Reclamă

Ducii de Sussex au publicat o nouă fotografie de familie după ce au anunțat că așteaptă o fată

Ducii de Sussex au publicat o nouă fotografie de familie după ce au anunțat că așteaptă o fată. Imaginea a fost surpinsă de fotograful și prietenul lor apropiat Misan Harriman.

Publicat: 9 martie 2021, 12:31

Fotograful și prietenul Ducilor de Sussex, Misan Harriman, a împărtășit luni o nouă fotografie cu Meghan Markle, Prințul Harry și fiul lor Archie la câteva ore după difuzarea interviului cu Oprah Winfrey. Cei doi au anunțat că cel de-al doilea copil pe care îl așteaptă este fată. 

„Să ai un băiat, apoi o fată – ce mai poți cere?” a spus Harry.

Cuplul a declarat că familia lor va fi completă odată cu venirea pe lume al celui de-al doilea copil. Potrivit Ducilor de Sussex fiul lor va deveni frate în vara acestui an.

Anunțul vine după ce Meghan Markle a dezvăluit în noiembrie anul trecut că a suferit un avort spontan în luna iulie. „A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar despre care puțini vorbesc”, a scris ea într-un eseu emoționant pentru New York Times. 

Ducii de Sussex au publicat o nouă fotografie de familie

Fotografia alb-negru o înfățișează pe Meghan ținându-l în brațe pe Archie, care va împlini 2 ani în luna mai. Ducesa poartă o rochie lungă și vaporoasă și asre picioarele desculțe. În spatele ei se află Prințul Harry, tot cu picioarele desculțe, care îi îmbrățișează mijlocul. Cadrul în care au fost surprinși este unul natural, idilic. 

Reclamă

„Ce veste minunată pe care să o sărbătorimde Ziua Internațională a Femeii! Felicitări prietenii mei și bine ai venit în clubul #girldad H”, este mesajul pe care fotograful l-a atașat imaginii pe Instagram. 

Harriman, prietenul cuplului și fotograf de lungă durată, a surprins momentele de tandrețe de la distanță prin intermediul unui iPad.

Reclamă

Cuplul a anunțat că așteaptă un al doilea copil de Ziua Îndrăgostiților cu o altă fotografie alb-negru surprinsă în același cadru natural de către Harriman.

„Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex așteaptă bucuroși al doilea copil”, a transmis purtătorul de cuvânt al cuplului la acel moment.

„Meg, am fost la nunta ta și am văzut începutul acestei povești de dragoste, iar acum prietena mea, sunt onorat să o surprind crescând. Felicitări Ducelui și Ducesei de Sussex pentru această veste minunată”, este mesajul transmis de Misan Harriman odată cu publicarea acestei fotografii. 

Harriman a comentat imaginea la nivel simbolic pentru British Vogue și a remarcat legătura puternică dintre Harry și Meghan. 

„Cu pomul vieții în spatele lor și grădina care reprezintă fertilitatea, viața și evoluția, nu au avut nevoie de nicio direcție, pentru că au valsat întotdeauna prin viață împreună ca suflete pereche absolute. Când vezi oameni care au conexiunea pe care o au ei, este ca și cum ai citi paginile unei cărți.”, a spus Harriman.

Mutarea cuplului în California este favorabilă vieții de familie

În timpul interviului Oprah, cuplul a vorbit despre mutarea lor în Santa Barbara și despre adaptarea la noul mediu.

„Avem spațiu în aer liber unde pot merge la plimbări cu Archie și mergem la plimbări în familie și cu câinii. Mergem în drumeții sau coborâm la plaja, care este atât de aproape. Punctul culminant pentru mine este să-l așez pe spatele bicicletei în scaunul lui mic. Să-l plimb pe bicicletă este ceva ce nu am putut face niciodată când eram tânăr.”, a dezvăluit Harry.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care are creierul în analiză cu o hologramă
Sănătate
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține...
2
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
3
Kate Middleton cu prințesa Charlotte în brațe, alături de Prințul William și Prințul George, în timp ce coboară din avion
Divertisment
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru pentru copiii săi
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru de dragul copiilor săi. Experții regali au explicat cum anume a ajuns Kate în această...
4
Bărbat cu flori în mână și cadou se îndreaptă spre partenera care stă pe canapea
Horoscop
Horoscopul bărbatului ideal. Nativul care are cele mai bune calități în iubire și relații
Dacă vrem să afăm despre horoscopul bărbatului ideal, trebuie să știm de la început micile detalii care fac diferența. Specialiștii sunt de părere că orice femeie este atrasă de cei care știu să se...
5
Tre fete îmbrăcate în rochii albe cu coronițe de flori pe cap privesc spre soare
Horoscop
Zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Ce spun specialiștii
Compatibilitatea nu se aplică doar în cazul cuplurilor, astfel că putem afla care sunt acele zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Există nativi care, conform personalității lor, reușesc să se înțeleagă...
PARTENERI
×