Reclamă

Cum stau în avion Ducii de Cambridge atunci când călătoresc. Imaginile cu Prințul William și Kate Middleton au fost apreciate de fani

Prințul William și Kate Middleton au petrecut opt zile în Caraibe. Cu această ocazie, s-a aflat cum stau în avion Ducii de Cambridge atunci când călătoresc. Planul realizat de echipa lor de securitate a fost dezvăluit.

Publicat: 29 martie 2022, 12:33

Ducele și Ducesa de Cambridge tocmai și-au încheiat turneul în Caraibe, vizitând Belize, Jamaica și Bahamas. Și, în timp ce fanii au fost ținuți la curent cu fiecare mișcare a cuplului le place, de asemenea, să afle mai multe lucruri personale, din culise. Acestea sunt adesea dezvăluite în timpul turneelor oficiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum stau în avion Ducii de Cambridge atunci când călătoresc

William și Kate au fost fotografiați luându-și rămas bun oficial de la oficialii din Bahamas. Așa și-au încheiat turneul lor de opt zile în Caraibe.

Ei au făcut un scurt zbor între insule Great Abaco la Aeroportul Internațional Lynden Pindling din capitală, Nassau. Atunci au fost zăriți la bordul aeronavei lor, scrie hellomagazine.

William și Kate au fost văzuți chiar în partea din față a avionului. Echipa lor era în partea din spate. Între Ducii de Cambridge și staff era un rând gol de scaune.

Reclamă

Printre echipa lor fotografiată la bordul avionului se numără secretarele cuplului, Hannah Cockburn-Logie, care gestionează programul și întâlnirile lui Kate și o însoțește pe ducesa la angajamentele oficiale din iunie 2020, și Jean-Christophe Gray, care a fost numit secretarul privat al lui William în februarie anul trecut, luând locul lui Christian Jones.

Ce alți oamenii îi însoțesc pe Ducii de Cambridge în turneele oficiale

Jean-Christophe a lucrat anterior în Departamentul de Trezorerie al Guvernului ca șef al politicii generale de cheltuieli. Acesta a mai lucrat și în echipa de comunicare a premierului David Cameron din 2015 până în 2021.

Reclamă

Hannah, între timp, a mai avut o relație profesională cu Familia Regală înainte de a fi numită mâna dreaptă a lui Kate. Ea a aranjat și a însoțit cuplul în turul lor de șapte zile în India și Bhutan în aprilie 2016.

În timp ce fotografia cu William și Kate îi arată pe membrii regali într-un zbor între insule și nu cu aeronavele comerciale mai mari cu care călătoresc din Bahamas în Marea Britanie, s-a ajuns la concluzia că urmează același plan în ceea ce privește așezarea pe locuri.

Familia Regală este de obicei așezată în partea din față a avionului, urmată de echipa lor. În timp ce presa care acoperă evenimentele, cum ar fi tururile regale, și călătoresc cu ei în scopuri logistice, stau mereu în spate.

Ducii de Cambridge au avut parte și de evenimente neplăcute de-a lungul călătoriei lor. Aceștia s-au confruntat cu proteste din partea localnicilor zonelor pe care le-au vizitat. Cu toate acestea, în discursul lui, Prințul William a ținut să-și ceară scuze pentru transportul de sclavi către Marea Britanie.

Nici ținutele lui Kate Middleton nu au scăpat de ochii vigilenți ai criticilor. Deși a fost admirată pentru rochiile sale, se pare că multe dintre ele au fost un omagiu adus fie Prințesei Diana, fie zonei în care se oprea în turul de 8 zile din Caraibe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×