Gestul Ducilor de Sussex după aniversarea fiului lor. Cum l-au celebrat pe Archie

Cadoul primit de Archie de ziua lui a fost dezvăluit. Gestul Ducilor de Sussex după aniversarea de doi ani a fiului lor a înduioșat inimile a milioane de oameni din întreaga lume. Donația lor va ajuta mamele care încearcă să scape de violența domestică.

Publicat: 12 mai 2021, 7:13 / Actualizat: 11 mai 2021, 15:13

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut un anunț după ce fiul lor, Archie, a împlinit 2 ani. Aceștia au făcut o donație importantă pentru mamele din zone defavorizate. Este vorba despre cele care au nevoie de sprijin pentru a scăpa de violența domestică.

Gestul Ducilor de Sussex după aniversarea fiului lor

Organizația din Noua Zeelandă Make Give Live a dezvăluit recent că Ducele și Ducesa de Sussex au donat peste 200 de căciuli. Totul se întâmplă într-un proiect care se numește I Got Your Back Pack, scrie People. Acesta este felul în care au dorit să marcheze Meghan și Harry ziua fiului lor.

Într-un videoclip intitulat „Cadou de ziua de naștere al lui Archie pentru copiii din Noua Zeelandă, fondatoarea Make Give Live, Claire Conza, explicat că pălăriile donate de Ducii de Sussex vor face parte dintr-un rucsac echipat. Bagajul feră o gamă variată de articole necesare mamelor și copiilor lor ce vor să ia viața în piept ca să scape de violența domestică.

„Mulțumesc Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex și, bineînțeles, Archie pentru donația generoasă a acestor 200 de căciuli pentru prietenii tăi din cealaltă parte a lumii, în Noua Zeelandă”, a postat Make Give Live la descrierea materialului video.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Aceasta nu este prima dată când Ducii de Sussex donează pentru Make Give Live. Meghan și Harry au comandat 100 de căciuli și în decembrie 2020. Make Give Live a făcut anunțul despre donația Ducilor de Sussex pe data de 9 mai. În această zi în Noua Zeelandă se celebrează Ziua Mamei.

Anul acesta, Ducii de Sussex vor deveni din nou părinți. Meghan Markle va aduce pe lume o fetiță în această vară. Tot pe 9 mai, Meghan a susținut o organizație din California. Și această organizație are grijă de mamele ce nu mai au un domiciliu stabil.

De ziua lui Archie au apăut imagini noi cu fiul Ducilor de Sussex

Meghan Markle și Prințul Harry au marcat ziua de naștere a fiului lor prin intermediul unui material video. În imagini se poate vedea cum Meghan Markle îi citește micuțului ei dintr-o carte. Clipul a fost publicat pe contul de Instagram al organizației Salvați Copiii. Totul face parte dintr-o campanie de strângere de fonduri pentru persoanele care au fost afectate de pandemia de Covid-19.

Archie este singurul fiu al Ducilor de Sussex. Acesta urmează să devină frățiorul mai mare când sora lui va veni pe lume. Archie Harrison Mountbatten-Windsor s-a născut pe 6 mai 2019 într-un spital din Londra. Părinții săi l-au prezentat fanilor la numai câteva zile de la naștere.

Între Ducii de Sussex și Familia Regală Britanică există o relație tensionată, de ziua lui Archie, totul a fost lăsat deoparte. Printre cei care i-au urat cele mai sincere mesaje se numără Regina Elisabeta a II-a, bunicul lui, Prințul de Wales. Chiar și Ducii de Cambridge i-au urat la mulți ani micuțului.

Relația dintre Prințul Harry și Prințul William, dar și cu Regina Elisabeta s-a răcit și mai mult după ce Ducii de Sussex au spus în interviul pentru Oprah Winfrey că Familia Regală Britanică este rasistă. Meghan a spus că un membru din familie s-a temut de culoarea pielii fiului ei, cu mult timp înainte ca acesta să se nască.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Nepoata Prințesei Diana, Amelia Spencer într-o bluză cu dantelă albă la expoziția de vară de la Royal Academy în 2019
Divertisment
Nepoata Prințesei Diana se mută în Marea Britanie. Unde va îmbrăca rochia de mireasă Amelia Spencer
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett și-au anunțat logodna în iulie 2020. Cei doi și-au început povestea de iubire în campusul Universității din Cape Town. Cu toate acesta, nepoata Prințesei Diana a anunțat că...
2
Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo, la un eveniment, pe covorul roșu, îmbrăcați elegant, în 2012
Divertisment
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Cine este femeia din viața lui Lorenzo Lazo
Fostul soț al lui Edith Gonzalez are o nouă iubită. Pe contul de Instagram apar mereu imagini cu cei doi. Lorenzo Lazo și-a găsit din nou echilibrul în brațele unei femei superbe, la numai...
3
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
4
Ducii de Sussex, îmbrăcați casual, la Jocurile Invictus de la Toronto, în anul 2017
Divertisment
Ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în linia succesiunii la tron
Decesul Ducelui de Edinburh nu a afectat linia succesiunii la tron. În schimb, nașterile din Familia Regală Britanică au schimbat ordinea. Acum toată lumea se întreabă ce loc ocupă fiica Ducilor de Sussex în...
5
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
PARTENERI
×