Reclamă

Ce s-a întâmplat cu certificatul de naștere al lui Archie, nepotul Reginei Elisabeta

Poveștile legate de Familia Regală a Marii Britanii au fost intens mediatizate de-a lungul timpului. De data aceasta însă, atenția este îndreptată către fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle. Conform mai multor tabloide, se pare că certificatul de naștere al lui Archie a fost modificat, numele părinților lui modificându-se în titluri regale.

Publicat: 2 februarie 2021, 11:12 / Actualizat: 11 februarie 2021, 18:54

Deși poate fi o decizie luată în familie, subiectul a fost dezbătut de tabloidele britanice și internaționale. Să fie acest eveniment o modalitate de a păstra totuși legăturile cu Familia Regală?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Certificatul de naștere al lui Archie, subiect de presă

Surse apropiate Casei Regale susțin că decizia Ducilor de Sussex de a modifica certificatul de naștere al fiului lor nu a fost luată de ei.

La doar o lună după ce fiul lor s-a născut, Meghan Markle și Prințul Harry și-au schimbat numele care apărea pe certificatul de naștere. Astfel că, Meghan a renunțat la cel de-al doilea prenume și a ales să adopte titlul regal. Același lucru l-a făcut și Prințul Harry, care a optat pentru varianta întreagă a numelui său.

Cu alte cuvinte, Meghan și Harry sunt trecuți în certificatul de naștere al fiului lor altfel. Numele apar după cum urmează: Meghan este trecută drept „Alteța Sa Regală, Ducesa de Sussex”. Iar în dreptul numelui lui Harry scrie „Alteța Sa Regală, Prințul Henry Charles Albert David, Duce de Sussex”.

Cum au abordat tabloidele subiectul certificatul de naștere al lui Archie

Reclamă

La o primă vedere, ar putea fi un afront adus Ducelui și Ducesei de Cambridge, care au inclus numele lui Kate Middleton pe certificatele de naștere ale copiilor lor.

Anumite surse susțin că mișcarea pe care au făcut-o cei doi soți are legătură cu aceeași decizie luată de Prințesa Diana.

Aceasta a ales, de asemenea, să apară pe certificatele de naștere ale celor doi copii ai săi cu tot titlul pe care îl avea. Precum mama lui, Alteța Sa Regală, Prințesa de Wales, și Harry a ales aceeași abordare de exprimare pe documentele oficiale.

Reclamă

Un alt amănunt important de menționat se referă la ocupația pe care Meghan Markle a ales să o scrie pe certificatul de naștere al lui Archie.

Actuala Ducesă de Sussex a dorit să îi apară statusul pe care îl are în acest moment, și anume: „Prințesă a Regatului Unit”.

Purtătorul de cuvânt al lui Meghan Markle aduce lămuriri

Purtătorul de cuvânt al lui Meghan Markle a făcut o declarație pentru Harper’s Bazaar. El susține că această cerere nu există.

Schimbarea numelui părinților de pe ceritificatul de naștere al lui Archie a venit de la Palatul Buckingham, completează aceasta.

Acest lucru nu a fost solicitat nici de Meghan Markle, Ducesa de Sussex, nici de Harry, Ducele de Sussex.

Tot purtătorul de cuvânt al Ducesei de Sussex a mai menționat că aceast subiect nu este decât o încercare de defăimare a familiei. Acesta a mai adăugat că ar fi ciudat ca Meghan să nu vrea să fie trecută cu numele ei pe certificatul de naștere al copilului ei.

Se întâmplă multe în lume. Să ne concentrăm pe acestea și nu pe crearea de subiecte senzaționale.

Era urgent să fie schimbat numele tatălului lui Archie pentru că titlul de Prinț face parte din denumirea sa regală. Când s-a renunțat la Rachel Meghan a fost mai mult vorba despre remedierea unei greșeli gramaticale, dar și pentru că nu făcea parte din titlul ei oficial.

Ducii de Sussex au fost de acord anul trecut să nu mai folosească titlurile regale atunci când își desfășoară activitatea în afara familiei. În cazul lui Meghan Markle fiind vorba despre Meghan, Ducesa de Sussex.

Meghan Markle a născut la un spital privat

Potrivit publicației The Mirror, Archie s-a născut într-un spitalul privat din Portland, Westminster. O rezervă în această facilitate costă aproximativ 20.000 de Lire Sterline pe noapte.

Aceste detalii legate de părinții lui și de ocupația mamei sale sunt culese din copia documentului. Ele au oferit un prilej de discuții aprinse tabloidelor din întreaga lume. Totuși, zvonurile nedorite au fost amuțite de reprezentanții Casei Regale. Meghan Markle și Prințul Harry nu au oferit vreo declarație în acest sens.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×