Reclamă

Ducii de Sussex au publicat o nouă fotografie de familie după ce au anunțat că așteaptă o fată

Ducii de Sussex au publicat o nouă fotografie de familie după ce au anunțat că așteaptă o fată. Imaginea a fost surpinsă de fotograful și prietenul lor apropiat Misan Harriman.

Publicat: 9 martie 2021, 12:31

Fotograful și prietenul Ducilor de Sussex, Misan Harriman, a împărtășit luni o nouă fotografie cu Meghan Markle, Prințul Harry și fiul lor Archie la câteva ore după difuzarea interviului cu Oprah Winfrey. Cei doi au anunțat că cel de-al doilea copil pe care îl așteaptă este fată. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Să ai un băiat, apoi o fată – ce mai poți cere?” a spus Harry.

Cuplul a declarat că familia lor va fi completă odată cu venirea pe lume al celui de-al doilea copil. Potrivit Ducilor de Sussex fiul lor va deveni frate în vara acestui an.

Anunțul vine după ce Meghan Markle a dezvăluit în noiembrie anul trecut că a suferit un avort spontan în luna iulie. „A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar despre care puțini vorbesc”, a scris ea într-un eseu emoționant pentru New York Times. 

Ducii de Sussex au publicat o nouă fotografie de familie

Fotografia alb-negru o înfățișează pe Meghan ținându-l în brațe pe Archie, care va împlini 2 ani în luna mai. Ducesa poartă o rochie lungă și vaporoasă și asre picioarele desculțe. În spatele ei se află Prințul Harry, tot cu picioarele desculțe, care îi îmbrățișează mijlocul. Cadrul în care au fost surprinși este unul natural, idilic. 

Reclamă

„Ce veste minunată pe care să o sărbătorimde Ziua Internațională a Femeii! Felicitări prietenii mei și bine ai venit în clubul #girldad H”, este mesajul pe care fotograful l-a atașat imaginii pe Instagram. 

Harriman, prietenul cuplului și fotograf de lungă durată, a surprins momentele de tandrețe de la distanță prin intermediul unui iPad.

Reclamă

Cuplul a anunțat că așteaptă un al doilea copil de Ziua Îndrăgostiților cu o altă fotografie alb-negru surprinsă în același cadru natural de către Harriman.

„Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex așteaptă bucuroși al doilea copil”, a transmis purtătorul de cuvânt al cuplului la acel moment.

„Meg, am fost la nunta ta și am văzut începutul acestei povești de dragoste, iar acum prietena mea, sunt onorat să o surprind crescând. Felicitări Ducelui și Ducesei de Sussex pentru această veste minunată”, este mesajul transmis de Misan Harriman odată cu publicarea acestei fotografii. 

Harriman a comentat imaginea la nivel simbolic pentru British Vogue și a remarcat legătura puternică dintre Harry și Meghan. 

„Cu pomul vieții în spatele lor și grădina care reprezintă fertilitatea, viața și evoluția, nu au avut nevoie de nicio direcție, pentru că au valsat întotdeauna prin viață împreună ca suflete pereche absolute. Când vezi oameni care au conexiunea pe care o au ei, este ca și cum ai citi paginile unei cărți.”, a spus Harriman.

Mutarea cuplului în California este favorabilă vieții de familie

În timpul interviului Oprah, cuplul a vorbit despre mutarea lor în Santa Barbara și despre adaptarea la noul mediu.

„Avem spațiu în aer liber unde pot merge la plimbări cu Archie și mergem la plimbări în familie și cu câinii. Mergem în drumeții sau coborâm la plaja, care este atât de aproape. Punctul culminant pentru mine este să-l așez pe spatele bicicletei în scaunul lui mic. Să-l plimb pe bicicletă este ceva ce nu am putut face niciodată când eram tânăr.”, a dezvăluit Harry.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×