Prințul William e deranjat de gestul fratelui său. Prințul Harry a făcut publice discuții de familie

Potrivit FoxNews, Prințul William e deranjat de gestul fratelui său, după ce Prințul Harry a făcut publice discuții de familie. Cei doi frați au vorbit în sfârșit după interviul acordat de Ducii de Sussex Ophrei Winfrey. Tabloidele scriu că discuția a fost una „neproductivă”.

18 martie 2021 la 12:46

Tot publicația menționată mai sus scrie că Prințul William a fost tulburat de tot ceea ce se scrie. El a fost în ultima vreme din ce în ce mai protector cu soția sa, Kate Middleton.

Prințul William nu este foarte fericit că fratele său, prințul Harry, a făcut publică conversația lor privată. Mai mult decât atât, presa scrie că Prințul William e deranjat de gestul fratelui său.

Prințul William e deranjat de gestul fratelui său

Harry, în vârstă de 36 de ani, ține primele pagini ale tabloidelor de câteva zile. Acest lucru se întâmplă în urma interviului pe care el și Meghan Markle i l-au acordat Oprah Winfrey. Meghan și Harry au discutat despre problemele lor cu Familia Regală Britanică.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul William și Prințul Harry alături de Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex, în timpul unei festivități organizate la Palatul Buckingham
Prințul William și Prințul Harry alături de Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex / Profimedia Images

La scurt timp după difuzarea interviului, William a declarat presei că nu a vorbit cu fratele său mai mic despre informațiile apărute în presă. Câteva zile mai târziu, jurnalista Gayle King a dezvăluit că a vorbit cu Prințul Harry. Acesta i-a mărturisit că a avut conversații „neproductive” cu Prințul William și cu tatăl lor, Prințul Charles.

O sursă apropiată Ducilor de Cambridge a declarat pentru Entertainment Tonight că Prințul William, în vârstă de 38 de ani, este „profund îngrijorat de decizia lui Harry și Meghan de a împărtăși conversații private, de familie” cu jurnalista.

Publicațiile internaționale scriu și despre faptul că Ducii de Sussex sperau că astfel de conversații se vor transforma în pași pentru procesul de refacere a legăturilor cu Familia Regală.

Aceeași sursă a mai declarat că Prințul William este „extrem de protector” cu soția sa. Totul s-a întâmplat după ce Markle a negat în interviul pentru Oprah că ea ar fi făcut-o să plângă pe Kate Middleton în timpul nunții sale cu Harry. Ducesa de Sussex a afirmat că lucrurile s-au întâmplat de fapt invers și că nimeni nu a crezut-o.

Gayle King, despre discuțiile dintre Prințul Harry și Prințul William

Gayle King, prezentatoarea a postului de televiziune CBS, a declarat recent că a stat de vorbă cu Prințul Harry și Meghan Markle. Cei doi i-au povestit despre discuția dintre cei doi frați.

E adevărat, Harry a discutat cu fratele lui. A stat de vorbă şi cu tatăl lui, Prințul Charles. Cei doi mi-au spus că acele conversaţii au fost neproductive. Toţi trei sunt bucuroşi că măcar au iniţiat o conversaţie.

– Gayle King

Interviul acordat de Ducii de Sussex Ophrei Winfrey a adus Familia Regală Britanică în cea mai mare criză din ultimii ani. Cei doi au declarat în mod public că unul dintre membrii Familiei Regale a ridicat semne de întrebare cu privire la culoarea fiului lor, Archie. Meghan Markle chiar a acuzat Familia Regală a Marii Britanii că a schimbat regulile de acordare a titlului de prinț. Potrivit ei, totul s-a întâmplat la scurt timp de la anunțarea sarcinii sale, tocmai pentru ca fiul ei să nu primească acest titlu la naștere.

Meghan Markle nu a nominalizat persoana care a formulat aceste afirmații. A spus că dacă ar oferi un nume, acest lucru este prea „stânjenitor” pentru Familia Regală Britanică.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prăjitură de post cu mere și nuci, feliată pe o spatulă de tort
Rețete
Prăjitură de post cu mere și nuci, aromată cu scorțișoară
Dacă nu știi ce desert de post să mai pregătești, îți oferim o rețetă de prăjitură de post cu mere și nuci, aromată cu scorțișoară. Nu ai nevoie de prea multe ingrediente pentru a...
2
icon
Ramona Olaru, tânără, frumoasă și mereu sinceră, zâmbește la cameră, în timp ce stă pe un scaun în studioul unde sunt filmate interviurile din seria CaTine.ro..
CaTine
Ramona Olaru, tânără, frumoasă și mereu sinceră: „Cea mai mare realizare e faptul că sunt colega băieților de la Neatza”
O vezi mereu la TV cu zâmbetul pe buze, dimineața devreme. Râde, dansează și face glume cu echipa emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. În ciuda aparențelor, Ramona Olaru este însă un om ca...
3
Meghan Markle, în ziua nunții ei, în biserică, înconjurată de Prințul William, Prințul Philip și Regina Elisabeta
Divertisment
Gestul lui Meghan Markle pentru Prințul Philip. Ce a ales să-i pună lângă coroană
Prințul Harry a fost singur la ceremonia de înmormântare a Prințului Philip. Cu toate acestea, gestul lui Meghan Markle pentru Prințul Philip a ținut primele pagini ale publicațiilor internaționale. Ducesa de Sussex nu a...
4
Regina Elisabeta, îmbrăcată în negru, cu capul plecat, la înmormântarea Prințului Philip
Divertisment
Primele decizii ale Reginei Elisabeta după decesul Prințului Philip
Regina Elisabeta a primit o mulțime de mesaje de condoleanțe după aflarea veștii că Prințul Philip a murit. Primele decizii ale Reginei Elisabeta după decesul Prințului Philip au fost luate. Când va putea răspunde...
5
Macauley Culkin și Brenda Song, la Disneyland, alături de niște prieteni
Divertisment
Macaulay Culkin și Brenda Song au devenit părinți. Ce nume au ales pentru bebeluș
„Suntem foarte bucuroși”, au scris cei doi soți. Macaulay Culkin și Brenda Song au devenit părinți și trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cuplul și-a întâmpinat primul copil, o fetiță pe...
PARTENERI
×