Reclamă

Prințul William e deranjat de gestul fratelui său. Prințul Harry a făcut publice discuții de familie

Potrivit FoxNews, Prințul William e deranjat de gestul fratelui său, după ce Prințul Harry a făcut publice discuții de familie. Cei doi frați au vorbit în sfârșit după interviul acordat de Ducii de Sussex Ophrei Winfrey. Tabloidele scriu că discuția a fost una „neproductivă”.

Publicat: 18 martie 2021, 12:46 / Actualizat: 22 martie 2021, 18:05

Tot publicația menționată mai sus scrie că Prințul William a fost tulburat de tot ceea ce se scrie. El a fost în ultima vreme din ce în ce mai protector cu soția sa, Kate Middleton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William nu este foarte fericit că fratele său, prințul Harry, a făcut publică conversația lor privată. Mai mult decât atât, presa scrie că Prințul William e deranjat de gestul fratelui său.

Prințul William e deranjat de gestul fratelui său

Harry, în vârstă de 36 de ani, ține primele pagini ale tabloidelor de câteva zile. Acest lucru se întâmplă în urma interviului pe care el și Meghan Markle i l-au acordat Oprah Winfrey. Meghan și Harry au discutat despre problemele lor cu Familia Regală Britanică.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul William și Prințul Harry alături de Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex, în timpul unei festivități organizate la Palatul Buckingham
Prințul William și Prințul Harry alături de Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex / Profimedia Images
Reclamă

La scurt timp după difuzarea interviului, William a declarat presei că nu a vorbit cu fratele său mai mic despre informațiile apărute în presă. Câteva zile mai târziu, jurnalista Gayle King a dezvăluit că a vorbit cu Prințul Harry. Acesta i-a mărturisit că a avut conversații „neproductive” cu Prințul William și cu tatăl lor, Prințul Charles.

O sursă apropiată Ducilor de Cambridge a declarat pentru Entertainment Tonight că Prințul William, în vârstă de 38 de ani, este „profund îngrijorat de decizia lui Harry și Meghan de a împărtăși conversații private, de familie” cu jurnalista.

Publicațiile internaționale scriu și despre faptul că Ducii de Sussex sperau că astfel de conversații se vor transforma în pași pentru procesul de refacere a legăturilor cu Familia Regală.

Reclamă

Aceeași sursă a mai declarat că Prințul William este „extrem de protector” cu soția sa. Totul s-a întâmplat după ce Markle a negat în interviul pentru Oprah că ea ar fi făcut-o să plângă pe Kate Middleton în timpul nunții sale cu Harry. Ducesa de Sussex a afirmat că lucrurile s-au întâmplat de fapt invers și că nimeni nu a crezut-o.

Gayle King, despre discuțiile dintre Prințul Harry și Prințul William

Gayle King, prezentatoarea a postului de televiziune CBS, a declarat recent că a stat de vorbă cu Prințul Harry și Meghan Markle. Cei doi i-au povestit despre discuția dintre cei doi frați.

E adevărat, Harry a discutat cu fratele lui. A stat de vorbă şi cu tatăl lui, Prințul Charles. Cei doi mi-au spus că acele conversaţii au fost neproductive. Toţi trei sunt bucuroşi că măcar au iniţiat o conversaţie.

– Gayle King

Interviul acordat de Ducii de Sussex Ophrei Winfrey a adus Familia Regală Britanică în cea mai mare criză din ultimii ani. Cei doi au declarat în mod public că unul dintre membrii Familiei Regale a ridicat semne de întrebare cu privire la culoarea fiului lor, Archie. Meghan Markle chiar a acuzat Familia Regală a Marii Britanii că a schimbat regulile de acordare a titlului de prinț. Potrivit ei, totul s-a întâmplat la scurt timp de la anunțarea sarcinii sale, tocmai pentru ca fiul ei să nu primească acest titlu la naștere.

Meghan Markle nu a nominalizat persoana care a formulat aceste afirmații. A spus că dacă ar oferi un nume, acest lucru este prea „stânjenitor” pentru Familia Regală Britanică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×