Reclamă

Prințul William este protector cu Kate Middleton. Gestul pe care l-a făcut de Ziua Commonwealth-ului

Ducii de Cambridge au participat la un eveniment cu o mare importanță în istoria Marii Britanii. În ciuda faptului că Regina Elisabeta a decis să nu se afișeze public, ceilalți membri ai Familiei Regale Britanice s-au bucurat să interacționeze cu oamenii prezenți la Westminster Abbey. Admiratorii Casei Regale au remarcat faptul că Prințul William este protector cu Kate Middleton.

Publicat: 17 martie 2022, 11:15

Relația Ducilor de Cambridge s-a aflat întotdeauna în atenția presei internaționale. După mai bine de o decadă d când sunt împreună, aceștia continuă să fie la fel de iubitori. Gesturile tandre și atitudinea pe care o afișează în public denotă dragostea nemărginită pe care și- poartă. De data aceasta, Ducele de Cambridge a fost cel care i-a impresionat pe ceilalți cu grija față de soția sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William este protector cu Kate Middleton

Ziua Commonwealth-ului a sărbătorit unirea celor 54 de națiuni care formează aceasta uniune puternică. Regina Elisabeta nu a putut lua parte la eveniment, iar Prințul Charles s-a bucurat să-i țină locul mamei sale. Alături de viitorul Rege s-au aflat și Ducii de Cambridge. Cei doi au purtat mai multe discuții cu oamenii prezenți la ceremonia care a avut loc la Westminster Abbey.

Vezi mai multe imagini cu Ducii de Cambridge în Galeria Foto!

De altfel, Kate Middleton a încercat în timpul evenimentului să-și arate sprijinul față de situația din Ucraina. Ducesa a purtat un set de bijuterii cu mare însemnătate. Același set pe care l-a purtat atunci când s-a întâlnit cu președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky și soția acestuia, Olena în 2020.

Reclamă

După terminarea ceremoniei Ducii de Cambridge au ieșit afară unde au fost așteptați de mai mulți oameni. Ducesa de Cambridge a vorbit cu mai mulți copii prezenți și a primit buchete de flori din partea acestora.

Vremea capricioasă nu a părut să o deranjeze pe Kate care a refuzat în mod politicos ajutorul unui domn care a vrut să-i ofere o umbrelă. Cu toate acestea, soțul său nu a putut să o lase pe Ducesă în ploaie. Acela a fost momentul în care admiratorii au remarcat faptul că Prințul William este protector cu Kate Middleton.

Acesta a împrumutat o umbrelă și s-a dus imediat lângă Kate pentru a o ajuta să se ferească de ploaie. Gestul a fost imediat surprins de camerele de fotografiat ale celor prezenți. Se pare că Prințul William este un adevărat gentleman față de cea pe care o iubește cu adevărat. Momentul înduioșător a ajuns să facă rapid înconjurul internetului, iar William a primit multe mesaje din partea admiratorilor.

Reclamă

Ce spun experții regali despre gestul Prințului William

Experții regali au remarcat la rândul lor faptul că Prințul William este protector cu Kate Middleton. Aceștia au analizat dinamica lor și modul în care reușesc să-și mențină dragostea vie. Daniela Elser, expert regal, spune că gestul Prințului William demonstrează că cei doi se iubesc la fel de de puternic ca la început.

„Este un gest care te atinge imediat. Este o dovadă a uniunii lor și a dragostei pe care și-o poartă. După mai bine de o decadă, trei copiii, trei case pe care le-au schimbat și doi câini, cei doi se iubesc la fel de sincer ca la început.”

”Acest moment demonstrează în mai puțin de trei secunde faptul că Prințul William știe instinctiv că Ducesa de Cambridge este secretul pentru succesul său din viitor, în special pe plan personal.”

Kate Middleton și Prințul William trăiesc în continuare o frumoasă poveste de iubire. De-a lungul timpului aceștia și-au arătat dragostea prin gesturile tandre și grija pe care și-o poartă unul celuilalt. Oamenii continuă să fie impresionați de Cuplul Regal și de modul în care aceștia se tratează cu respect și iubire în continuare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×