Ce cred britanicii despre titlurile regale ale Ducilor de Sussex

Meghan Markle și Prințul Harry și-au luat rămas bun de la Familia Regală. Ei și-au dorit să-și costruiască o viață departe de îndatoririle regale în Statele Unite ale Americii. Ce cred britanicii despre titlurile regale ale Ducilor de Sussex.

9 aprilie 2021 la 8:30

Chiar dacă au renunțat la obligațiile lor, Ducii de Sussex nu au renunțat și la titlurile regale. Un nou studiu, realizat de Deltapoll, a descoperit britanicii își doresc ca aceștia să nu mai dețină titluri regale.

Ce cred britanicii despre titlurile regale ale Ducilor de Sussex

Sondajul a fost realizat pe 1.590 de adulți de vârste variate, în perioada 31 martie – 1 aprilie. Acest lucru se întâmplă la doar trei săptămâni după ce Meghan și Harry au avut un interviu „intim și cuprinzător” cu Oprah Winfrey.

Deși Familia Regală Britanică este extrem de iubită de locuitorii Marii Britanii, cei mai mulți oameni au votat ca titlurile regale să le fie retrase lui Meghan Markle și Prințului Harry. Cel mai probabil totul se întâmplă după ce Ducii de Sussex au acuzat Familia Regală Britanică de rasism. Interviul lor pentru Oprah a fost difuzat de CBS.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meghan Markle îl ține strâns de mână pe Harry în timpul interviului cu Oprah Winfrey
Meghan transmite prin gesturi că și-a asumat rolul de mamă și de soție / Profimedia Images

Potrivit rezultatelor sondajului, mai mult de jumătate dintre respondenți, consideră că cei doi soți trebuie să renunțe la titlurile regale pe care le dețin. Au fost și oameni care au declarat că deciziile lor nu au afectat imaginea monarhiei. Alții chiar au spus că Ducii de Sussex au îmbunătățit-o.

Din păcate însă, mai mult de trei sferturi dintre oamenii implicați în realizarea sondajului spun că Meghan și Harry au pătat reputația Familiei Regale, scrie GeoTV.

Cei doi soți au spus pentru Oprah Winfrey că Familia Regală Britanică a avut o atitudine rasistă față de Meghan Markle și de primul ei copil. Ducesa de Sussex a declarat că un membru al Familiei Regale și-a exprimat în mod deschis îngrijorarea față de culoare pielii fiului ei, Archie.

Reacția Familiei Regale Britanice după interviu

Mulți se așteptau ca Regina Elisabeta să ia atitudine și să iasă public după interviul Ducilor de Sussex pentru Oprah. Familia Regală Britanică s-a confruntat cu cea mai mare criză după moartea Prințesei Diana. Cu toate acestea, Regina a fost reticentă să comenteze în public chestiuni legate de familie.

Regina Marii Britanii a oferit totuși un răspuns, pe un tocn calm și echilibrat. Acesta a spus că problemele celor doi sunt luate în serios și familia va rămâne mereu pe primul loc.

Regina Elisabeta alături de Meghan Markle la un eveniment în public, în care Regina poartă mănuși
Pe lângă faptul că acesta este stilul ei și că le iubește, le folosește și pentru că adoră să fie mereu curată pe mâini / Getty Images

„Întreaga familie este întristată să afle cât de dificili au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan.„Problemele ridicate, în special cea referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot varia, acestea sunt luate foarte în serios. Vor fi abordate de către familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri mult iubiți ai familiei”, se arată într-o declarație pe care Palatul Buckingham a făcut-o publică în numele Reginei.

Prințul Harry a avut ulterior o discuție cu Prințul William și Prințul Charles. Acesta a declarat că totul a fost „neproductiv”. În prezent, Ducii de Sussex trăiesc o viață normală în California și chiar s-au angajat.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
PARTENERI
×