Reclamă

Patrick Adams sare în apărarea lui Meghan Markle. Ce a declarat actorul

Meghan Markle este în atenția presei de ceva timp. Ducesa de Sussex și Prințul Harry au ținut primele pagini ale publicațiilor. Aceștia au făcut publice o mulțime de detalii din viața lor personală. Patrick Adams sare în apărarea lui Meghan Markle și face declarații interesante.

Publicat: 9 martie 2021, 8:05 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:36

Meghan și Harry au declarat recent că de la Palatul Buckingham ies în presă "minciuni perpetuate". Declarațiile au fost făcute după ce Biroul de Presă de la Palat a declarat că vor investiga acuzațiile de intimidare care au fost făcute de un fost angajat al Familiei Regale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest angajat lucrează acum pentru Prințul William. Apropiații lui Meghan și ai lui Harry susțin că acestea au ieșit în presă pentru a le submina interviul.

Patrick Adams sare în apărarea lui Meghan Markle

Colegii din industria cinematografică o susțin pe Meghan Markle. Chiar se arată indignați de ceea ce se spune în presă despre ea, scrie Cinemablend.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Patrick Adams și Meghan Markle au fost împreună pe platourile de filmare de la Suits din 2011 până în 2018. Adams respinge toate acuzațiile care i se aduc colegei lui și chiar a făcut declarații.

E pur și simplu OBSCEN că Familia Regală, al cărei cel mai nou membru crește în burta ei, promovează și chiar amplifică acuzațiile de intimidare împotriva unei femei care a fost practic obligată să părărească Marea Britanie pentru a-și proteja familia și sănătatea mintală. Este doar un alt exemplu despre nerușinarea unei instituții care și-a depășit de ceva timp credibilitatea. Găsiți pe altcineva pentru amenințări și chinuri. Prietena mea Meghan a ieșit din sfera voastră.

Patrick Adams sare în apărarea lui Meghan Markle după ce publicația The Times a publicat un articol în care susține că trei foști angajați spun despre Meghan că le-a făcut viața insuportabilă.

Reclamă

Interviul cu Meghan și Harry pentru Oprah

Interviul pe care Ducii de Sussex i l-au acordat Ophrei Winfrey ține azi primele pagini ale publicațiilor. Cei doi au declarat că Familia Regală Britanică a avut o atitudine rasistă față de Archie, fiul lor. Comportamentul a dus-o în pragul disperării și i-a provocat multă durere.

Un alt detaliu pe care Meghan l-a povestit a fost despre cum Familia Regală nu a apărat-o deloc atunci când ea a devenit ținta tabloidelor. Nu s-au gândit nicio secundă la siguranța bebelușului ei.

Cel mai mare regret al Ducesei de Sussex e faptul că a avut mare încredere în cuvântul Casei Regale.

Deși avea nevoie de ajutor specializat pentru a face față situației, Meghan a spus că mai mulți din Familia Regală i-au spus că nu are voie să meargă la psihiatru pentru că acest lucru ar putea păta reputația Casei Regale.

Actrița a mai dezvăluit că la multe evenimente participa alături de Harry de teamă să facă vreun gest necugetat. Meghan și Harry au mai spus că dacă ar trăi, Prințesa Diana ar fi extrem de dezamăgită de situația în care se află.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×