ca prieteni. Chelsy a fost însă dezamgită că nu a fost însă invitată la petrecerea de după nuntă, care s-a ținut la Frogmore House.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×