Reclamă

Ducii de Sussex i-au felicitat pe Ducii de Cambridge. Ce se întâmplă între cele două familii

Prințul Harry s-a întâlnit recent cu William, Kate și restul Familiei Regale pentru prima dată după mai bine de un an. Acesta a venit singur la înmormântarea bunicului său. Ducii de Sussex i-au felicitat pe Ducii de Cambridge recent, în ziua în care cei doi și-au aniversat căsătoria.

Publicat: 30 aprilie 2021, 14:31

Ducii de Cambridge au aniversat recent 10 ani de căsnicie. Ducii de Sussex i-au felicitat în mod privat pe William și Kate, confirmă PEOPLE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Sussex i-au felicitat pe Ducii de Cambridge

Un purtător de cuvânt al Ducelui și Ducesei de Sussex confirmă de asemenea pentru BAZAAR.com că cuplul i-a felicitat în mod privat pe Ducele și Ducesa de Cambridge pentru cei 10 ani de căsnicie. Cu toate acestea, nu este clar dacă mesajul a fost trimis printr-un apel telefonic, un apel video sau o scrisoare.

Prințul William și Kate s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011 la Westminster Abbey din Londra. Harry a fost cavalerul de onoare al fratelui său. Pe 29 aprilie 2021, Regina Elisabeta și Prințul Charles le-au scris câteva cuvinte lui Kate și Prințului William pe rețelele de socializare.

În vreme ce Prințul Harry a venit singur la înmormântarea bunicului său, pe data de 17 aprilie 2021, Meghan Markle a rămas în SUA. Aceasta este însărcinată cu al doilea copil, o fetiță și urmează să nască în vară. Ea a fost sfătuită de medici să nu călătorească în această perioadă. Meghan și fiul ei, Archie, care împlinește 2 ani pe 6 mai, au rămas în California.

La înmormântarea Ducelui de Edinburgh, Prințul William, în vârstă de 38 de ani, și Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, au mers în spatele sicriului bunicului lor. Cei doi au fost separați de verișorul lor apropiat Peter Phillips. Frații au stat de vorbă dezinvolt, după terminarea slujbei.

Reclamă

S-a scris mult în ultimul timp despre relația tensionată dintre cei doi frați. Cu toate acestea, iată că în momente unice în viață, nimic nu îi împiedică să-și fie alături unul celuilalt.

Cum au sărbătorit Ducii de Cambridge aniversarea de 10 ani a căsniciei lor

Pentru a sărbători cea de-a 10-a aniversare, Prințul William și Kate au lansat două portrete realizate la începutul acestei săptămâni. Ei au făcut public și un videoclip care oferă o scurtă prezentare a vieții lor de familie. În imagini apar Prințul George, 7 ani, Prințesa Charlotte, care împlinește 6 ani în curând, și Prințul Louis.

Reclamă

Ducii de Sussex și Ducii de Cambridge au avut o relație mai îndepărtată în ultimul an. Acest lucru vine ca urmare a deciziei lui Harry și Meghan de a renunța la îndatoririle Familiei Regale. Luna trecută, Ducii de Sussex și-au exprimat unele dintre frustrări pe care le-au avut în timp ce făceau parte din Familia Regală. Meghan Markle a dezvăluit că Kate a făcut-o la un moment dat să plângă. Harry a recunoscut că el și fratele său și-au acordat reciproc spațiu pentru că sunt pe drumuri diferite în viață.

Kate și William au sărbătorit un deceniu de căsniciei cu o ședință foto romantică. Cei doi au pozat la Palatul Kensington, iar pozele au fost făcute de fotograful Chris Floyd. Kate apare mereu zâmbitoare în brațele soțului ei. Mulți spun că aceste noi imagini cu Ducii de Cambridge amintesc de ședința foto pe care au făcut-o cu ocazia logodnei lor, în anul 2010.

Acum, în ciuda crizei prin care trece Familia Regală Britanică, Meghan Markle și Prințul Harry i-au felicitat pe Ducii de Cambridge.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×