Reclamă

Ce cred britanicii despre titlurile regale ale Ducilor de Sussex

Meghan Markle și Prințul Harry și-au luat rămas bun de la Familia Regală. Ei și-au dorit să-și costruiască o viață departe de îndatoririle regale în Statele Unite ale Americii. Ce cred britanicii despre titlurile regale ale Ducilor de Sussex.

Publicat: 9 aprilie 2021, 8:30

Chiar dacă au renunțat la obligațiile lor, Ducii de Sussex nu au renunțat și la titlurile regale. Un nou studiu, realizat de Deltapoll, a descoperit britanicii își doresc ca aceștia să nu mai dețină titluri regale.

Ce cred britanicii despre titlurile regale ale Ducilor de Sussex

Sondajul a fost realizat pe 1.590 de adulți de vârste variate, în perioada 31 martie – 1 aprilie. Acest lucru se întâmplă la doar trei săptămâni după ce Meghan și Harry au avut un interviu „intim și cuprinzător” cu Oprah Winfrey.

Deși Familia Regală Britanică este extrem de iubită de locuitorii Marii Britanii, cei mai mulți oameni au votat ca titlurile regale să le fie retrase lui Meghan Markle și Prințului Harry. Cel mai probabil totul se întâmplă după ce Ducii de Sussex au acuzat Familia Regală Britanică de rasism. Interviul lor pentru Oprah a fost difuzat de CBS.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meghan Markle îl ține strâns de mână pe Harry în timpul interviului cu Oprah Winfrey
Meghan transmite prin gesturi că și-a asumat rolul de mamă și de soție / Profimedia Images
Reclamă
Reclamă

Potrivit rezultatelor sondajului, mai mult de jumătate dintre respondenți, consideră că cei doi soți trebuie să renunțe la titlurile regale pe care le dețin. Au fost și oameni care au declarat că deciziile lor nu au afectat imaginea monarhiei. Alții chiar au spus că Ducii de Sussex au îmbunătățit-o.

Din păcate însă, mai mult de trei sferturi dintre oamenii implicați în realizarea sondajului spun că Meghan și Harry au pătat reputația Familiei Regale, scrie GeoTV.

Cei doi soți au spus pentru Oprah Winfrey că Familia Regală Britanică a avut o atitudine rasistă față de Meghan Markle și de primul ei copil. Ducesa de Sussex a declarat că un membru al Familiei Regale și-a exprimat în mod deschis îngrijorarea față de culoare pielii fiului ei, Archie.

Reacția Familiei Regale Britanice după interviu

Mulți se așteptau ca Regina Elisabeta să ia atitudine și să iasă public după interviul Ducilor de Sussex pentru Oprah. Familia Regală Britanică s-a confruntat cu cea mai mare criză după moartea Prințesei Diana. Cu toate acestea, Regina a fost reticentă să comenteze în public chestiuni legate de familie.

Regina Marii Britanii a oferit totuși un răspuns, pe un tocn calm și echilibrat. Acesta a spus că problemele celor doi sunt luate în serios și familia va rămâne mereu pe primul loc.

Regina Elisabeta alături de Meghan Markle la un eveniment în public, în care Regina poartă mănuși
Pe lângă faptul că acesta este stilul ei și că le iubește, le folosește și pentru că adoră să fie mereu curată pe mâini / Getty Images

„Întreaga familie este întristată să afle cât de dificili au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan.„Problemele ridicate, în special cea referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot varia, acestea sunt luate foarte în serios. Vor fi abordate de către familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri mult iubiți ai familiei”, se arată într-o declarație pe care Palatul Buckingham a făcut-o publică în numele Reginei.

Prințul Harry a avut ulterior o discuție cu Prințul William și Prințul Charles. Acesta a declarat că totul a fost „neproductiv”. În prezent, Ducii de Sussex trăiesc o viață normală în California și chiar s-au angajat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Selena Gomez alături de Cara Delevingne la un meci de baschet din New York
Divertisment
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Cum a fost surprinsă alături de Cara Delevingne
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Vedeta internațională s-a distrat alături de prietena sa, Cara Delevingne. Evenimentul a avut loc la arena Madison Square Garden din New York. Camerele de...
2
Selena Gomez într-o rochie portcalue cu părul negru lung dat pe spate la un eveniment public de la Hollywood din 2021
Divertisment
Selena Gomez este de nerecunoscut. Cum a apărut artista în aeroportul din New York
Selena Gomez este de nerecunoscut în cele mai recente imagini care au fost surprinse pe aeroportul din New York. Vedeta internațională s-a camuflat din cap până-n picioare într-un trening portocaliu. Pentru ca zborul să...
3
Kate Middleton de mână cu Prințesa Charlotte alături dePrințul Geroge care îl ține de mână pe Prințul William
Divertisment
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Ce spune Ducesa de Cambridge despre moștenitorul tronului regal
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Moștenitorul tronului regal are deja opt ani și se pregătește ca într-o zi să devină monarhul Marii Britanii. Părinții săi i-au...
4
Celine Dion într-o rochie argintie pe scenă în fața unui microfon în timpul unui concert din Germania
Divertisment
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Ce mesaje i-au transmis fanii pe rețelele sociale
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta internațională a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte din cauza unor ”spasme musculare severe și persistente”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea...
5
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
PARTENERI
×