Reclamă

Ducii de Sussex au publicat o nouă fotografie de familie după ce au anunțat că așteaptă o fată

Ducii de Sussex au publicat o nouă fotografie de familie după ce au anunțat că așteaptă o fată. Imaginea a fost surpinsă de fotograful și prietenul lor apropiat Misan Harriman.

Publicat: 9 martie 2021, 12:31 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:36

Fotograful și prietenul Ducilor de Sussex, Misan Harriman, a împărtășit luni o nouă fotografie cu Meghan Markle, Prințul Harry și fiul lor Archie la câteva ore după difuzarea interviului cu Oprah Winfrey. Cei doi au anunțat că cel de-al doilea copil pe care îl așteaptă este fată. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Să ai un băiat, apoi o fată – ce mai poți cere?” a spus Harry.

Cuplul a declarat că familia lor va fi completă odată cu venirea pe lume al celui de-al doilea copil. Potrivit Ducilor de Sussex fiul lor va deveni frate în vara acestui an.

Anunțul vine după ce Meghan Markle a dezvăluit în noiembrie anul trecut că a suferit un avort spontan în luna iulie. „A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar despre care puțini vorbesc”, a scris ea într-un eseu emoționant pentru New York Times. 

Ducii de Sussex au publicat o nouă fotografie de familie

Fotografia alb-negru o înfățișează pe Meghan ținându-l în brațe pe Archie, care va împlini 2 ani în luna mai. Ducesa poartă o rochie lungă și vaporoasă și asre picioarele desculțe. În spatele ei se află Prințul Harry, tot cu picioarele desculțe, care îi îmbrățișează mijlocul. Cadrul în care au fost surprinși este unul natural, idilic. 

Reclamă

„Ce veste minunată pe care să o sărbătorimde Ziua Internațională a Femeii! Felicitări prietenii mei și bine ai venit în clubul #girldad H”, este mesajul pe care fotograful l-a atașat imaginii pe Instagram. 

Harriman, prietenul cuplului și fotograf de lungă durată, a surprins momentele de tandrețe de la distanță prin intermediul unui iPad.

Reclamă

Cuplul a anunțat că așteaptă un al doilea copil de Ziua Îndrăgostiților cu o altă fotografie alb-negru surprinsă în același cadru natural de către Harriman.

„Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex așteaptă bucuroși al doilea copil”, a transmis purtătorul de cuvânt al cuplului la acel moment.

„Meg, am fost la nunta ta și am văzut începutul acestei povești de dragoste, iar acum prietena mea, sunt onorat să o surprind crescând. Felicitări Ducelui și Ducesei de Sussex pentru această veste minunată”, este mesajul transmis de Misan Harriman odată cu publicarea acestei fotografii. 

Harriman a comentat imaginea la nivel simbolic pentru British Vogue și a remarcat legătura puternică dintre Harry și Meghan. 

„Cu pomul vieții în spatele lor și grădina care reprezintă fertilitatea, viața și evoluția, nu au avut nevoie de nicio direcție, pentru că au valsat întotdeauna prin viață împreună ca suflete pereche absolute. Când vezi oameni care au conexiunea pe care o au ei, este ca și cum ai citi paginile unei cărți.”, a spus Harriman.

Mutarea cuplului în California este favorabilă vieții de familie

În timpul interviului Oprah, cuplul a vorbit despre mutarea lor în Santa Barbara și despre adaptarea la noul mediu.

„Avem spațiu în aer liber unde pot merge la plimbări cu Archie și mergem la plimbări în familie și cu câinii. Mergem în drumeții sau coborâm la plaja, care este atât de aproape. Punctul culminant pentru mine este să-l așez pe spatele bicicletei în scaunul lui mic. Să-l plimb pe bicicletă este ceva ce nu am putut face niciodată când eram tânăr.”, a dezvăluit Harry.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
3
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
O femeie care stă la plajă sub umbrelă
Sănătate
Care sunt orele de plajă indicate. Sfaturi și recomandări pentru un bronz frumos și sănătos
Când vine vara, mulți oameni adoră să-și petreacă zilele bucurându-se de soare la plajă. Cu toate acestea, este important să știi că expunerea excesivă la soare poate fi dăunătoare. Află care sunt orele de...
PARTENERI
×