Ducii de Sussex i-au felicitat pe Ducii de Cambridge. Ce se întâmplă între cele două familii

Prințul Harry s-a întâlnit recent cu William, Kate și restul Familiei Regale pentru prima dată după mai bine de un an. Acesta a venit singur la înmormântarea bunicului său. Ducii de Sussex i-au felicitat pe Ducii de Cambridge recent, în ziua în care cei doi și-au aniversat căsătoria.

30 aprilie 2021 la 14:31

Ducii de Cambridge au aniversat recent 10 ani de căsnicie. Ducii de Sussex i-au felicitat în mod privat pe William și Kate, confirmă PEOPLE.

Ducii de Sussex i-au felicitat pe Ducii de Cambridge

Un purtător de cuvânt al Ducelui și Ducesei de Sussex confirmă de asemenea pentru BAZAAR.com că cuplul i-a felicitat în mod privat pe Ducele și Ducesa de Cambridge pentru cei 10 ani de căsnicie. Cu toate acestea, nu este clar dacă mesajul a fost trimis printr-un apel telefonic, un apel video sau o scrisoare.

Prințul William și Kate s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011 la Westminster Abbey din Londra. Harry a fost cavalerul de onoare al fratelui său. Pe 29 aprilie 2021, Regina Elisabeta și Prințul Charles le-au scris câteva cuvinte lui Kate și Prințului William pe rețelele de socializare.

În vreme ce Prințul Harry a venit singur la înmormântarea bunicului său, pe data de 17 aprilie 2021, Meghan Markle a rămas în SUA. Aceasta este însărcinată cu al doilea copil, o fetiță și urmează să nască în vară. Ea a fost sfătuită de medici să nu călătorească în această perioadă. Meghan și fiul ei, Archie, care împlinește 2 ani pe 6 mai, au rămas în California.

La înmormântarea Ducelui de Edinburgh, Prințul William, în vârstă de 38 de ani, și Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, au mers în spatele sicriului bunicului lor. Cei doi au fost separați de verișorul lor apropiat Peter Phillips. Frații au stat de vorbă dezinvolt, după terminarea slujbei.

S-a scris mult în ultimul timp despre relația tensionată dintre cei doi frați. Cu toate acestea, iată că în momente unice în viață, nimic nu îi împiedică să-și fie alături unul celuilalt.

Cum au sărbătorit Ducii de Cambridge aniversarea de 10 ani a căsniciei lor

Pentru a sărbători cea de-a 10-a aniversare, Prințul William și Kate au lansat două portrete realizate la începutul acestei săptămâni. Ei au făcut public și un videoclip care oferă o scurtă prezentare a vieții lor de familie. În imagini apar Prințul George, 7 ani, Prințesa Charlotte, care împlinește 6 ani în curând, și Prințul Louis.

Ducii de Sussex și Ducii de Cambridge au avut o relație mai îndepărtată în ultimul an. Acest lucru vine ca urmare a deciziei lui Harry și Meghan de a renunța la îndatoririle Familiei Regale. Luna trecută, Ducii de Sussex și-au exprimat unele dintre frustrări pe care le-au avut în timp ce făceau parte din Familia Regală. Meghan Markle a dezvăluit că Kate a făcut-o la un moment dat să plângă. Harry a recunoscut că el și fratele său și-au acordat reciproc spațiu pentru că sunt pe drumuri diferite în viață.

Kate și William au sărbătorit un deceniu de căsniciei cu o ședință foto romantică. Cei doi au pozat la Palatul Kensington, iar pozele au fost făcute de fotograful Chris Floyd. Kate apare mereu zâmbitoare în brațele soțului ei. Mulți spun că aceste noi imagini cu Ducii de Cambridge amintesc de ședința foto pe care au făcut-o cu ocazia logodnei lor, în anul 2010.

Acum, în ciuda crizei prin care trece Familia Regală Britanică, Meghan Markle și Prințul Harry i-au felicitat pe Ducii de Cambridge.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×