Reclamă

Patrick Adams sare în apărarea lui Meghan Markle. Ce a declarat actorul

Meghan Markle este în atenția presei de ceva timp. Ducesa de Sussex și Prințul Harry au ținut primele pagini ale publicațiilor. Aceștia au făcut publice o mulțime de detalii din viața lor personală. Patrick Adams sare în apărarea lui Meghan Markle și face declarații interesante.

Publicat: 9 martie 2021, 8:05

Meghan și Harry au declarat recent că de la Palatul Buckingham ies în presă "minciuni perpetuate". Declarațiile au fost făcute după ce Biroul de Presă de la Palat a declarat că vor investiga acuzațiile de intimidare care au fost făcute de un fost angajat al Familiei Regale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest angajat lucrează acum pentru Prințul William. Apropiații lui Meghan și ai lui Harry susțin că acestea au ieșit în presă pentru a le submina interviul.

Patrick Adams sare în apărarea lui Meghan Markle

Colegii din industria cinematografică o susțin pe Meghan Markle. Chiar se arată indignați de ceea ce se spune în presă despre ea, scrie Cinemablend.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Patrick Adams și Meghan Markle au fost împreună pe platourile de filmare de la Suits din 2011 până în 2018. Adams respinge toate acuzațiile care i se aduc colegei lui și chiar a făcut declarații.

E pur și simplu OBSCEN că Familia Regală, al cărei cel mai nou membru crește în burta ei, promovează și chiar amplifică acuzațiile de intimidare împotriva unei femei care a fost practic obligată să părărească Marea Britanie pentru a-și proteja familia și sănătatea mintală. Este doar un alt exemplu despre nerușinarea unei instituții care și-a depășit de ceva timp credibilitatea. Găsiți pe altcineva pentru amenințări și chinuri. Prietena mea Meghan a ieșit din sfera voastră.

Patrick Adams sare în apărarea lui Meghan Markle după ce publicația The Times a publicat un articol în care susține că trei foști angajați spun despre Meghan că le-a făcut viața insuportabilă.

Reclamă

Interviul cu Meghan și Harry pentru Oprah

Interviul pe care Ducii de Sussex i l-au acordat Ophrei Winfrey ține azi primele pagini ale publicațiilor. Cei doi au declarat că Familia Regală Britanică a avut o atitudine rasistă față de Archie, fiul lor. Comportamentul a dus-o în pragul disperării și i-a provocat multă durere.

Un alt detaliu pe care Meghan l-a povestit a fost despre cum Familia Regală nu a apărat-o deloc atunci când ea a devenit ținta tabloidelor. Nu s-au gândit nicio secundă la siguranța bebelușului ei.

Cel mai mare regret al Ducesei de Sussex e faptul că a avut mare încredere în cuvântul Casei Regale.

Deși avea nevoie de ajutor specializat pentru a face față situației, Meghan a spus că mai mulți din Familia Regală i-au spus că nu are voie să meargă la psihiatru pentru că acest lucru ar putea păta reputația Casei Regale.

Actrița a mai dezvăluit că la multe evenimente participa alături de Harry de teamă să facă vreun gest necugetat. Meghan și Harry au mai spus că dacă ar trăi, Prințesa Diana ar fi extrem de dezamăgită de situația în care se află.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×