Reclamă

Gestul Ducilor de Sussex după aniversarea fiului lor. Cum l-au celebrat pe Archie

Cadoul primit de Archie de ziua lui a fost dezvăluit. Gestul Ducilor de Sussex după aniversarea de doi ani a fiului lor a înduioșat inimile a milioane de oameni din întreaga lume. Donația lor va ajuta mamele care încearcă să scape de violența domestică.

Publicat: 12 mai 2021, 7:13

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut un anunț după ce fiul lor, Archie, a împlinit 2 ani. Aceștia au făcut o donație importantă pentru mamele din zone defavorizate. Este vorba despre cele care au nevoie de sprijin pentru a scăpa de violența domestică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gestul Ducilor de Sussex după aniversarea fiului lor

Organizația din Noua Zeelandă Make Give Live a dezvăluit recent că Ducele și Ducesa de Sussex au donat peste 200 de căciuli. Totul se întâmplă într-un proiect care se numește I Got Your Back Pack, scrie People. Acesta este felul în care au dorit să marcheze Meghan și Harry ziua fiului lor.

Într-un videoclip intitulat „Cadou de ziua de naștere al lui Archie pentru copiii din Noua Zeelandă, fondatoarea Make Give Live, Claire Conza, explicat că pălăriile donate de Ducii de Sussex vor face parte dintr-un rucsac echipat. Bagajul feră o gamă variată de articole necesare mamelor și copiilor lor ce vor să ia viața în piept ca să scape de violența domestică.

„Mulțumesc Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex și, bineînțeles, Archie pentru donația generoasă a acestor 200 de căciuli pentru prietenii tăi din cealaltă parte a lumii, în Noua Zeelandă”, a postat Make Give Live la descrierea materialului video.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Aceasta nu este prima dată când Ducii de Sussex donează pentru Make Give Live. Meghan și Harry au comandat 100 de căciuli și în decembrie 2020. Make Give Live a făcut anunțul despre donația Ducilor de Sussex pe data de 9 mai. În această zi în Noua Zeelandă se celebrează Ziua Mamei.

Anul acesta, Ducii de Sussex vor deveni din nou părinți. Meghan Markle va aduce pe lume o fetiță în această vară. Tot pe 9 mai, Meghan a susținut o organizație din California. Și această organizație are grijă de mamele ce nu mai au un domiciliu stabil.

Reclamă

De ziua lui Archie au apăut imagini noi cu fiul Ducilor de Sussex

Meghan Markle și Prințul Harry au marcat ziua de naștere a fiului lor prin intermediul unui material video. În imagini se poate vedea cum Meghan Markle îi citește micuțului ei dintr-o carte. Clipul a fost publicat pe contul de Instagram al organizației Salvați Copiii. Totul face parte dintr-o campanie de strângere de fonduri pentru persoanele care au fost afectate de pandemia de Covid-19.

Archie este singurul fiu al Ducilor de Sussex. Acesta urmează să devină frățiorul mai mare când sora lui va veni pe lume. Archie Harrison Mountbatten-Windsor s-a născut pe 6 mai 2019 într-un spital din Londra. Părinții săi l-au prezentat fanilor la numai câteva zile de la naștere.

Între Ducii de Sussex și Familia Regală Britanică există o relație tensionată, de ziua lui Archie, totul a fost lăsat deoparte. Printre cei care i-au urat cele mai sincere mesaje se numără Regina Elisabeta a II-a, bunicul lui, Prințul de Wales. Chiar și Ducii de Cambridge i-au urat la mulți ani micuțului.

Relația dintre Prințul Harry și Prințul William, dar și cu Regina Elisabeta s-a răcit și mai mult după ce Ducii de Sussex au spus în interviul pentru Oprah Winfrey că Familia Regală Britanică este rasistă. Meghan a spus că un membru din familie s-a temut de culoarea pielii fiului ei, cu mult timp înainte ca acesta să se nască.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×