Reclamă

Ducii de Cambridge au vizitat o plantație de cacao în Belize. Cum au fost fotografiați Kate Middleton și Prințul William

Prințul William și Kate Middleton se află în primul turneu oficial al anului. Ducii de Cambridge au vizitat o plantație de cacao administrată de o familie după ce protestele le-au restrâns planurile inițiale. Fotografiile cu cei doi au fost publicate de cele mai importante site-uri internaționale.

Publicat: 22 martie 2022, 8:04

Kate Middleton și Prințul William au avut în weekend prima zi întreagă a turneului lor în Caraibe. Ei și-au început programul cu o vizită la o fermă de cacao din Belize.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Cambridge au vizitat o plantație de cacao în Belize

Vizita a înlocuit o altă ieșire planificată, care a fost anulată vineri, după ce au izbucnit proteste înainte de sosirea cuplului regal. Ducele și Ducesa de Cambridge plănuiseră să viziteze duminică o altă fermă de cacao la poalele Munților Maya. Aceasta a fost anulată după ce sătenii au organizat un protest împotriva colonialismului și a folosirii unui teren de fotbal de către membrii regali pentru aterizarea elicopterului.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ducii de Cambridge sunt fotografiați în timp ce macină cacao
William, Kate și personalul lor au fost dornici să facă vizita planificată la ferma durabilă de la poalele Munților Maya / Profimedia Images

Sătenii din Indian Creek au fost fotografiați vineri cu pancarte care spuneau: „Prințul William părăsește pământul nostru”.

Reclamă

Site-ul People scrie că William, Kate și personalul lor au fost dornici să facă vizita planificată la ferma durabilă de la poalele Munților Maya și să discute cu indigenii din centrul disputei. Autoritățile locale din Belizi i-au sfătuit să nu facă acest lucru.

În schimb, Ducii de Cambridge au vizitat ferma de cacao și fabrica de ciocolată Che’il Mayan, administrată de o familie din Maya Center Village.

Ducii de Cambridge au vizitat o plantație de cacao: ce rochie a purtat Kate Middleton

Reclamă

Kate, care a purtat o rochie midi Tory Burch, albastră și un clutch din paie. Ducesa de Cambridge și soțul ei au văzut direct cum cacaoa crudă este transformată în ciocolată mayașă de renume mondial.

„Faci să pară totul atât de ușor”, i-a spus Kate ghidului în timp ce extragea cu experiență boabe de cacao din păstăi.

Kate Middleton a încercat și ea să măcine niște boabe de cacao în timpul unei demonstrații. În timp ce încerca niște ciocolată, Kate a spus: „Cred că copiii noștri vor fi foarte geloși”.

De ce a fost anulată vizita Ducilor de Cambridge

Despre vizita lor anulată în Munții Maya, o sursă regală a confirmat că vizita a fost anulată din cauza unor „probleme sensibile” care implică comunitatea din Indian Creek.

Poporul local Q’eqehi Maya ar fi fost într-o dispută dinte organizația de conservare Flora and Fauna International, al cărei patron cu titlu onorific este Prințul William, și statul local cu privire la drepturile asupra a 12.000 de acri de pământ.

De la ce a pornit conflictul

Terenul este adiacent fermei de cacao pe care cuplul urma să o viziteze. Sebastian Shol, președintele satului Indian Creek, a fost citat în Daily Mail spunând că familia regală „ar putea ateriza oriunde, dar nu pe pământul nostru”.

Liderul tinerilor din sat, Dionisio Shol, a adăugat: „Organizatorul a spus că trebuie să-i lăsăm să folosească terenul de fotbal. Oamenii vin în satul nostru și totul trebuie să arate bine. Directivele nu s-au potrivit comunității noastre”.

William și Kate au mai făcut o excursie în satul de pe malul mării Hopkins, centrul cultural al comunității Garifuna din Belize. Zona este cunoscută pentru natura sa primitoare, iar Ducele și Ducesa au fost întâmpinați cu o demonstrație a culturii Garifuna.

Având în vedere că mediul marin este esențial pentru viața oamenilor din zonă, cuplul se va întâlni și cu specialiști în conservare pentru a afla despre protecția florei și faunei marine. Ei vor discuta și despre eforturile incredibile de restaurare depuse pentru a păstra prețioasa barieră de recif din zonă.

Kate Middleton i-a adus un tribut Prințesei Diana

Imediat ce au coborât din avion la începutul vizitei lor, Ducii de Cambridge au fost întâmpinați cu focuri de tun. William a efectuat apoi o inspecție a gărzii de onoare din cadrul Forțelor de Apărare din Belize. Pentru prima apariție în fața oficialilor din Caraibe, Kate Middleon a purtat o rochie albastră din dantelă. Soția Prințului William a asortat un set de bijuterii care i-au aparținut Prințesei Diana.

Kate Middleton, pe aeroportul din Belize, într-o rochie albastră
Prințul William și Kate Middleton se află în primul turneu oficial al anului / Profimedia Images

Kate Middleton a mai purtat recent bijuterii cu însemnătate de Ziua Commenwelth-ului. Aceasta a dorit să-și arate sprijinul pentru poporul ucrainean.

Cuplul a fost apoi dus la prima lor întâlnire oficială cu premierul Johnny Briceno și soția sa, Rossana Briceno.

„Este minunat să fii aici”, le-a spus Prințul William gazdelor sale.

Cuplul va călători în Jamaica și Bahamas mai târziu în cursul săptămânii. Ei își continuă vizita în Caraibe în numele Reginei Elisabeta, cu ocazia Jubileului său de Platină.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×