Reclamă

Ducii de Cambridge

Ducii de Cambridge și Ducesa de Sussex, la Wimbledon
Divertisment
// 5 august 2022

Ducii de Cambridge îi urează la mulți ani lui Meghan Markle. Ce fotografie au postat în cinstea soției Prințului Harry

Ducesa de Sussex a împlinit 41 de ani. Ducii de Cambridge îi urează lui Meghan Markle la mulți ani. În cinstea ei au publicat o fotografie și i-au transmis un mesaj cu cele mai sincere urări.
Reclamă
Prințul William își cuprinse soția cu ambele mâini, la un meci de polo
Divertisment
// 7 iulie 2022

Prințul William și Kate Middleton s-au sărutat la un meci de polo. Gestul tandru în public e un moment rar între cei doi

Prințul William și Kate Middleton s-au sărutat la un meci de polo caritabil ținut la Castelul Windsor. Astfel de momente sunt rare în public între Ducii de Cambridge. Se spune că acestea nu sunt deloc acceptate de către Familia Regală a Marii Britanii. Regina Elisabeta este cea care a spus că astfel de momente la evenimente publice nu au de ce să fie oferite.
Kate Middleton într-o rochie roz alături de Prințul Louis într-o cămașă albă la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta
Divertisment
// 28 iunie 2022

Prințul Louis își va schimba numele de familie. Ce tradiție trebuie să respecte fiul Ducilor de Cambridge

Prințul Louis își va schimba numele de familie și va urma o tradiție veche din Familia Regală Britanică. Mezinul familiei Ducilor de Cambridge va călca pe urmele tatălui său, Prințul William. Schimbarea va avea loc atunci când acesta va crește mai mare, explică experții regali.
Ducii de Cambridge se aflau în orașul Cambridge
Divertisment
// 24 iunie 2022

Primul portret oficial al Ducilor de Cambridge. Kate și William au onorat generațiile trecute ale Monarhiei Britanice

Primul portret oficial al Ducilor de Cambridge a fost făcut public. Kate și William au realizat o fotografie de cuplu pe care au expus-o în orașul omonim, Cambridge. Tabloul cu cei doi va face de acum parte din istoria regalității Marii Britanii.
Reclamă
Ducii de Cambridge, la Royal Ascot, îmbrăcați elegant
Divertisment
// 19 iunie 2022

Fotograful regal Tim Rooke a vorbit despre cum este să călătorești cu Kate Middleton și Prințul William

În timpul Jubileului de Platină care o sărbătorește pe Regina Elisabeta și domnia ei de 70 de ani, fotograful regal Tim Rooke s-a confruntat cu o dilemă provocatoare. Și-a antrenat camera la balconul Palatului Buckingham, făcând instantanee ale Prințului Louis în timp ce se strâmba amuzant, devenind o vedetă virală a weekend-ului de sărbătoare. Dar Rooke, fotograful regal, nu le-a putut surprinde pe toate.
Ducii de Cambridge alături de copiii lor și Regina Elisabeta la Palatul Buckingham
Divertisment
// 16 iunie 2022

Cum arată viitoarea locuință a Ducilor de Cambridge. Unde vor locui Kate, William și cei trei copii ai lor

Pe măsură ce Regina Elisabeta s-a mutat definitiv din Palatul Buckingham, casa ei de aproape 70 de ani, Prințul William și Kate Middleton își iau rămas bun de la casa lor. Cum este un subiect de mare interes, au apărut și informații despre cum arată viitoarea locuință a Ducilor de Cambridge.
Kate Middleton în timp ce îl ține în brațe pe Prințul Louis care stă alături de Prințesa Charlotte
Divertisment
// 10 iunie 2022

Membrii Familiei Regale au vorbit despre comportamentul Prințului Louis la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta. Motivul pentru care fiul Ducilor de Cambridge a fost plin de energie

Membrii Familiei Regale Britanice au vorbit despre comportamentul Prințului Louis la Jubileul de Platină a Reginei Elisabeta. Mezinul Ducilor de Cambridge a ținut primele pagini ale publicațiilor internaționale după ce s-a arătat a fi extrem de energic pe perioada festivităților ținute în onoarea Majestății Sale.
Ducii de Cambridge alături de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis la balconul Palatului Buckingham cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta
Divertisment
// 9 iunie 2022

Ducii de Cambridge au distribuit fotografii rare de familie. Cum au celebrat Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta

Ducii de Cambridge au celebrat Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta și au distribuit fotografii rare de familie care să marcheze momentul. Kate Middleton și Prințul William au postat un carusel cu imagini pe contul lor personal de Instagram. Admiratorii Casei Regale au putut să arunce o privire în viața privată a acestora.
Prințul George și Prințul William, alături de Camilla, la Jubileul de Platină al Reginei
Divertisment
// 6 iunie 2022

Cum o strigă Prințul George și Prințesa Charlotte pe Camilla, Ducesa de Cornwall. Nu îi spun bunică

În timp ce Reginei Elisabeta a II-a oamenii i se adresează cu titlul nobiliar, la fel se întâmplă și pentru Camilla, Ducesa de Cornwall. Dar, la doar 8 și 7 ani, Prințul George și Prințesa Charlotte nu folosesc titulaturi mărețe atunci când participă la adunări de familie. Cum o strigă Prințul George și Prințesa Charlotte pe Camilla.
Copiii Ducilor de Cambridge, într-o trăsură la Tropping the Colour
Divertisment
// 3 iunie 2022

Copiii Ducilor de Cambridge și-au făcut debutul la Trooping the Colour. Au fost însoțiți în trăsură de Kate Middleton și Ducesa de Cornwall

Copiii Ducilor de Cambridge și-au făcut debutul la Trooping the Colour. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au bifat o premieră regală la parada organizată cu ocazia Jubileului de Platină.
Kate Middleton într-o rochie galbenă alături de Prințul William îmbrăcat la costum în timp ce îi salută pe oamenii dn aeroportul din Bahamas de la bordul aeronavei cu care au sosit în luna martie a anului 2022
Divertisment
// 19 mai 2022

Imagini cu Ducii de Cambridge au devenit virale pe TikTok. Ipostaza inedită în care au fost surprinși în Bahamas

Prințul William și Kate Middleton sunt în general foarte atenți atunci când se afișează în public. Deși își poartă o dragoste profundă, rareori sunt văzuți în ipostaze tandre. În timpul îndatoririlor regale, William și Kate au grijă să afișeze o atitudine potrivită unul față de celălalt. Cu toate acesta, în viața privată lucrurile par să stea diferit. Imagini noi cu Ducii de Cambridge au devenit virale pe TikTok.
Kate Middleton, ține în brațe un bebeluș și se uită împreună pe o carte
Divertisment
// 13 mai 2022

Kate Middleton a fost încântată să ajute un elev să rezolve un joc de cuvinte încrucișate. I-a oferit un indiciu despre Regina Elisabeta a II-a

Kate Middleton a fost încântată să ajute un elev să rezolve un joc de cuvinte încrucișate. Studentul Jack Baird a spus că Ducesa de Cambridge a vrut cu orice preț să obțină răspunsul corect.
Ducii de Cambridge, în vizită în Scoția, la Universitatea din Glasgow
Știri
// 12 mai 2022

Ducii de Cambridge au făcut donații pentru Deborah James. Jurnalista s-a externat din spital și a scris un mesaj emoționant

Ducii de Cambridge au făcut donații pentru Deborah James. Kate Middleton și Prințul William și-au arătat susținerea pentru jurnalista BBC care a anunțat că a stopat orice fel de tratament împotriva cancerului. Acesta s-a întors acasă, în sânul familiei.
Prințul William ține un discurs în memoria voctimelor de la Manchester Arena din 2017
Știri
// 12 mai 2022

Kate Middleton și Prințul William au onorat victimele atentatului de la Manchester Arena din 2017. Cum au fost fotografiați Ducii de Cambridge

Kate Middleton și Prințul William au onorat victimele atentatului de la Manchester Arena din 2017. Prințul William a ținut un discurs emoționant, iar imaginile cu Ducii de Cambridge sunt peste tot.
Prințesa Charlotte, pe un câmp plin cu flori și iarbă, într-un portret adorabil
Divertisment
// 2 mai 2022

Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani. Kate Middleton i-a făcut trei fotografii superbe

Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani. Cu această ocazie, așa cum ne-a obișnuit până acum, Familia Regală a publicat poze portret într-o zi atât de specială. La mulți ani, Charlotte!
Ducii de Cambridge, așezați pe scaune, la Anzac Day
Divertisment
// 2 mai 2022

Semnele zodiacale ale Ducilor de Cambridge dezvăluie viitorul monarhiei. Ce spun astrele despre Kate Middleton și Prințul William

În timp ce Prințul Charles urmează să devină Rege al Marii Britanii, lumea îi urmărește pe Prințul William și Kate Middleton. Aceștia vor fi următorii moștenitori ai tronului. Prințul William, în vârstă de 39 de ani, a fost urmărit de-a lungul vieții pentru destinul său. Semnele zodiacale ale Ducilor de Cambridge dezvăluie viitorul monarhiei, scrie nypost.com.
Prințul Louis, zâmbește la camera de fotografiat
Divertisment
// 23 aprilie 2022

Prințul Louis a crescut. Fiul Ducilor de Cambridge a împlinit 4 ani

Cel mai mic copil al lui Kate Middleton și al Prințului William știe cum să fure toate privirile. Prințul Louis a crescut. Fiul Ducilor de Cambridge a împlinit 4 ani. Băiețelul a făcut spectacol la plajă, iar cele mai recente imagini cu el au fost realizate de mama sa.
Ducii de Cambridge, la slujba de Paște, îmbrăcați în albastru
Divertisment
// 20 aprilie 2022

Kate Middleton și Prințul William au făcut scufundări. Imagini noi cu Ducii de Cambridge din turneul organizat în Caraibe

Cele mai recente imagini sunt dovada clară că Ducii de Cambridge adoră aventurile și experiențele noi. Kate Middleton și Prințul William au făcut scufundări în turneul din Caraibe și s-au distrat de minune.
Prințesa Charlotte, de mână cu mama sa, la ceremonia de comemorare a Prințului Philip
Divertisment
// 1 aprilie 2022

Ce i-a spus Kate Middleton Prințesei Charlotte la ceremonia de comemorare a Prințului Philip. Specialiștii au dezvăluit cuvintele Ducesei de Cambridge

Un specialist care citește pe buze a analizat ce i-a spus Kate Middleton Prințesei Charlotte la ceremonia de comemorare a Prințului Philip. Ceremonia de comemorare a Ducelui de Edinburgh a fost o ocazie specială pentru a reuni Familia Regală a Marii Britanii.
Ducii de Cambridge fac cu mâna de pe scara avionului
Divertisment
// 29 martie 2022

Cum stau în avion Ducii de Cambridge atunci când călătoresc. Imaginile cu Prințul William și Kate Middleton au fost apreciate de fani

Prințul William și Kate Middleton au petrecut opt zile în Caraibe. Cu această ocazie, s-a aflat cum stau în avion Ducii de Cambridge atunci când călătoresc. Planul realizat de echipa lor de securitate a fost dezvăluit.
Ducii de Cambridge în excursie în jungla din Caraibe
Divertisment
// 22 martie 2022

Ducesa de Cambridge a purtat o rochie uimitoare în Belize. Kate Middleton a optat pentru o rochie lungă, elegantă

Ducesa de Cambridge a purtat o rochie uimitoare. Kate Middleton și-a schimbat ținuta casual kaki cu o rochie strălucitoare, lungă. Aceasta a fost creată de designerul regal favorit The Vampire’s Wife. Soția Prințului William a purtat-o în a treia zi a călătoriei în Belize.
Ducii de Cambridge beau apă de cocos
Divertisment
// 22 martie 2022

Ducii de Cambridge au vizitat o plantație de cacao în Belize. Cum au fost fotografiați Kate Middleton și Prințul William

Prințul William și Kate Middleton se află în primul turneu oficial al anului. Ducii de Cambridge au vizitat o plantație de cacao administrată de o familie după ce protestele le-au restrâns planurile inițiale. Fotografiile cu cei doi au fost publicate de cele mai importante site-uri internaționale.
Ducii de Cambridge, la parada de Sfântul Patrick, îmbrăcați elegant
Divertisment
// 18 martie 2022

Ducii de Cambridge au participat la parada de Sfântul Patrick. În ultimii doi ani evenimentul nu s-a ținut din cauza pandemiei de Covid-19

Ducii de Cambridge au participat la parada de Sfântul Patrick. Kate Middleton și Prințul William și-au făcut apariția la mult așteptata paradă din Aldershot. Ieșirea celor doi a marcat prima dată când au participat la paradă de la începutul pandemiei de COVID-19.
Ducii de Cambridge în ziua nunții, fotografiați în timp ce merg la altar
Divertisment
// 16 martie 2022

Ce i-a spus Prințul William lui Kate Middleton pe balconul de la Palatul Buckingham. S-a întâmplat în ziua nunții lor

Oameni din întreaga lume au văzut că Kate Middleton și Prințul William au devenit soț și soție la Westminster Abbey. Imaginile din acea zi au fost difuzate peste tot. Mulți oameni s-au întrebat ce i-a spus Prințul William lui Kate Middleton pe balconul de la Palatul Buckingham.
Meghan Markle și Kate Middleton, la Wimbledon în 2019
Divertisment
// 9 martie 2022

Ce a remarcat Meghan Markle la Kate Middleton după prima lor întâlnire. Prințul Harry este cel care le-a făcut cunoștință

Prințul Harry a prezentat-o pe Meghan Markle fratelui său, Prințul William, și lui Kate Middleton în perioada în care nu se știa că formează un cuplu. Acum au apărut informații despre ce a remarcat Meghan Markle la Kate Middleton după prima lor întâlnire.
Ducii de Cambridge în timp ce merg la braț în vizită în Țara Galilor
Divertisment
// 2 martie 2022

Kate Middleton și Prințul William au mers împreună în Țara Galilor. Ducesa de Cambridge a impresionat cu ținuta aleasă

Kate Middleton și Prințul William au mers împreună în vizită în Țara Galilor. Ducii de Cambridge s-au reunit după ce au fost nevoiți să petreacă mai mult timp separați. Începutul de an a fost destul de ocupat pentru Cuplul Regal. Luna trecută Prințul William a mers întro vizită oficială în Dubai, în timp ce Kate a petrecut mai multe zile în Danemarca.
Ducii de Cambridge, în biserică, la nunta lor
Divertisment
// 10 februarie 2022

Prințul William i-a promis lui Kate Middleton că nu va trebui să renunțe la familia ei după căsătorie. Ducii de Cambridge au acum o familie fericită

Prințul William i-a promis lui Kate Middleton că nu va trebui să renunțe la familia ei după căsătorie. Chiar dacă pare ceva anormal, se pare că regulile Familiei Regale a Marii Britanii sunt stricte. Viața membrilor ei după căsătorie se schimbă radical.
Kate Middleton într-o rochie albastră cu buline
Divertisment
// 7 februarie 2022

Kate Middleton are o regulă strictă pentru persoanele pe care le angajează. Care este cerința Ducesei de Cambridge

În mod cert nu orice persoană poate ajunge să lucreze pentru membrii Familiei Regale Britanice. Candidatul ideal trebuie să aibă multe atribute, dar mai ales să respecte intimitatea Casei Regale. Kate Middleton are o regulă foarte strictă pentru persoanele pe care le angajează. Ducesa de Cambridge se așteaptă să întâlnească un om care să dea dovadă de profesionalism, care să știe cum să se comporte cu cei trei copii ai săi.
Prințul William alături de Kate Middleton care îl ține în brațe pe Prințul George
Divertisment
// 3 februarie 2022

Ducii de Cambridge au dezvăluit problemele pe care le întâmpină în educarea Prințului George. Ce spun aceștia despre moștenitorul tronului Marii Britanii

Primul născut al lui Kate Middleton și al Prințului William are în prezent opt ani. Cu toate acestea, el trebuie pregătit temeinic deoarece se află în linie directă la succesiunea tronului Marii Britanii. Recent, Ducii de Cambridge au dezvăluit problemele pe care le întâmpină în educarea Prințului George.
Kate Middleton, fotografiată în timp ce Prințul William îi explică ceva
Divertisment
// 20 ianuarie 2022

Kate Middleton și Prințul William au avut prima ieșire în public în 2022. Cei doi au participat la un eveniment dedicat copiilor defavorizați

Kate Middleton și Prințul William au avut prima ieșire în public în 2022. Ducele și Ducesa de Cambridge și-au unit forțele pentru a promova una dintre cele mai importante cauze susținute de Kate Middleton. Soția Prințului William este implicată în acțiuni caritabile pentru copii.
Ducii de Cambridge, la slujba de Crăciun, îmbrăcați elegant
Divertisment
// 29 decembrie 2021

Prințul William a surprins-o pe Kate Middleton cu o brățară frumoasă de Crăciun. Ducele de Cambridge e foarte atent cu soția sa

Prințul William a surprins-o pe Kate Middleton cu o brățară frumoasă de Crăciun. Ducele de Cambridge a vrut ca soția sa să se simtă specială de sărbători. A reușit ceea ce și-a propus și a surprins-o în cel mai plăcut mod posibil.
Prințesa Charlotte alături de Prințul William, Kate Middleton, Prințul George și Prințul Louis
Divertisment
// 26 decembrie 2021

Cântecul preferat al copiilor Ducilor de Cambridge. Ce ascultă micuții Cuplului Regal

Kate Middleton și Prințul William au împreună trei copii minunați. Prințul George, în vârstă de 8 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de de șase ani și Prințul Louis în vârstă de 3 ani se bucură de sărbătorile de iarnă alături de părinții lor. Cântecul preferat al Ducilor de Cambridge a fost dezvăluit chiar de Prințul William într-un interviu pe care l-a acordat recent.
Prințul William alături de Kate Middleton au pubicat o felicitare de Crăciun
Divertisment
// 13 decembrie 2021

Prințul William și Kate Middleton au publicat o felicitare de Crăciun. Cum arată imaginea cu familia Ducilor de Cambridge

Prințul William și Kate Middleton au publicat o felicitare de Crăciun. Imaginea cu familia Ducilor de Cambridge a fost realizată într-una din vacanțele acestora din Iordania. Fotografia îi înfățișează și pe cei trei copii ai Ducilor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.
Kate Middleton care o ține în brațe pe Prințesa Charlotte
Divertisment
// 12 noiembrie 2021

Prințesa Charlotte ar putea să primească un titlu regal unic. Ce se va întâmpla după ce Prințul William devine rege

Ducii de Cambridge au împreună trei copii minunați. Kate Middleton a adus pe lume doi băieței, Prințul George în vârstă de 8 ani, Prințul Louis în vârstă de 3 ani și o fetiță, Prințesa Charlotte în vârstă de 6 ani. În Familia Regală Britanică există o regulă care se respectă de fiecare generație care ajunge la conducerea Regatului Unit. Astfel, Prințesa Charlotte ar putea să primească un titlu regal unic după ce tatăl său devine rege.
Ducii de Cambridge, la gala Earthshot Prize 2021
Divertisment
// 11 noiembrie 2021

Cum se comportă Ducii de Cambridge în intimitate. Fotograful Chris Floyd a dezvăluit totul

Fotograful regal Chris Floyd dezvăluie cum se comportă Ducii de Cambridge în intimitate. Kate Middleton și Prințul William au făcut o ședință foto romantică, deși se spune că Regina Elisabeta a II-a nu este de acord cu gesturile de afecțiune în public.
Ducele și Ducesa de Cambridge, alături de Prințul George și Prințesa Charlotte, sosesc pe aeroportul din Varșovia, în 2017
Divertisment
// 6 noiembrie 2021

Ce mănâncă Familia Regală când zboară cu avionul la clasa întâi? O călătorie costă și 10.000 de lire

Ducele și Ducesa de Cambridge zboară adesea cu British Airways. Hellomagazine a aflat ce mănâncă Familia Regală când zboară cu avionul la clasa întâi. Află și tu ce conține meniul la un zbor care costă 10 000 de lire. Prințul William și Kate Middleton au parte de un tratament aparte.
Ducii de Cambridge, la summit-ul ONU, de la Glasgow din Scoția
Divertisment
// 2 noiembrie 2021

Ducii de Cambridge au purtat albastru regal la vizita din Glasgow. Cum și-au făcut apariția la summitul COP26 al ONU

Ducii de Cambridge au purtat albastru regal la vizita din Glasgow. Cei doi li s-au alăturat Prințului Charles și Camillei, Ducesa de Cornwall, la summitul COP26 al ONU privind schimbările climatice. În acest timp, Regina Elisabeta a rămas la Castelul Windsor pentru a se odihni, conform indicațiilor medicului.
Prințul William într-un hanorac albastru în timp ce o ține după umeri pe Kate Middleton într-un pulover alb
Divertisment
// 26 octombrie 2021

Ducii de Cambridge au plecat în vacanță. Cum au fost surprinși alături de copiii lor la aeroportul din Londra

Ducii de Cambridge au plecat în vacanță alături de cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Familia Regală Britanică a fost surprinsă la aeroportul din Londra în timp ce coborau dintr-o mașină. Alături de ei s-a aflat și bona micuților Ducilor de Cambridge, Maria Teresa Turrion Borrallo.
Kate Middleton, fotografiată în timp ce se uită la Prințul William, la gala Earthshor Prize
Divertisment
// 22 octombrie 2021

Momentul de tandrețe dintre Ducii de Cambridge de la Earthshot Prize. Kate Middleton, mereu zâmbitoare în preajma soțului

Publicațiile din întreaga lume au scris despre momentul de tandrețe dintre Ducii de Cambridge de la Earthshot Prize. Kate Middleton și Prințul William calcă pe urmele Ducilor de Sussex. Cei doi au lăsat să fie publicate imagini alb-negru cu momentele lor de afecțiune în public.
Ducii de Cambridge în timp ce iau parte la Earthshot Prize
Divertisment
// 20 octombrie 2021

Limbajul corporal al Ducilor de Cambridge la evenimentul Earthshot Prize. Ce spun experții despre Kate Middleton și Prințul William

Kate Middleton și Prințul William au atras atenția tuturor la prima gală a evenimentului Earthshot Prize. Acesta a fost organizat la Alexandra Palace din Londra, iar pe lista de invitați s-au regăsit nume precum Shawn Mendes, Emma Thompson, Emma Watson și Sir David Attenborough. Judi James a analizat limbajul corporal al Ducilor de Cambridge din seara marelui eveniment.
Emma Watson, în fața presei, la evenimentul Earthshot Prize de la Londra
Divertisment
// 19 octombrie 2021

Emma Watson a îmbrăcat o rochie de mireasă reciclată. Cum a apărut actrița la Earthshot Prize

Emma Watson a îmbrăcat o rochie de mireasă reciclată pentru evenimentul Earthshot Prize, organizat de Ducii de Cambridge. Actrița nu a mai apărut de ceva timp la eveniment, dar acum că a făcut-o, a avut o apariție memorabilă.
Ducii de Cambridge au pășit împreună pe covorul verde al EarthShot Prize, îmbrăcați elegant
Divertisment
// 19 octombrie 2021

Ducii de Cambridge au organizat Earthshot Prize. Cum s-au îmbrăcat la prima gală a evenimentului

Ducii de Cambridge au organizat Earthshot Prize. Prima gală a evenimentului a avut loc la Alexander Palace din Londra. Cinci proiecte care propun soluții pentru salvarea plantei au primit premii substanțiale.
Prințesa Charlotte, într-o mașină, fotografiată în timp ce le face cu mâna fotografilor
Divertisment
// 11 septembrie 2021

Prințesa Charlotte folosește un alt nume atunci când merge la școală

Prințesa Charlotte are un titlu regal încă de când s-a născut. Cu toate acestea, profesorii și prietenii de la Thomas’s Battersea o strigă altfel decât o știu restul oamenilor. Puțini sunt cei care știu că Prințesa Charlotte folosește un alt nume atunci când merge la școală.
Prințul William alături de Prințul George și Ducesa Kate Middleton într-o tribună la un stadion din Anglia în timp ce aplaudă jucătorii de fotbal
Divertisment
// 20 august 2021

Prințul George nu este singurul copil cu titlu regal din clasa sa. Cu cine este coleg fiul Ducilor de Cambridge

Fiul Ducilor de Cambridge a crescut și a împlinit recent vârsta de 8 ani. Deși Kate și William încearcă să-și educe copiii simplu și frumos, ei au totuși titluri regale pe care le poartă zilnic cu ei. Așa cum era de așteptat, micuțul merge la o școală prestigioasă din Londra. Fiul Ducilor de Cambridge nu este singurul membru regal din clasa sa.
Prințul William pare mai fericit ca niciodată în timp ce stă în tribuna unui stadion și zâmbește
Divertisment
// 12 iulie 2021

Prințul William, mai fericit ca niciodată. Cum s-a distrat în lipsa Ducesei de Cambridge

Prințul William a fost surprins fiind mai fericit ca niciodată. Acesta s-a aflat alături de mai multe oficilități la meciul Euro 2020 dintre Anglia și Danemarca. Semifinala s-a jucat chiar pe Stadionul Wembley, iar Prințul William s-a bucurat de fiecare moment.
Prințul William îmbrăcat la costum și purtând mască, alături de Kate Middleton la sacou roșu care poartă la rândul său mască, a decis să nu se izoleze la Palatul Kensington alături de soția sa
Divertisment
// 8 iulie 2021

Prințul William nu se izolează la Palatul Kensington alături de soția sa. Ce decizie a luat Ducele de Cambridge

Prințul William nu se izolează la Palatul Kensington alături de soția sa. După ce Ducesa de Cambridge și-a anunțat decizia de a intra în carantină, sursele apropiate ale Familiei Regale Britanice au confirmat zvonurile privind decizia luată de Prințul William. Cuplul Regal va fi nevoit să stea despărțit o perioadă pentru a respecta măsurile de protecție.
Regina Elisabeta într-un costum alb alături de Prințul William care face cu mâna mulțimii în cadrul Jubileului de Diamant al Majestății Sale
Divertisment
// 30 iunie 2021

Prințul William o sprijină pe Regina Elisabeta în prima sa vizită oficială din Scoția de la moartea soțului său

Prințul William o sprijină pe Regina Elisabeta în prima sa vizită oficială din Scoția de la moartea soțului său, Prințul Philip. Ducele de Cambridge a decis că cel mai bine este să-i fie aprape bunicii sale în această călătorie. Regina și-a reluat îndatoririle regale și a făcut o vizită la una dintre cele mai remarcabile fabrici de suc din Cumbernauld.
Ducii de Cambridge vizitează Durham
Divertisment
// 21 iunie 2021

Ducii de Cambridge marchează Ziua Tatălui cu fotografii rare din intimitatea familiei

Ducii de Cambridge marchează Ziua Tatălui cu fotografii rare din intimitatea familiei. Aceștia au făcut publice pe rețelele de socializare fotografii nemaipublicate până acum. În aceste apar cei trei copiii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.
Kate Middleton alături de Prințul William, Ducesa purtând o rochie albastră, iar Prințul un costum de aceeași culoare în vizită în Canada în 2011
Divertisment
// 14 iunie 2021

Ducii de Cambridge sunt alături de Regina Elisabeta. Ce decizie au luat Kate Middleton și Prințul William

Kate Middleton și Prințul William s-au întors recent la Scoția ca parte a unei vizite de șase zile pe care o vor face. Se pare că Ducii de Cambridge sunt alături de Regina Elisabeta și vizitează tot mai des reședința acesteia. Cuplul Regal va sta în urmaătoarea perioadă la Castelul Balmoral, unul din locurile favorite ale Reginei.
×